../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifwoot
ג'ורדין-'Heartbreaker'- היא מעולה, הופעה טובה, ג'ורדן בשיאה לטעמי ההופעה הכי טובה שלה, בעצם אממ אולי שבוע שעבר עם השיר של כריסטינה היא הייתה יותר טובה. לא יודעת, אהבתי את ההופעה. אחלה פתיחה של תוכנית, שיר טוב לה
סברינה-'Don't Let Go'- משעמם תפל לא משהו בכלל, לא אהבתי את השיר לא אהבתי אותה, אבל יש לה קול טוב ואני לא יכולה להכחיש.
אנטונלה-'Put Your Records On'
-יפה שלי!!! כפרעליה!! לפני שנה כששמעתי את השיר הזה לראשונה ב-VH1 לא יכולתי לסבול אותו, הכל בשיר עיצבן אותי, הזמרת, הקול, הקליפ, הכל! כשאנטי שרה אותו הוא הפך לנסבל והיא הפכה להיות הפוצי מוצי הבאה שלי, אוווווווו כפרעליה. אחלה הופעה, אחלה קול!!
היילי-'If My Heart Had Wings'- הופעה טובה, יש לה קול טוב,היא צריכה להתקשר לאנריקה איגלסיאס לשאול למנתח שהוריד לו את הפלולה ולקבוע לעצמה תור. אוהבת את השיר אהבתי את היילי שרה את השיר.
סטפני- 'Sweet Thing'- קול טוב זמרת מעולה, ההופעה קצת שיעממה אותי :-\
לקישה- 'I Have Nothing'- אוי לקישה לקישה...רק משפט אחד יש לי להגיד ואני אצטט את שינייד אוקונור "Nothing Compares To You"
ג'ינה-'Call Me When You're Sober'- חירבה את השיר, כל כך ציפתי לשמוע את השיר אחרי שקראתי פה שהיא שרה אותו. ללא ספק ההופעה החלשה ביותר שלה. לא אהבתי בכלל
מלינדה-'I'm a Woman'- יש לה קול אלוהי אבל השתעממתי בהופעה הזאת:-\