טופ 11!

omrimayo

New member
כן, אז... תגובות מפורטות. ../images/Emo58.gif

בסדר, היילי באה ערומה והיא תהיה גם בשבוע הבא, שונא אותה מה לעשות? לא סובל את הקול הכל-כך רגיל שלה... יו!!! כריס ריצ'רדסון... אפשר ילדים? הופעה כל-כך טובה, גאד אני מאוהב!!! איזו הופעה, איזה יופי... הכל היה במקום בהופעה הזו, מההופעה על הבמה, התאורה, הליווי האקוסטי, הלבוש. הכל! סטפני - לא אהבתי... קצת יותר מדי מלוקק, יש לה קול מצוין אבל ליקוקיישן ואני לא אתפלא אם היא תהיה בבוטום 3. בלייק... אני מאוהב בשיר המקורי גם ככה... יש לי קצת בעיה... הוא היה מיוחד כשהוא התחיל עם ה-bit-box... אבל עכשיו ההופעות שלו צפויות, קצת יותר אלקטרו, אורות דיסקו, בגדים צבעוניים וביט-בוקס באמצע... שלא תבינו אותי אני מאוד אוהב את בלייק אבל זה כבר נהיה צפוי מדי אחרי 7 הופעות כאלו. אבל בסדר... עדיין היה מצוין... באמת היה מצוין :} לקישה - לא ממש אהבתי... היה בסדר. פיל... הוא הולך הבייתה השבוע... אהבתי אותו מאוד בהתחלה אבל הוא נחלש משבוע לשבוע, הוא צורח בשירים שלו כשהוא רוצה להביע עוצמה... וזה פשוט חבל. ג'ורדן - וואו, האמנתי לה! מי שם את לקישה (שכבר שבועיים מאכזבת) ואת מלינדה לבד? לדעתי לבת 17 הכל-כך מתוקה הזו יש מה להציע בעונה הזו, וואו לגמרי! סאנג'יה - למה הוא לוחש? למה תמיד המוזיקה הרבה יותר חזקה מהקול שלו? הוא מעצבן אותי! אמרתי לפני זה שפיל הולך אבל זה רק כי לאדע אוהבים את סאנג'יה... הייתי מעיף אותו, גם כשהוא מתלבש אחרת ושר אחרת אני לא אוהב אותו. יוווו איזו מאמי הייתה אשלי הזו שבכתה... שלא יעוף רק בשבילה :{ ג'ינה, רוק אנד רול בייבי! אני אוהב אותה, את ההופעה... סבבה, לא משו משמיים אבל לדעתי היא פה לעוד שבוע. חחחחחחח איך סיימון היה מצחיק כשהוא הגיב לתגובה של פולה שהיא אמרה לג'ינה שזה היה השיר של סיימון (שחור...). כריס סליי... טוב, אם ריצ'רדסון יעשה לי ילדים, אתה יכול לא לעשות לי? |בע| לא אוהב אותו, הוא מרדים... פרצוף מרדים, הופעות מרדימות, הקול שלו סתם... מה התאהבתם בו? מלינדה - לא יודע יש לה הופעות של מנצחת כבר... לא מאשים אותה עם כל ההייפ סביבה... טוב, היא מצוינת לא משנה מה היא תעשה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני דווקא אהבתי את היילי. היא לא פייבוריטית שלי אבל מידי שבוע היא משתפרת ואני ממש אוהבתא ת הבחירות שירים שלה

