טופס 55 כבר דחו לי שני טפסי 55 ,מה אתם מציעים לכתוב כדי שהטופס השלישי כן יתקבל
O orisraeli19 New member 8/5/13 #1 טופס 55 כבר דחו לי שני טפסי 55 ,מה אתם מציעים לכתוב כדי שהטופס השלישי כן יתקבל
B Blue Potion New member 8/5/13 #2 קיבלת תשובה למה דחו לך את הטופס? ומי דחה לך את הטופס? איפה אתה משרת ולאן אתה רוצה לעבור?
O orisraeli19 New member 9/5/13 #3 דחייה אני כרגע שירתתי באיסוף קרבי ועכשיו אני יוצר לחובשים דחו מסיבות שאתה כבר נמצא בקרבי
מ מצחצח החרבות New member 9/5/13 #5 תשמע סיכוי קלוש מאוד שיאשרו לך העברה מקרבי לקרבי, אלא אם תבקש יום סיירות או גיבושים למיניהם, אז יהיה לך יותר סיכוי לקבל.
תשמע סיכוי קלוש מאוד שיאשרו לך העברה מקרבי לקרבי, אלא אם תבקש יום סיירות או גיבושים למיניהם, אז יהיה לך יותר סיכוי לקבל.
O orisraeli19 New member 9/5/13 #6 יום סיירות האם אני יכול לבקש יום סיירות עם קבא 53 פרופיל 97 ומשק]פיים (בתנאי שאני רוצה להגיע ליחידות כמו דובדבן,אגוז ,504 )יחידות שאפשר עם משקפיים
יום סיירות האם אני יכול לבקש יום סיירות עם קבא 53 פרופיל 97 ומשק]פיים (בתנאי שאני רוצה להגיע ליחידות כמו דובדבן,אגוז ,504 )יחידות שאפשר עם משקפיים
מ מצחצח החרבות New member 10/5/13 #7 יום סיירות בגדול יום סיירות פחות ממיין ליחידות שציינת. לגבי המשקפיים, קח בחשבון שממספר מסוים יש חסימה ליום סיירות.
יום סיירות בגדול יום סיירות פחות ממיין ליחידות שציינת. לגבי המשקפיים, קח בחשבון שממספר מסוים יש חסימה ליום סיירות.