טופמודל

חמצמצה

New member
יש פה ר-ק 12 דוליז.

חסרות לי 8, אבל אם little beetle1 פרשה, אז חסרות לי 7
הבנתי ש-2 רוצות שאני אחכה, כלומר אתן בתהליך אז זה פסדר אז מה עם ה-5 האחרות?

חמצמצה

New member
רק אני לא הרגשתי שהרבה עזבו?

באמת, אני לאיודעת למה
ואהממ אני אחכ אבדוק מי חסר חסרות לי 4

broken winges

New member
../images/Emo2.gif הייתי בטוחה שכתבתי פה!

אני פרשתי..
אין לי השראה ובזמן האחרון אני גם לא עושה דוליז כמו שצריך... היה לי רעיון מקורי לקחת בייס פורטיט(נו רק ראש.. אין לי מושג איך אומרם את זה) של אפיצ'ו ולשנות את הפנים לפנים כמו של הבייס הקודם.. ולהשתמש בו רק לשלב הזה.. כאילו צילום תקריב.. אבל אני די בטוחה שאת לא תרשי...(אני לא מוציאה אותך רעה או משהו.. זה בצדק) ואממ לא הולך לי כרגע על הבייס המלא.. אז אני אולי אעשה דולי(אני דווקא עושה מהר) אם תרשי לי על הבייס פורטיט.. אם לא אז זה בסדר.. בין כו וכו נראה לי שאני יעוף
סליחה על המגילההההההה

חמצמצה

New member
תעשי!!

את יכולה, אני עשיתי את המכוערת למעלה בשעה-שעתיים. גמאת יכולה! חח כאילו לא מכוער, פשוט תשקיעי יותר XD

broken winges

New member
אמממ השאלה שלי רק

הייתה אם אני יכולה לשלב הזה לעשות את הדולי על בייס פורטיט של אפיצ'ו ששינתי במקצת את הפרצוף שלו שיהיה כמה שיותר דומה לבייס השני.. הכוונה הנה הקובץ...בקובץ יש את הדולי שהכנתי לשלב השני אחריה יש במסגרת ירוקה את הבייס פורטיט ששיניתי שיראה כמה שיותר כמוה(כרגע הוא עם איפור ) והבייס לידו הוא איך הבייס הזה נראה לפני.. לדעתי פשוט אם זו אמורה להיות פרסומת לכובע צריך להתרכז בכובע.. השאלה שלי היא אם מותר לי לעשות את זה?. חד פעמי לשלב הזה כמובן... תודה בכל מקרה אני נשמעת לי פתאום כל כך ביצ'ית! אני ממש מצטערת.. זה כנראה בגלל היום החראי שהיה לי... ואם הוצאתי את זה איכשהו עלייך אז סליחה...

חמצמצה

New member
לא נשמעת ביצ'ית.

ראיתי ששאלת על הבייס, שכחתי לענות לך על זה. אהממ זה לא יהיה הוגן אם אני אתן לך. והרבה בנות הצליחו לעשות אתזה יופי בלי להחליף בייס. גם ככה הכובע צריך להיות מיוחד כזה, אז יהיה לו מספיק צומי.

broken winges

New member
אוקיי..

אני אראה... אין לי שום השראה אז אולי.. בכל מקרה אני אודיע פה היום או מחר.. אני מקווה שהיום...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכל הדוליז כל כך מדהימות

ותפסיקו להגיד שללכן מכוער ותעופו. את פאקינג מוכשרות
יש סיבה שאתן עדיין בתחרות!

8ar8ie

New member
האמ. כמה מנפים הפעם?

זה לא אמור להיות כבר פחות:0 בלע... מאיה מפסידה

חמצמצה

New member
תלוי כמה יהיו.

אם 18 בנות בערך יפרסמו את הדוליז שלהן- אז בין 1-2 אם יהיה 14 בערך אז בטוח 1

8ar8ie

New member
הו יאיי

למאיה יש סיכוי. קטן אבל סיכוי. פיו...XD מאיה מוכרחה להפסיק לדבר על עצמה בגוף שלישי. :| מוכרחה? D: מאיה תשתוק SSS

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוי זה כל כך לא פייר

שיש בנות שפרשו. :\ אם הן היו פורשות קודם אז היית מעיפה פחות בשלב הקודם, לא?

למעלה