טופ 8 בנות!

omrimayo

New member
טופ 8 בנות! ../images/Emo58.gif

טוב, תוכנית אחרת לגמרי... היה מעולה... חוץ מ-2 שהיו נוראיות... נו, נחשבו מי? אנטונלה פשוט הזמרת הכי גרועה שהגיעה אי פעם לתחרות הזו. והיילי. ג'ורדן... חביבה ביותר, קול מצוין... בחירה חביבה כזו... מספיק לטופ 12 לדעתי בקלות. סברינה... אני ממש אוהב את השיר פשוט למרות שהשופטים חשבו אחרת, אוהב מאוד את הקול שלה, את הלוק. טופ 12 בשבילי בקלות גם כן. אנטונלה? טופ 51 אלף אולי. כמה זיופים, איזה קול מכוער בנמוכים, יו אי אפשר להסביר מה היא עושה פה. היילי? היה נשמע כאילו היא שרה לפתיח של תוכנית ילדים, על הפרצוף. סברינה... קצת יותר מדי צעקות אבל כך השיר, לא מת על הבחירת שיר אבל קול ענק אז אין ספק. לקישה... אותי הצליחה לרגש, להעביר אמת כלשהי, אדירה! ג'ינה... הביאה אותה ב-EVANESCENCE! קצת יותר מדי צעקות אבל ה-SHOW היה שווה את זה, המון המון המון זמן ובמיוחד בעונה הזו לא ראינו סגנון רוקיסטי והיה פשוט כיף!!!מתאים לה מאוד. מלינדה דוליטל... נו כרגיל... אלילית. אז ה-2 שעפות הן אנטונלה והיילי... בע"ה, אי אפשר להסביר כמה גרועות הן. אגב... משו שקצת קצת מפריע לי... הטופ 3 בעונה הזו הן שחורות... שוב, שום קשר לגזענות פשוט הקולות דומים +/-... כאילו תחשבו על גמר של לקישה ומלינדה? זה נשמע /- אותו דבר... אותו סגנון... קצת חסר גיוון בטובים באמת... כי מי שטוב באמת יש לו קול SOUL לגמרי, לפחות בעונה הזו. אבל בכ"א... תוכנית לפחות פי 14 על התוכנית של אתמול.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif

ג'ינה רולז. היא אמנם לא הייתה מדהימה, אבל דפקה הופעה. אחלה. אני לא חושב שאנטונלה תעוף, כי VFTW וזה. אבל זה היה מזוויע. את סטפני אני פשוט לא אוהב. :X אממ, מלינדה כרגיל נהדרת. לקישה הייתה קצת משעממת, האמת, אבל ניחא. אני שונא את סברינה, היא נראית ביטקה שלא מהעולם הזה. ג'ורדן מגניבה לגמרי. היא כולה חמודה. אה, כן. עליתי על משהו. היילי זמרת אירוויזיון.

omrimayo

New member
../images/Emo58.gif

פולה לא הייתה בתחילת התוכנית ואז כשהציגו אותם אז היא הייתה... אז סיימון אמר שהיא הייתה מתחת לשולחן... ואז רנדי אמר שהיא סידרה בשבילו שם משו (מתחת לשולחן)... מה שנשמע כמו... U KNOW מה היא עשתה שם מתחת לשולחן. :p

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

אוי גם אני בקטע של היילי כל כך חשבתי ארוויזיון חח ובנוגע ללקישה אני חולקת עליך. לדעתי היא לא שיעממה בכלל אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח חח

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ++ ../images/Emo191.gif ../images/Emo58.gif

