טופס 0 - כל התשובות

טופס 0 - כל התשובות

1. A+E 2. A+C 3. B+C 4. רק א' נכונה (במשתני דמי) 5. 17, 11.56 6. 12,2 7. מענק: התשובה בלי ה8... 8. P=50% 9. אין מתאם סדרתי 10. דוחים את השערת האפס שרו שווה ל0 11. משוואה 1 במדויק והשניה ביתר 12. תיקון לX2, פשוט הכל חלקי X2... 13. השונות שווה ב2 הקבוצות 14. האומדנים יהיו חסרי הטייה ולא יעילים (בתיקון של למודל הנכון...) 15. UT כובע = ........+ UT-1 כובע 16. B1 + B2 = 0

zarkawi

New member
בקשר לשאלה עם שתי התשובות הנכונות

אז מה בעצם היה צריך לסמן ? אני בחרתי אחת מהתשובות , ז"א זה היה אצלי 1 ו - 3, אז סימנתי 1, כי ממילא הם היו אותו דבר. דויטש נכנס באמצע ואמר לאחד הסטודנטים ששאלו אותו שנסמן מה שאנחנו רוצים. אז מה נסגר ?

orons1

New member
לא הבנתי מהטופס אפס - בשאלה על העבודה היישומי

בשאלה על העבודה היישומית יצא לכם שאין מתאם או שיש מתאם בסוף?

zarkawi

New member
שאין מתאם

כי יצא דרבין ווטסון זה 1.92, וה-DL ו-DU יצאו כאלה שהסטטיסטי נפל בדיוק באמצע, וזה אומר שאין מתאם סדרתי. כלומר אי אפשר לדחות את ההשערה שרו שווה 0

abalaba2

New member
יש מתאם

DW כ"כ נמוך וקרוב ל 0 (0.04), יש מתאם והוא חיובי!

לא משנה מה סימנת

מי שנכנס אלינו לכיתה (הבנתי שזה דויטש אבל אני לא בטוח...) אמר שנסמן את מס' התשובה שאנחנו יותר אוהבים.זה בסדר... דרווין ווטסון יצא 0.04 וזה אומר שיש מתאם חיובי..

moria9

New member
מישהו יכול להזכיר לי את השאלה

שהתשובה שלה היא: "השונות שווה בשתי הקבוצות"?

vakninadi

New member
שתי קבוצות של משפחות

מתחת ל5 נפשות ומעל 5 נפשות, שונות ההפרעה בקבוצה אחת היא 0.25 של הקבוצה השניה משהו כזה...

moria9

New member
שיט אני לא זוכרת מה סימנתי

מה היו האופציות לתשובה?

vakninadi

New member
ועוד שתי אפשרויות היו

משהו על האומדנים יהיו או לא יהיו מוטים עקיבים יעילים...

danana7

New member
מישהו זוכר אולי?...

בשאלה שהוא תיקן מודל שהיה כבר טוב כשהתשובה הייתה חסרי הטיה ולא יעילים..... מישהו זוכר אולי אם אחת מהתשובות הייתה מוטים ולא יעילים? או שבכלל לא הייתה את האופציה הזאת?

susu888

New member
האופציות..

1. מוטים ולא יעילים 2. אינם עקיבים 3. א.ח.ה ולא יעילים 4. כל התשובות לא נכונות (לא סגור על זה)

למעלה