ואאוו../images/Emo58.gif

יאיזה מעבר מדהים משבוע שעבר המרדים של דיאנה רוס אני חייבת להגיד שממש נהיתי מכולם ואפילו אפילווו מסאנג'יה יאאלה נתחיל.. היילי - אהבבתיי תהופעה לגמרי ותכל ההינטוזים שלה (אני בת ואני לא לסבית) וזה היה סקסי לגמרי ,הוכיחה תעצמה השבוע אין סיכוי שתלך השבוע (בטח כל הגברים החרמנים יצביעו בשבילה אחרי שאנטונלה עזבה). כריס ריצ'י -
איזה חתיךך מאמי שליי אני מאוהבת זהו כפרה עליו השיר התאים לו בול אחת ההופעות אהובות עליי אחרי GEEK IN THE PINK . סטפני - חשבתי בהתחלה שהיא תפתיע אותי אם כל ההתחלה של הלהקת בית אבל כשהיא התחילה לשיר עבד לה קצת הקסם ובאמצע השיר כבר יצאה מכל "הפיץ" וזה נשמע בלאגן אחד גדול-חייבת לציין אהבתי תשמלה והמגפיים (כחול צבע אהוב עליי) בלייקי - אהבתי לגמרי והוא נראה סקסי לאללה עם כל פילרטוטי העיניים שלו רק עיצבן אותי הביבוקסינג כי מה הוא לא צריך לעשות תזה בכל שיר מבינה תזה שהוא רוצה להיות מיוחד מכולם אבל לעזעזל זה ניהיה חרוש אי אפשר לשמוע ממנו שיר אחד בלי כל הביבבוקסינג מסביב
ו אבל בכללי אהבתי והוא סקסי ומושך ת'י כמו כריסי ואני רוצה איתם ילדים. לקישה - זה רק אני או שהיא ניסתה לחקות את ג'ניפר הדסון לא יודעת הלבוש הזה והשער הזה בקיצר לא עבד לי איתה הלילה והקול היה יותר מדי חזק ואני שונאת תציפרונים שלה... ג'ורדן - טוב אני חייבת להגיד שהיא שינתה תכל דעתי עליה ואווו לא האמנתי שהיא מסוגלת לרגש ככה אהבתי אותה הכי מכולם ואפילו נהייתי רגשית מהשיר הזה -הכי טובה של הערב וגם היא לא נראה גדולה כל כך
פיל - כמעט ושחכתי ממנו אני לא זוכרת תהופעה שלו אפילו הכל אצלו משעמם הלבוש הקול השירים שהוא בוחר זה לא עושה לי תזה פשוט.
כריס סליי - בסדר...למה זה נראה רק לי שכל פעם שהוא עושה איזה תנועה הוא מתקשה לנשום והבגדים פשוט מחפירים ההופעה בכללי טובה. סאנג'יה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי טוב ההופעה הכי מעניינת של הערב כל ההופעה רק צחקתי וילדה בקהל הרגה אותי שבכתה בהתחלה חשבתי בכתה כי פחדה ממנו ואיי סאנג'יה אם תנשאר עוד שבוע לפחות תמשיך ככה שלא יהיה משעמם אין על הצד הפרוע של סאנג'יה סופני
ג'ינה - משעממת וגם לא הסתכלתי לפי מה ששמעתי זה מספיק לי אפילו סאנג'יה היה יותר מעניין ממנה
מלינדה - נו כמו כל שבוע אבל היא מכירה לי זקנה תחיי אישה תחיי כל פעם תשיר שיר שגורם לה להיראות זקנה יש לה קול טוב כן אבל בחיאת תקפיצי אותי קצת ... והיא מזכירה לי תאחותו של ארתור גילי עם התספורת הזאת

MaiEgan

New member
דווקא אני חושבת ש...

סאנג'ייה היה מלך היום הייתי פשוט בהלם מההופעה שלו !

