טופיק!

P3H2O

New member
אני יודע אני אשתמש ובאמת זה ויכוח

חסר טעם כי אתם כל הזמן מנסים להוכיח לי את זה אבל אני אומר לכם שאני מבין רק לא מקבל ואתם מנסים להסביר וזה לא מוביל לשום מקום

Ophel McNeil

New member
דווקא לא.

על החסינות שפייפר יכולה להעניק דובר בפירוש ב3X01, ועד היום אני לא מקבלת את זה.

Woogyman

New member
את לא מקבלת, אבל זה לא אומר שזה לא

קיים. את לא מבינה איך זה פועל, אבל פייפר יכולה לעשות את זה בין אם תרצי או לא.

P3H2O

New member
../images/Emo58.gifהיא גם העניקה חסינות כזאת

בפרק עם גלן לא? במועדון

Ophel McNeil

New member
ממש לא. ../images/Emo58.gif

השדים האלה היו חסינים מהתחלה. מה שפייפר עשתה זה להקפיא את *כל* המועדון (כשכמובן השדים לא קופאים), ואז להזיז את האורות כדי לראות מי זז. מי שזז - שד. אגב, סם, זה אולי קיים, אבל זה חסר כל בסיס. זה כמו שלפרק אחד נגלה שפיבי יכולה להעניק חזיונות מזויפים לאחרים, ואז לא ישתמשו בזה יותר אף פעם, או אפילו יזכירו את זה. זה מטומטם!

P3H2O

New member
חיזיון מזויף למישהו אחר? להעניק?

בפעם שעברה שבדקתי פיבי מקבלת את החיזיונות לכן אם היא רואה חיזיון מזוייף היא משקרת את עצמה

P3H2O

New member
משהו שמעצבן אותי! יש שדים שלא

קופאים אבל מתפוצצים!!! זה ממש דפוק כי זה על אותו עיקרון במקום להאיץ את תנועות המלקולות מאטים אותה אז אם הם לא קופאים הם לא צריכים להתפוצץ נקודה סוף משפט!!!

Woogyman

New member
החסינות לכוח ההקפאה היא כנראה

החסינות שהכי קל לשד לפתח. האלדרז נותנים לכל המכשפות שלהם חסינות מהכוח הזה (ואל תגידו שמכשפות נולדות עם זה, כי למכשפות בלי כוחות אין את זה. רק מכשפה שמקבלת כוח מהאלדרז מקבלת גם את זה). כנראה שהחסינות הזאת הכי קלה להשגה ובגלל זה יש אותה להרבה שדים. החסינות מכוח הפיצוצים זה דבר אחר לגמרי, אפילו מכשפות שחסינות להקפאה לא חסינות אליו. כמו שאמרתי פעם, חסינות זה דבר שבא בהדרגה (קודם חלקית ואז מלאה) ולוקח הרבה זמן להשיג. צריך להילחם בקסם, כמו שאנטון עשה להאטת הזמן של פסט פייפר. הקפאה זה כוח שמקבלים אליו חסינות כנראה דיי מהר, כמו שג´רמי קיבל ב201. מהפיצוצים יותר קשה להשיג ולכן יש הרבה שדים שנמצאים בשלב ביניים, יש להם חסינות מהקפאה אבל עדיין לא מפיצוצים. כוח שמאוד קשה להשיג ממנו חסינות הוא כדורי אנרגיה לדעתי. לא ראינו הרבה שדים שהיו חסינים לזה.

HuGo Hell

New member
סם היית עוד לולאת זמן..

בפרק בעונה השלישית עם בו זה 307 אם אני לא טועה..

למעלה