טופיק!

Charmed Gal

New member
טופיק!../images/Emo6.gif

נראה לי שזה הדיון הראשון שאני פותח! בקיצור שימו לב שלפי פרק 1-17 העבר גם משתנה עם דברים שעושים בהווה, כאילו הבנות החליטו לחזור אחורה בזמן וזה השפיע על העבר, פאטי קיבלה חיזיון ששלוש מכשפים ממין נקבה (היא בטוח התכוונה לפרו פייפר ופיבי) חוטפות את פרו ופייפר. אז בקיצור זה קרה בגלל שהן חזרו בזמן! מה שאומר שהעבר משתנה גם ממה שקורה בהווה, כי ההחלטה לחזור בזמן קרתה בהווה ופאטי קיבלה את החיזיון עוד לפני שהן הגיעו כך שזה בטוח לא קרה בגלל שהן שינו משהו בעבר! זה יצא קצת מבולבל כי חזרתי על דברים אבל אמרתי הכל, ובקיצור זה משוגע כי לפי זה הכל כל הזמן צריך להשתנות מה שעושים בהווה משפיע על העבר, מה שעושים בהווה משפיע על העתיד! מה זה!? זה לא נורמלי!?

Ophel McNeil

New member
ושוב -

מסעות בזמן. אין להם כללים, אין להם חוקים, אפשר לעשות הכל. העתיד משפיע על ההווה, כי עתיד של דמות אחת זה ההווה של אחרת, והעבר של השלישית, העבר מושפע מהעתיד, וההווה משתנה יחד עם המסע. חבל לכם לנסות למצוא הגיון כלשהו, סתם יכאב לכם הראש.

P3H2O

New member
אני לא מאמין במסעות בזמן לכן אני

מקבל אותם כמו שהסדרה נותנת ולא מחפש חורים למרות שיש בזה הרבה חורים ואני עדיין בקטע של לולאות הזמן שיהרסו את העולם!!!

Woogyman

New member
אין, אין ואין ../images/Emo58.gif

לולאת זמן בקטע של פיבי, זה נאמר בבירור. לולאות הזמן היחידות בסדרה הן אלה שרודריגז יצר. לכל פיבי, בעבר ההווה והעתיד יש חיים משלה ובחירות משלה שישנו את העתיד שלה וככה לכל בן אדם אחר. העובדה שפיבי שלנו הטילה את הכישוף לא אומרת שפיבי אחרת תטיל אותו והעובדה שפיבי הזקנה מתה אצלנו לא אומרת שמתי שפיבי שלנו תהיה זקנה היא גם תמות ככה. רק העובדה שפיבי שלנו יודעת איך פיבי הזקנה מתה כבר משנה את הכל.

P3H2O

New member
נכון יש הרבה פיביות ואתה יכול להשיג

פיבי מכל דקה בזמן, אבל עדיין יש רק הווה אחד מה שאומר שכל הפיביות צריכות לקחת את ולעשות את אותם הדברים כי לא יכול להיות הווה כפול וכמו שאמרתי אם פיבי יודעת שהיא תמות ככה אז היא לא תתן לעצמה למות ככה ואז פיבי שהחזירה אותה לא תדע שהיא תמות ככה כי למעשה היא לא ראתה אותה מתה ואז היא תעשה את מה שפיבי הזקנה עשתה עכשיו ואז זה ימשך ככה פעם זה פעם זה עד סוף העולם. הבנת?

P3H2O

New member
נכון יש הרבה פיביות ואתה ../images/Emo58.gif

יכול להשיג אחת מכל דקה בזמן, אבל עדיין יש רק הווה אחד מה שאומר שכל הפיביות צריכות לקחת את ולעשות את אותם הדברים כי לא יכול להיות הווה כפול וכמו שאמרתי אם פיבי יודעת שהיא תמות ככה אז היא לא תתן לעצמה למות ככה ואז פיבי שהחזירה אותה לא תדע שהיא תמות ככה כי למעשה היא לא ראתה אותה מתה ואז היא תעשה את מה שפיבי הזקנה עשתה עכשיו ואז זה ימשך ככה פעם זה פעם זה עד סוף העולם. הבנת?

Woogyman

New member
יש המון פיביות, כשכל אחת חיה במימד

שלה ועושה את הבחירות והפעולות שלה, בלי שום קשר לפיבי האחרת.

P3H2O

New member
אז אתה אומר שקיימים זיליוני מימדים

בגלל שעל כל דבר קטנצ´יק שאנחנו עושים קיים מימד אחר ולא נדמה לי שזה ככה ואני לא מאמין בעולמות מקבילים, אופל

Woogyman

New member
זה מאוד חבל שאתה לא מאמין ../images/Emo58.gif

אבל הסדרה כן מאמינה, וזה כבר הוסבר. ליאו אמר לפיבי שהעתיד האישי שלה משתנה עם כל החלטה שהיא עושה. אם זה החלטה זהה למה שפיבי הזקנה עשתה, ורוב ההחלטות זהות כי קווי הדמות של שתיהן זהים, אז העתיד שלהן יוצא אותו דבר. מספיקה לפעמים החלטה אחת שונה, כמו ההחלטה של פיבי להתחתן עם קול (הזקנה ביטלה את החתונה) בכדי לשנות את כל העתיד. והנה ההוכחה - הזקנה החליטה לא להתחתן עם קול, פיבי שלנו כן החליטה להתחתן. זה מראה לך שכן יש החלטות שונות. ברגע שפיבי התחתנה עם קול כל העתיד שלה השתנה, היא הפכה למלכה, נכנסה להריון... דברים שלפיבי הזקנה לא קרו לעולם. לפי דעתי גם לא היו לפיבי הזקנה כוחות. גם המימד של בו בעונה השלישית היה מימד מקביל לעולם שלנו, המימד האסטרלי הוא מימד מקביל לעולם שלנו, לכל סרט וסרט יש מימד משלו ששד האשליה יכול להיכנס אליו... זה מראה לך כמה מימדים יש, אז למה שלא יהיו גם מימדים לפי זמנים? אני מאמין שרק חזרה לעבר, שזה דבר שכבר קרה, אפשרית במימד שלנו. כשמישהו עובר לעתיד הוא בעצם עובר למימד אחר, כי אף אחד לא יודע איך העתיד של אותו הבן אדם הולך להסתדר בסוף. זה גם הסיבה אולי שמתי שהן נוסעות לעתיד יש להן כוחות ובעבר לא.