ר ו ח ל י

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

היילי ממש משתפרת. נכון שהיום אצלה ההופעה הייתה יותר מהשירה אבל היא נשמעת יותר עכשווית ופרשית.. לקישה - רק אותי היא מתחילה לשעמם !??!? יש לה קול מדהים אבל היא משעממתתתתת. על השאר אני אפרט אח"כ [=

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

סנג'יה,אתה לא לבד!אשלי פה איתך כדי להפחיד אותי! דיייייייי מה זה?!#$@#@$@$ זה נהיה פריק שואוס אני ממש נבהל כשאני רואה אותם על המסך סליחה שאני מתבטא ככה והיא ילדה קטנה והכל אבל דייי זה מוגזם ועוד כשהראו אותם ביחד עצרתי את עצמי מלא לכבות את הטלויזיה! נורא ואיום גם אני בוכה עכשיו
ומה זה השרשרת תותים הזאת שהייתה לפאולה?!מה עובר עליכם אנשים?!$#@$@# טוב טוב נעבור לדברים אופטימיים לולו! האישה הייתה פשוט ענקית ויוצאת מן הכלל איתם היא בכלל הדהימה אותי איזה קול,איזה עוצמה,איזה רגש,הכל!פשוט מדהימה! היילי- מהיילי הסתמית היא הפכה להייל פתאום היילי היותר מעיינת היא ממש הפתיעה אותי בשבועיים האחרונים אז נכון שאני לא מת על הסגנון אבל אהבתי מאוד את הנוכחות הבימתית שלה היא פלרטטה,היא נהנתה וגם אני. קשה לי להגיד שזה היה פרפקט אבל זה היה חביב בהחלט ומעולה בשביל היילי. כריס .ר.-יופי,כריס ריצ'רדסון סופית פבוריט של ההפקה!יש לו נגן! זה סוג השירים שאני אוהב שהוא שר והוא נשמע סבבה לגיר,מעולה לעומת שבוע שעבר. והוא בהחלט היה מקסים בהופעה. הוא פשוט יפיפה שהוא שר רגוע ולא מנסה להיות יותר מדי בתדמית הג'סטין סטפני- אכזבה הערב /: מסכים עם סיימון שלא היה הרבה כוונה ונשמה ממנה בשיר וזה הכי הפריע לי ושגם היא תנסה להיות פחות ביונסה ושתהיה פשוט היא כי היא נפלאה כשהיא 'עושה את הדבר שלה':p בלייק- אז בלייק עלה לבמה ואני חשבתי לעצמי 'Not again' אבל שימו לב! אני חייב להגיד שזאת הייתה הופעה מדהימה מ-ד-ה-י-מ-ה! הוא חייב להחליף את התנועות כי כבר נמאס לי אבל כשהוא היה חלקלק וערמומי זה היה ממש סקסי סוף! LOL ריאן היה ע-נ-ק כשהוא בא לבלייק והתחיל לרקוד.היה חסר רק שסיימון יעלה גם ויצטרף אליו XD לקישה-יש לה נוכחות בימיתית אדירה ואני מאוד אוהב את זה. השיר לא היה השיר הטוב ביותר בשבילה וכולנו יודעים שהיא יכולה ליותר אבל אני דווקא מאוד אהבתי איך שהיא נראתה חוץ מהציפורניים
פיל-רוקנרול בייבי!היה טוב מאוד לדעתי. הוא די משעמם הוא בפני עצמו,כן?אבל ההופעה ממש לא הייתה משעממת ואני נהניתי. ג'ורדן-מדהימה מדהימה מדהימה! שרה נפלא עם המון רגש והיא דווקא מוצאת חן בעיניי ^^ סנג'יה-
כשריאן אמר שהוא ישוב לאחר הפרסומות והוא התקרב למצלמה ועשה דברים מוזרים ממש נבהלתי באמת קשה לי איתו ואני רציני אני מתאפק לא לכבות את הטלויזיה כל הזמן שמזכירים את השם שלו טוב נו חבל שהוא הביא ת'הופעה הזאת אחרי שהוא גרם לי כ"כ לא לחבב אותו כי אהבתי דווקא איך שהוא נשמע אבל יש לי בעיה ענקית איתו ועם הנוכחות שלו וזה הרבה יותר מפריע לי מכל דבר אחר ג'ינה- The hair was HOT! לא אהבתי ת'ארדג'מנט אוף דה סונג
לא השתגעתי האמת בכלל אפילו ריאן סאר היה יותר טוב בשיר הזה P: העדפתי שהיא תשיר משו אחר,אני מודה! כריס .ס.- הוא מתחיל לשעמם אותי ולאבד את הקסם האישי שלו למרות שבשיר הוא חזר קצת והיה סבבה אבל נו טוב... מלינדה-
! אין הרבה מה להגיד נפלאה פשוט ושרה כל דבר בצורה הכי מופלאה שיש הקול פשוט יוצא מן הכלל והיא כולה מדהימה! לא צריכה את התחרות הזאת כבר!פשוט הורסת. אגב,זה היה ערב לכבוד נדיה או משו?
הטופ שלי: מלינדה,בלייק,ג'ורדן. הבוטום שלי: סנג'יה! המאכזבים: כריס סליי,סטפני. המשתפרת: היילי חפרתי enough