למרות שהעונה הזאת חסרת ייחוד בגלל כל הדיוות וכו' אי אפשר שלא להנות מתוכנית כזאת אחרי התוכנית של הבנים ג'ורדן- בחירת שיר מפתיעה,אבל מגניבה לאללה! אהבתי את מה שהיא עשתה על הבמה והיא נשמע מעולה. סברינה-אני לא מצליח להזכר מה היא שרה ויש לה קול טוב אבל לעומת ה3 שחורות האחרות היא מתגמדת אנטונלה-אנטונלה התבלבלתה בתוכנית היא הייתה צריכה ללכת לטיירה למרות שההופעה הייתה הרבה יותר טובה מהשבועיים הקודמים אני חושב שדוקוא יש לה קול נעים לעומת למשל היילי שנשמעת כ"כ רע ואני חיבבתי ואני יודע שאני במיעוט,אבל אני גם מחבב את אנטונלה
אני חושב שאנטונלה צריכה להיות יותר דובשניה וחתלתולה ובמקום לעשות פרצוף חמוץ לסיימון,לפלרטט איתו. היילי-
נו אתם באמת רוצים שאני אגיב? ל---------------------------------א! פשוט לא. לגמרי מסכים עם סיימון והיא כ"כ סתמית הרגשתי כאילו דודה שלי מופיעה לי בפארק דרום סטפני-
אני כ"כ אוהב את סטפני היא מדהימה גם השבוע הרגשתי את הדימיון האדיר בינה לבין ביונסה אבל זה לא מפריע לי והיא פשוט מתוקה ונראית נפלא אבל צריכה לבחור שירים קצת יותר טובים בשבילה למרות שגם עם מה שהיא לוקחת עכשיו היא עושה עבודה בסדר גמור + אבל אני חושב שהיא יכולה לתת הרבה יותר ואני מחכה לזה לקישה-לקשיה מהשכונה. גם אותי לקישה קצת משעממת ואני עדיין חושב שהיא תעוף בטופ 4 הביצוע לא היה טוב כמו של וונזל
אבל היה ביצוע עדיין טוב וזה סוג השירים שטובים בשבילה ג'ינה- ג'ינה האמיצה,ג'ינה המלכה. אני לא חושב שזה היה השיר הנכון וכמובן שלא נעסוק בהשוואה למקור אבל זאת הנוכחות הבימתית שאני אוהב ואני פשוט מטורף על ג'ינה ואני חושב שהיא עשתה עבודה חביבה + אולי התאמצה יתר על המידה אבל בגדול זה היה ממש טוב כמו שאמרתי לסטפני,אני חושב שעם שירים נכונים,היא יכולה הרבה יותר. היא הייתה נראית סוף הדרך! מלינדה- איזה קול! היא פשוט פצצת קול מאיפה זה בא לעזאזל?! פשוט מדהימה אין לי מילים זה כ"כ מצחיק איך הנוכחות הבימתית שלה כזאת ענקית וככה שהיא עומדת רגיל היא פתאום כ"כ מתגמדת יש לזה מונחים בתאטרון שכרגע שכחתי איך קוראים לזה וזה מחרפן אותי פשוט א-ד-י-ר-ה! גרררררררררר!#@%#@$#@ הטופ 2 שלי: מלינדה כמובן ו..נגיד ג'ינה הבוטום 2 שלי: היילי!#@%@#$ סברינה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כמה דברים/שינויים../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב שזאת הייתה ההופעה הכי מוצלחת של ג'ורדן מבין השלוש בניגוד לשופטים והייתי שם אותה עם מלינדה בטופ 2 במקום את ג'ינה
אני חושב שמגיע ללקישה קצת יותר כבוד על ההופעה מאשר מה שאני נתתי לה כי בשמיעה חוזרת זה באמת היה מעולה
לא ראיתי לפני את מה שסיימון אמר לסברינה ועכשיו ראיתי ואני לגמרי מסכים וזה גם מה שאמרתי למעלה היא פשוט מתגמדת ליד המתחרות שלה אבל אני גם לא חושב שהגיע לה בוטום 2 עם היילי כמו שנתתי לה והייתי משנה את זה ושם שם את אנטונלה כי בהחלט יש לה קול טוב והיא הוכיחה יותר מאנטונלה בעצם אני לא יודע נמאס לי משתיהן סעמק XD

ר ו ח ל י

New member
מממ.. ../images/Emo58.gif

הבנות שנתנו אותה היום - ג'ינה סטפני מלינדה לקישה ג'ורדן. ג'ינה נתנה אחלה הופעה,אבל היא הלכה עם זה יותר מדי והקול שלה נפגע מזה.היא הייתה בתוך השיר יותר מדי,ויותר מדי התאמצה אבל אני אוהבת את הקול שלה והיא נתנה הופעה ביג טיים :]]] סטפני - ישלה קול מדהים אבל אהבתי אותה יותר שבוע שעבר ובתוכנית הראשונה ב-כ-ל-ל. מלינדה - כזו קטנה אבל ראבק איזה קול!! היא יותר משוחררת על הבמה ,נותנת אחלה הופעה אבל אני בכלל לא אוהבת את הבחירת שירים שלה סורי. לקישה- היום כן,קצת הרדימה אבל היא מדהימה! ההופעכה שלה בתוכנית הראשונה הייתה מעלפת והיא קצת הורידה הילוך אבל היא תחזור לעצמה,,ערב סביר של לקישה..אבל אין סיבה לא להכניס אותה לטופ5. ג'ורדן - אנרגטית קול אדיר. נתנה אחלה הופעה . הימורים למחר : היילי וסברינה [לא יעיפו את אנטונלה כ"כ מהר,כמו את סנג'יה]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifwoot

מוטי אני אוהבת אותך!!

