טופ 8 בנות!

always be me mc

New member
גם בעונה הקודמת הבנות היו הרבה יותר

טובות. ומשום מה בכל זאת בן ופרט-> טיילור ניצח

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifהפרק של היום

אחרי אתמול זה לא היה קשה אבל עדיין הבנות שיחקו אותה ובגדול!!! ג'ורדין-אהבתי מאוד את בחירת השיר,היא הפתיעה אותי. הקול שלה נשמע נפלא ומאוד אהבתי שהיא לוקחת בחירות פחות צפויות ועדיין מדהימה. היא באמת מצוינת, וזה היה לדעתי הרבה יותר מרשים ומיוחד משבוע שעבר. בהחלט צריכה להיות בטופ 12. סברינה-בחירה מעולה בשבילה. היא נשמעה מצוין רוב השיר, הקול שלה בהחלט מעולה. והיא נראתה מדהים!!!המאפר עשה עבודה מעולה כי היא פשוט הייתה יפיפיה מדהימה. צריכה להיות בטופ 12. אנטונלה-וואי,איזה רצח של השיר. הוא התאים לה מבחינת סגנון אבל היא נשמעה זוועה. בחלק מהשיר הייתי עם יידים על האוזניים. יאללה ביי.מיצית.אה, כרגיל מהממת. היילי-מה זה השיר הזה? מישהו מכיר אותו? אין לי מושג מה היא שרה אבל היא נראתה טוב. נשמעה בסדר, לא הדהימה בשום חלק של השיר, נמאס לי שהיא מרימה יידים. סטפני-איזה בחירה מעולה. האמת שכל דבר שהיא בוחרת נשמע עליה טוב, היא מופיעה מדהים. יש לה קול אדיר והיא נשמעה היום מעולה לדעתי. חייבת להיות בטופ 12. לקישה-וואי,מדהים מדהים מדהים. בחירה חכמה לפני הטופ 12, שיר שבאמת הולם אותה בדיוק. היא נשמעה מעולה ונראתה מצוין. אהבתי מאוד מאוד מאוד. חייבת מקום בטופ 12. ג'ינה-סוף סוף היא עשתה מה שהיא יכולה. היא נשמעה מדהים ונראתה כל כך נינוחה וטבעית. אהבתי מאוד את ההופעה ואותה. צריכה להיות בטופ 12. מלינדה-אני הרבה יותר אוהבת אותה בשירים לא שקטים. זה היה הרבה יותר מרשים משבוע שעבר שהיא שיעממה אותי. קול מצוין, הופעה טובה. גידלה ביטחון וזה יופי. אהבתי מאוד. חייבת מקום בטופ 12. סיכום:ריאן והשופטים היו היסטריים היום. ריאן בגולף זה וואו
ועוד גולף שחור
. הטובות: לקישה
, סטפני, סברינה, מלינדה, ג'ורדין, ג'ינה. צריכות לעוף: היילי ואנטונלה. זה באמת ברור כמה שיש הבדל בין שתיהן לשאר פשוט כי כל ה6 השתפרו ושתי אלה לא עשו זאת. לצערי אני חושבת שרק אחת מהן תלך הביתה ומישהי שלא ממש הדהימה השבוע תישאר לעוד שבוע אחד לפחות.

וופי!../images/Emo58.gif

אחלה תוכנית
היילי ואנטונלה היו זוועתיות... ג'ינה-
אין עליה. היא באמת קצת צעקה את השיר אבל אני מתה עליה. מלינדה- סוף סוף ראיתי את האור איתה! עכשיו אני אוהבת אותה, ממש התאים לה השיר והיא הראתה צד שלא ראינו עדיין. לאקישה- גם אותה אהבתי היום למרות שהיא לא בחרה שיר מיוחד (כל השירים של וויטני די מאוסים כבר, די! יש עוד דיוות...) ג'ורדן- סבירה... not my cup of tea... סבברינה- מדהימה!!! ממש אהבתי אותה, ועד עכשיו לא התלהבתי ממנה! סטפני- היא מסוגלת להרבה יותר... היא שרה מדהים, אבל השבוע השיר לא היה משהו. אהבתי את הייבוש של סיימון לאנטונלה... כשהוא אמר לה שהיא לא משתווה לזמרות הטובות שלצידה, ואז היא אמרה לראיין "אני לא מנסה להיות אף אחד והם לא מנסים להיות אני" והוא אמר (אם שמעתי נכון) no they wouldnt חחחחחחח זה היה ענק...

