טופ טן של בריטני

סמטייימס צריך להיות מקום ראשון!

מקום 9?! נו באמת.... אחד השירים הכי יפים..הוא אמור להיות בשלישיה הראשונה,המנצחת. מזה מקום 9?! פאק!!!!

Itzik200

New member
אני אומר מקום שלישי BTMYH

מקום ראשון או שני DLMBTLTK ובטח גם.... OOPS 2 ראשונים בטוח DLMBTLTK וOOPS ואיפה MATM????

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifMATM יהיה מקום ראשוןם

מקום שלישי אופס ומקום ראשון בייבי

../images/Emo41.gifשמישהו יסדר את זה../images/Emo35.gif

מה המקומות

המקומות

#10 over #9 sometimes #8 i love rock and roll #7 lucky #6 slave #5 stronger #4 boys #3 baby 1 more time #2 oops i did it again #1 me against the music וככל הניראה מישהו השיג אותי ורשם לפני..כוס אמק,תנו לי זמן לכתוב!

lauBSter

New member
לא אהבתי את הדירוג הזה

מה עם אופס??? ובויס הזה דוחפים לכל מצעד מיותר.

../images/Emo41.gifאו שלא../images/Emo70.gif

עשית את זה דיי מהר..
למי שלא יודע, המצעד הזה מדורג ע"י הגולשים בנט.. אני לא מבין מה רוקנרול עושה שם.. איפה כרייזי שלי
ולמה אובר מקום 10 לכל הרוחות
לא אוהב את המצעד הזה..

חחחחחח שמים לב?

חח פשוט לא רציתי שמישהו ישיג אותי,כי אנשים פה מהירים והמחשב שלי איטי לאללה,לא זז... ותמיד שאני שולחת הודעה,אז מישהו השיג אותי. אז מיהרתי, וד"א זאת אשמת המקלדת. אבל תיקנתי את זה... והמצעד היה דפוק אחופרחה! איפה קרייזי באמת? איפה בורן טו מייק יו האפי?! ולמה סמטיימס מקום 9?! דאמט!!

BravE NeW BoY

New member
|שמש../images/Emo31.gif!| הנה המקומות

1. stronger 2. born to make u happy 3. overprotected 4. sometimes 5. crazy 6. me against the music 7. slave 8. i love rock n roll 9. lucky 10. not a girl

זה הדירוג שלי!

#1 sometimes #2 lucky #3 baby 1 nore time #4 born to make u happy #5 crazy #6 not a girl #7 stronger #8 MATM #9 slave #10 over

תיקון!!!!

#10 over #9 sometimes #8 i love rock and rool #7 lucky #6 slave #5 stronger #4 boys #3 oops i did it again #2 baby 1 more time #1 me against the music שונאת את המקלדת הזאתי סעמק!!!!

למעלה