always be me mc

New member
וונזל../images/Emo99.gif

אוי הנוסטלגיות למרות שאני בטוחה שלקישה הייתה קורעת אותה אם היא הייתה מתמודדת מולה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז. ../images/Emo58.gif

כמו שהשופטים אמרו אתמול שצריכים לעלות ארבעה גברים לטופ 12, גם אני הייתי מעלה איזה ארבע נשים. יש פה יותר מדי טיפוסים דומים וזה משעמם לי את העכוז. ג'ורדין סגרה את השיר מצויין. חבל שכל מה שהוביל לזה היה צורמני, זייפני וכל זה בלי שבאמת ישמעו אותה כל כך טוב כשהיא שרה. הקול שלה לא יציב כשהיא מנסה להגיע לגבוהים מאוד וזה לא יוצא טוב. ופולה הוזה כשהיא אומרת שנראה אותה עוד הרבה מאוד זמן, פשוט כי יש טובים ממנה. גם אצל הבנים. סברינה, בואו נודה בכך, נראתה הרבה יותר טוב כשהיא הייתה בתיכון. אני חושבת שהיה מעורב בזה ניתוח אף שלא כל כך הצליח. בכל מקרה. השיר מצויין, אני מחבבת אותו מאוד, אבל היא פשוט צורחת בגבוהים, צרחות איימים, וזה צורם לאוזן (וגם לא ממש מדוייק). כתבתי לעצמי רשמים במהלך התוכנית, ורשמתי שהיא לא מרגישה את השיר מספיק, ואז הגיע סיימון ואמר שאין מספיק רגש בשירה שלה, ואני מסכימה איתו במאת האחוזים. ובואנה, בכמה אתרי נופש סיימון הספיק להיות? טוב. אנטונלה. קודם כל, מי היה מאמין שהיא מנגנת בכינור? שתצטלם כמו כריסטינה אגילרה, בעירום עם הגיטרה החשמלית, רק עם הכינור. בעצם, אני לא אתפלא אם היא כבר עשתה את זה. השיר ממש חמוד, והיא זייפה בו נורא. אהבתי את הביקורת של סיימון - הוא היה מאוד כנה איתה, באמת לא ניסה להתנשא או לרדת עליה, אלא פשוט לומר את האמת, וזוהי הביקורת הכי כואבת. ראו את זה עליה. ואז היא הגיבה כמו פרחה מצויה. XD לפחות היא הייתה לבושה יפה. ואז עינת שרוף עלתה לבמה בתוכניתו של יאיר לפיד והרימה את האולם עם מחרוזת שירי ארצישראל היפה, והקהל כולו שר איתה שירה בציבור סוערת. היילי והקיטש, באמת כמו שאמרו פה, מתאימה לייצג את סלובניה באירוויזיון. סיימון צריך לסדר לה איזה שואו בטלטאביז. תתאים לשם פיקס. סטפני עלתה עם שמלה משגעת, ושיעממה אותי ממש. גם היא צורחת בגבוהים, והצלילים האחרונים היו כל כך לא מדוייקים וכל כך רועדים, שבאמת רציתי לבדוק מה נסגר עם פולה שהיא כינתה את ההופעה "Flawless", וקראתי לה לשבת במקומה בזמן ההופעות ולא לרקוד בקרחנה כך שהיא לא באמת מקשיבה למה שהולך על הבמה. עם זאת, היא הטובה מבין המיינור-דיוות (היא, ג'ורדין וסברינה), והייתי בקלות מוותרת על השתיים האחרות ומשאירה אותה לבד. טופ 6 בנות עם חמש זמרות שמנסות (או, מתיימרות) להיות אותו דבר ולשיר על אותה המרצפת יהיה מייגע. לקישה, ברינג און דה בלינג! בכל מקרה, באמת שאהבתי יותר את הביצוע של קתרין בעונה הקודמת. הביצוע של קתרין היה סקסי יותר, משכנע יותר ועם יותר אופי. לקישה באמת ששיעממה אותי. היא לא מעניינת, ואילולא הקול הגדול, היא הייתה מצטופפת בתחתית הסולם יחד עם שארית המיינור-דיוות ומביטה למעלה אל מלינדה. ונמאס לי מהפמפום ההיסטרי של השופטים. תנו לקהל להחליט מי יהיה הנקסט אמריקן איידול. פולה לא צריכה להכריז על זה. ג'ינה נראתה נפלא. הפסים בשיער קצת דהו והיא נראתה קצת יותר "edgy", והבגדים היו נפלאים. יש לי קונצרט בערב וממש הייתי רוצה את הבגדים שלה לעצמי. ממש ממש אהבתי אותה, היא נתנה את כולה (עד כדי כמעט-שבירה באמצע השיר, אבל היא שמרה על יציבות עד תומו) ולא חשבתי שהיא צרחה. זה שיר כזה שצורחים בו. לדעתי היא הייתה מצויינת, אבל כמו שסיימון אמר (וגם את זה רשמתי לעצמי), אני מקווה שזה לא "קשוח ואפל" מדי בשביל אמריקה. מלינדה עשתה בשכל הערב. עד עכשיו הייתה לה את משבצת הזמרת הקלאסית, ה-old soul, שכולם אמרו שהיא ולקישה נמצאות בסגנונות שונים לחלוטין. הנה באה מלינדה, בחרה שיר אופייני לביצוען של המיינור-דיוות וכן, גם של לקישה, ונתנה בו את הכל פלוס האקסטרה-משהו הזה שהיא מביאה להופעה שלה, הקלאסיות וה-classיות. אם הייתה עד עכשיו הטריטוריה של לקישה והטריטוריה של מלינדה, באה מלינדה והוכיחה שגם על הטריטוריה של לקישה היא שולטת. ואני מאוד מקווה לראות אותה מגיעה עד הסוף ולא את לקישה. וסיימון מצא איפה להכניס את ההערה של ג'ניפר הדסון, אה?
בכל מקרה, מי שיעופו הערב: אם יש צדק - היילי ואנטונלה. אם אין צדק - היילי וג'ינה/ג'ורדין.