Ophel McNeil

New member
טוב. אז אתה לא מאמין.

ואתה מאמין שיש נשים שיכולות להקפיא יצורים אחרים שהם כביכול שדים? זאת סדרת טלוויזיה. אלה החוקים שהיא נותנת. אתה לא יכול לבחור להאמין לחלק ולחלק לא. זה פשוט לא עובד ככה. והוגו - גם בו היה עולם מקביל.

P3H2O

New member
אני כבר אמרתי בשרשור אחר שאני מבין

איך הסדרה עובדת אבל אני לא מקבל את העובדה שהיא עובדת ככה כי לפי דעתי זה ממש דבילי ליצור זיליוני עולמות מקבילים רק בשביל בן אדם אחד מה גם שזה אומר שכל שנייה ושנייה נוצרים מימדים חדשים. ויש לי שאלה שבן אדם מת אז המימדים של ההחלטות שלו כביכול מתים גם??

Woogyman

New member
לא הבנת...

זה לא שלכל בן אדם יש מימד. יש מימד שלנו שפועל על פי ההחלטות של כל האנשים שחיים בו. לפעמים החלטות של מישהו אחר משפיעים על העולם ועל מישהו אחר באותה מידה. בנוסף לזה, יש מימדים נוספים, זהים לגמרי לעולם שלנו אלא ששם אנשים עשו החלטות שונות. מימדים מסויימים נמצאים בתקופת זמן יותר מתקדמת, כך שמתי שהאחיות נוסעות לעתיד הן בעצם עוברות לאחד מאותן המימדים, אחד שהכי הרבה דומה למימד שלנו. כשהן נוסעות לעבר מתבצעת באמת חזרה בזמן באותו המימד שלנו, וזאת הסיבה שאין להן כוחות.

P3H2O

New member
הבנתי את מה שאמרת! אתה אומר

למימד הכי דומה ואתה אומר שיש מימדים בכל הזמנים בעוד שנייה ובעוד שעה ובעוד יום, יומיים, שנה ,חודש מה שאומר שאם הם יכולות להגיע לאיזה זמן שהן רוצות אז יש זיליוני מימדים ומה שממש ממש לא נשמע לי נכון וממש דבילי אבל ככה זאת הסדרה ויש לקבל את זה ככה, אני מבין את מה שאתם והסדרה אומרים אני פשוט לא מקבל את זה. ואופל אל תגידי לי אם אני מקבל את הכוחות והשדים כי זה דבר שונה לחלוטין.

Ophel McNeil

New member
למה ובמה זה שונה בדיוק?

אגב, מה שהרגע תיארת זאת אמונה מקובלת מאוד, שמופיעה באלפי סרטים, ספרים וסדרות אחרות.

P3H2O

New member
שמעת מה אמרת?

ספרים, סדרות וספרים שלא מבוססים על אמת!!! אמרתי שאני מבין את כל זה אני פשוט לא מקבל את זה סוף הסיפור

Woogyman

New member
גם אם אתה לא מקבל, אתה לא יכול

להתווכח על זה כשזה נאמר בסדרה. זה כמו שתגיד שאתה לא מקבל את העובדה שלליאו קוראים ליאו. אז מה אם אמרו בסדרה, אתה לא מקבל. אתה לא יכול לקבל חלק מהחוקים של הסדרה ולא לקבל חלק אחר. אפשר להתווכח כשמשהו לא נאמר בבירור, אבל ברגע שאומרים משהו זה כבר קבוע, לא משנה עד כמה לא הגיוני זה נשמע.

P3H2O

New member
אני לא אמרתי שאני לא מבין את זה

לא אמרתי שאם אני אראה פרק שבנוי על זה הוא לא יהיה יפה או שמהו אני פשוט מבחינה תאורטית לא מאמין במה שהם אומרים ולפי דעתי היו יכולים לעשות את זה סדרך אחרת ולהביא את המסעות בזמן בדרך שונה ולא דווקא בדרכי אני בטוח שיש שם עוד הרבה מאוד אנשים שממצאים תאוריות שדומות ושונות משלי הם פשוט עשו את זה בסגנון גולשים בזמן עם אלפי העולמות שלמעשה הם דומים מאוד אבל בגלל משהו קטן שהשתנה כל העולם משתנה ולפי דעתי זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבסורדי ולא היו צריכים לערב מסעות בזמן בכלל בסדרה היא סדרה יפה גם בלי המסעות בזמן)לפחות לא מסעות אחורה בזמן)

Woogyman

New member
בוא נעזוב את הוויכוח, זה סתם חסר

טעם. אנחנו נמשיך להסביר אותו דבר ואתה תמשיך להגיד שאתה לא מקבל ולא ייצא מזה כלום. בעתיד אגב תשתדל להשתמש בסימני פיסוק (אין נקודה או פסיק אחד בכל ההודעה שלך...) כי לא מבינים למה אתה מתכוון.

למעלה