whatever4

New member
../images/Emo58.gifקודם כל-

הבנות נראו פשוט מעולה! מחכה כבר למשטרת האופנה
. אני חייבת להודות שלא ממש מתתי על הבנות עד כה, אבל הן באמת שיחקו אותה. היום שלי לא היה משהו, והן הצילחו לגרום לי להנות ולהישאר עם טעם טוב. ג'ורדן- השיר היה מעולה, בחירה חכמה מצד ג'ורדין- השיר הזה קצת יפריד ויבדיל אותה מה"דיוות". באשר להופעה עצמה- הרגשתי שהיא לא הצליחה להגיע לטונים הגבוהים. בתחילת התחרות דווקא אהבתי אותה אבל עכשיו כבר פחות. אני לא מתה על האישיות שלה. היא בעייני הגירסה הנשית (או אולי בעצם הגברית?) של סאנג'יה- היא כ-ל הזמן מחייכת. קצת מזוייף בשבילי. סברינה- שיר מעולה. הבעיה פה שהיא הייתה יכולה לעשות מהשיר הזה משהו מדהים- והיא פישלה. השיר הזה הוא כולו "אטטיוד" וכעס והיא לא העבירה את זה בהופעה. בנוסף, היא צרחה בחלק גדול מהשיר והסכמתי עם סיימון- זאת הייתה הופעה די רובוטית. לטעמי היא נמצאת בסכנה השבוע. אנטונלה- אני הולכת להפתיע את עצמי אבל- זה היה דווקא נחמד! השיר המקורי ממש חמוד אבל אף פעם לא מתתי על הקול של הזמרת. אנטונלה דווקא עשתה מזה שיר קליל ונחמד. ברור שזה לא היה מדהים או אפילו קרוב לזה, אבל דווקא חביב. היילי- איזה שיר הזוי היא בחרה....הופעה נטולת חן, כריזמה, כשרון, קול טוב, ייחודיות או מקוריות. נראה לי שזה די ממצה את זה לא? יש סיכויים יותר טובים לכך שאני הולכת לשיר בברודווי מאשר שהיילי תישאר מחר. סטפני- היא זמרת מעולה. אבל ממש. נראה לי שכל דבר שהיא תשיר יהיה נפלא. וזה בכלל לא הסגנון שאני אוהבת.... אבל אני חושבת שהיא צריכה קצת לגוון. הייתי רוצה שהיא תצא קצת מהקמפורט זון שלה ותשיר משהו שלא אופייני לה. לקישה- גאד די עם השיר הזה!! די!! כמה פעמים עוד אפשר לבצע אותו באיידול? אני עוד שניה מתחרפנת
..... קצת מעצבן שלמתמודדים אחרים מעירים שהם נשמעים יותר מידי כמו המבצעים המקוריים וללקישה לא מעירים כלום. מכל ה"דיוות" העונה אני הכי פחות מתחברת אליה. ג'ינה- אני מאמינה שג'ינה הצילה את עצמה עם השיר הזה. אומנם זה דווקא הסגנון שאני אוהבת אבל הרגשתי משהו מאוד מאולץ בהופעה שלה. היא נורא התאמצה בשיר וזה ניכר כי לקראת הסוף הקול שלה כבר היה עייף. אני עדיין בעדה אבל מקווה שתשתפר בהמשך. מלינדה- אני אסכם במילה אחת- מלכה
. השתיים שאני רוצה שיעופו: היילי וסברינה/אנטונלה. השתיים שלדעתי יעופו: היילי וסברינה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifwoot

ג'ורדין-'Heartbreaker'- היא מעולה, הופעה טובה, ג'ורדן בשיאה לטעמי ההופעה הכי טובה שלה, בעצם אממ אולי שבוע שעבר עם השיר של כריסטינה היא הייתה יותר טובה. לא יודעת, אהבתי את ההופעה. אחלה פתיחה של תוכנית, שיר טוב לה
סברינה-'Don't Let Go'- משעמם תפל לא משהו בכלל, לא אהבתי את השיר לא אהבתי אותה, אבל יש לה קול טוב ואני לא יכולה להכחיש. אנטונלה-'Put Your Records On'
-יפה שלי!!! כפרעליה!! לפני שנה כששמעתי את השיר הזה לראשונה ב-VH1 לא יכולתי לסבול אותו, הכל בשיר עיצבן אותי, הזמרת, הקול, הקליפ, הכל! כשאנטי שרה אותו הוא הפך לנסבל והיא הפכה להיות הפוצי מוצי הבאה שלי, אוווווווו כפרעליה. אחלה הופעה, אחלה קול!!
היילי-'If My Heart Had Wings'- הופעה טובה, יש לה קול טוב,היא צריכה להתקשר לאנריקה איגלסיאס לשאול למנתח שהוריד לו את הפלולה ולקבוע לעצמה תור. אוהבת את השיר אהבתי את היילי שרה את השיר.
סטפני- 'Sweet Thing'- קול טוב זמרת מעולה, ההופעה קצת שיעממה אותי :-\ לקישה- 'I Have Nothing'- אוי לקישה לקישה...רק משפט אחד יש לי להגיד ואני אצטט את שינייד אוקונור "Nothing Compares To You" ג'ינה-'Call Me When You're Sober'- חירבה את השיר, כל כך ציפתי לשמוע את השיר אחרי שקראתי פה שהיא שרה אותו. ללא ספק ההופעה החלשה ביותר שלה. לא אהבתי בכלל
מלינדה-'I'm a Woman'- יש לה קול אלוהי אבל השתעממתי בהופעה הזאת:-\

למעלה