מה הן שרו../images/Emo35.gif אפ אפשר בבקשה שפעם

הבאה תכתבו מה גם שרה כל אחת כי אני לא מוצאת.... תודה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ממה שאני זוכר ../images/Emo58.gif

ג'ורדן-Heartbraker לק'ישה-I Have Nothing ג'ינה-Call Me When Your Sorber את פשוט יכולה למצוא את זה ביוטיוב ע"י רשימת השם ונגיד הטופ 16 או רשימת השם ושם תמצאי וידאו חדש שאת לא מכירה
לאף אחת מהן אין יותר מדי ולמי שצירפו כבר ביוטיוב זה נמצא בעמוד 1 או 2 כזה..

LeAnnDylan

Well-known member
יאאאא../images/Emo58.gif

ג'ינה שרה Call me When You're Sober?! איזה מאאאאגניבה!!! אני לא יכולה לחכות!!

2DH

New member
../images/Emo58.gif

בנוהל הבנות פי וכמה וכמה ממרבית הבנים. ג'ורדן - לא אהבתי את השיר... היא לדעתי נבלעה בו... אני עדיין רוצה אותה בטופ 12 ... למרות שהשבוע קצת פחות נהינתי. סברינה - אני לא אוהבת את איך שהיא שרה , אני לא זוכרת מה היא שרה... לא תראו פה דמעות עם היא תעוף (אלא אם זה יאמר שאנטונלה שוב לא תעוף... אז יהיו פה עצבים) . סה'כ אני פשוט לא אוהבת אותה. אנטונלה - היא ידעה ביצועים גרועים יותר אבל לא ספק לא מגיע לה לעלות לטופ 12 ... היא פשוט חייבת לעוף. בהערת שוליים - קראתי את הרייטינג הבוקר ואיזה 3-4 פעמים השם שלה היה שם עם תמונה. הם נשמעו בעדה בצורה מטרידה . היילי - היא חומודה וסתמית. אני באופן אישי מעדיפה אותה על סברינה למשל .. היא לא מיוחדת אבל אני עדיין אוהבת אותה סטפני - היא טובה , אין ספק ומגיע לה לעלות .האם היא המועדפת עלי ? נופ . לקישה - היא צעקה פחות מבשבוע שעבר ללא ספק . היא מצוינת וגם אני יכולה לראות אותה שם עוד כמה שבועות טובים . אני לא רואה אותה מגיעה לגמר. ג'ינה - זה אכן מה שהיא טובה בו. הבעיה שאני לא אוהבת את הסגנון ... ככה שהפעם הבעיה אצלי ... פשוט לא נהינתי. מלינדה- מדהימה, אישיות , קול , נוכחות - יש לה הכל . כמו שרנדי אמר ללא ספק ההופעה הכי טובה. היא פשוט ה
של הערב השתיים הטובות ביותר י: מלינדה, מלינדה או צריך לבחור עוד אחת... אמ..... אני מתלבטת אין לקישה לג'ורדן. הבוטום שצריכות לעוף אנטונלה - כי היא בחיים לא תשרוד עוד שבוע. אני מתלבטת בין היילי לסברינה. את סברינה אני פשוט לא אוהבת ... היילי לא עשתה מספיק כדי להרוויח מקום בין שש הבנות הטובות. והחלק הכי טוב הוא שמחר קארי מופיעה

למעלה