../images/Emo109.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif
סנג'יה,אתה לא לבד!אשלי פה איתך כדי להפחיד אותי! דיייייייי מה זה?!#$@#@$@$ זה נהיה פריק שואוס אני ממש נבהל כשאני רואה אותם על המסך סליחה שאני מתבטא ככה והיא ילדה קטנה והכל אבל דייי זה מוגזם ועוד כשהראו אותם ביחד עצרתי את עצמי מלא לכבות את הטלויזיה! נורא ואיום גם אני בוכה עכשיו
ומה זה השרשרת תותים הזאת שהייתה לפאולה?!מה עובר עליכם אנשים?!$#@$@# טוב טוב נעבור לדברים אופטימיים לולו! האישה הייתה פשוט ענקית ויוצאת מן הכלל איתם היא בכלל הדהימה אותי איזה קול,איזה עוצמה,איזה רגש,הכל!פשוט מדהימה!
היילי- מהיילי הסתמית היא הפכה להייל פתאום היילי היותר מעיינת היא ממש הפתיעה אותי בשבועיים האחרונים אז נכון שאני לא מת על הסגנון אבל אהבתי מאוד את הנוכחות הבימתית שלה היא פלרטטה,היא נהנתה וגם אני. קשה לי להגיד שזה היה פרפקט אבל זה היה חביב בהחלט ומעולה בשביל היילי.
כריס .ר.-יופי,כריס ריצ'רדסון סופית פבוריט של ההפקה!יש לו נגן! זה סוג השירים שאני אוהב שהוא שר והוא נשמע סבבה לגיר,מעולה לעומת שבוע שעבר. והוא בהחלט היה מקסים בהופעה. הוא פשוט יפיפה שהוא שר רגוע ולא מנסה להיות יותר מדי בתדמית הג'סטין
סטפני- אכזבה הערב /: מסכים עם סיימון שלא היה הרבה כוונה ונשמה ממנה בשיר וזה הכי הפריע לי ושגם היא תנסה להיות פחות ביונסה ושתהיה פשוט היא כי היא נפלאה כשהיא 'עושה את הדבר שלה'
בלייק- אז בלייק עלה לבמה ואני חשבתי לעצמי 'Not again' אבל שימו לב! אני חייב להגיד שזאת הייתה הופעה מדהימה מ-ד-ה-י-מ-ה! הוא חייב להחליף את התנועות כי כבר נמאס לי אבל כשהוא היה חלקלק וערמומי זה היה ממש סקסי סוף! LOL ריאן היה ע-נ-ק כשהוא בא לבלייק והתחיל לרקוד.היה חסר רק שסיימון יעלה גם ויצטרף אליו XD
לקישה-יש לה נוכחות בימיתית אדירה ואני מאוד אוהב את זה. השיר לא היה השיר הטוב ביותר בשבילה וכולנו יודעים שהיא יכולה ליותר אבל אני דווקא מאוד אהבתי איך שהיא נראתה חוץ מהציפורניים
פיל-רוקנרול בייבי!היה טוב מאוד לדעתי. הוא די משעמם הוא בפני עצמו,כן?אבל ההופעה ממש לא הייתה משעממת ואני נהניתי.
ג'ורדן-מדהימה מדהימה מדהימה! שרה נפלא עם המון רגש והיא דווקא מוצאת חן בעיניי ^^
סנג'יה-
כשריאן אמר שהוא ישוב לאחר הפרסומות והוא התקרב למצלמה ועשה דברים מוזרים ממש נבהלתי באמת קשה לי איתו ואני רציני אני מתאפק לא לכבות את הטלויזיה כל הזמן שמזכירים את השם שלו טוב נו חבל שהוא הביא ת'הופעה הזאת אחרי שהוא גרם לי כ"כ לא לחבב אותו כי אהבתי דווקא איך שהוא נשמע אבל יש לי בעיה ענקית איתו ועם הנוכחות שלו וזה הרבה יותר מפריע לי מכל דבר אחר
ג'ינה- The hair was HOT! לא אהבתי ת'ארדג'מנט אוף דה סונג
לא השתגעתי האמת בכלל אפילו ריאן סאר היה יותר טוב בשיר הזה P: העדפתי שהיא תשיר משו אחר,אני מודה!
כריס .ס.- הוא מתחיל לשעמם אותי ולאבד את הקסם האישי שלו למרות שבשיר הוא חזר קצת והיה סבבה אבל נו טוב...
מלינדה-
! אין הרבה מה להגיד נפלאה פשוט ושרה כל דבר בצורה הכי מופלאה שיש הקול פשוט יוצא מן הכלל והיא כולה מדהימה! לא צריכה את התחרות הזאת כבר!פשוט הורסת. אגב,זה היה ערב לכבוד נדיה או משו?
הטופ שלי: מלינדה,בלייק,ג'ורדן.
הבוטום שלי: סנג'יה!
המאכזבים: כריס סליי,סטפני.
המשתפרת: היילי חפרתי enough