פטל 11

New member
מה מה מה.. ../images/Emo35.gif

מה הוא עשה שהיה כל כך מפחיד? סקרנתם אותי! רק בלילה אוכל לראות...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הדבר שהכי כאב לי ../images/Emo58.gif

וכל הפרק חשבתי עליו,היה להזכר בתמי ולחשוב על הניסית והנפלאות שהיא הייתה עושה בערב הזה.

2DH

New member
../images/Emo58.gif

סה'כ היה ממש טוב. קשה לי להחליט מה עבר על הילדה המסכנה הזאת ... או מי היה יותר מפחיד היא או סאנג'יה. היילי- אני אוהבת אותה ... היא לא ה-כי טובה לדעתי אבל אני עדיין אוהבת אותה , הייתי רוצה שהיא תשאר. כריסR - נחמד , הוא שר ולא שינה את השיר יותר מדי ... לא רע בכלל . סטפני- - אני בקושי זוכרת מה היא שרה ... אני לא אופתע או אתאכזב אם היא תלך הביית בלייק- לא רע , לשם שינוי שמעו אותו שר , הוא שר טוב... הייתי שמחה פעם אחת הוא היה משאיר את השיר כמו שהוא ופשוט שר ... לקישה - היא טובה , אבל השבוע היא לא היית מדהימה ... לא אהבתי את השיר או את הביצוע.... פיל - עדיין הפיבוריט שלי מבחינת הבנים, נהינתי מהביצוע אני ממש מקווה שהוא לא ילך הביית. ג'ורדן - שיר דכאוני אבל ביצוע מדהים ... כל שבוע היא מדהימה אותי מחדש. סנג'יה- אאאאמממממאאאאאאאא.. הוא מממש הפחיד אותי ... אבל ממש ! ג'ינה - אני לא אוהבת את ג'ינה , אני לא אוהבת את הסגנון שהיא שרה , זו רק דעתי , אני לא אוהבת. כריסליי - ביצוע לא רע, יש לו קול טוב ,נהינתי. מלינדה-
- הכי טובה הערב , פשוט מדהימה , כל שבוע מחדש אני מחכה לראות מה היא תשיר היא פשוט
הטופ 3 מלינדה , ג'ורדן , פיל הבוטום שלי: סנג'יה (אני עדיין מזועזעת), ג'ינה וסטפני

HollyGolightly

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo207.gif

חייבת לברר משהו: האם אני היחידה שהתזמורת מפריעה לה רוב הזמן במקום שתשלים את השיר ותתרום לו? זה צרם לי במיוחד בשבוע שעבר בשיר של לקישה. והשבוע בשירים של לקישה וג'ורדין. אלה הם שלושה מקרים (קיצוניים אמנם, אבל לא יוצאי דופן) בהם התזמורת והשיר שידרו לדעתי מסרים שונים לחלוטין. ולא רק זה, אלא שהתזמורת "צרחה" והתחרתה עם הזמרות. מוציא אותי מדעתי

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לגמרי מבין אותך

זה גם לי הרס בכמה מהשירים היום...

למעלה