טופיק.............

LillipooT

New member
טופיק............. ../images/Emo41.gif

אז ככה... בגלל שהבנו סופית שהסדרה נגמרת לאחר העונה השישית (חוץ מאלה שעדיין בהכחשה כמובן
) רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לעתידם של השחקנים. מי לדעתם יעלם בשנייה שהסדרה תגמר? למי לדעתכם יהיו סדרה של סרטים כושלים? מי הראשון שיבין שבלי הסדרה אין לו עתיד? וכמובן מי יצליח ביותר (מה שהיה כסקר לפני כמה זמן).. בקיצור - מה יהיה גורלם של השחקנים
בוקר-צהריים טובים לכולם ומזל טוב לכל החוגגים

Dawson girl

New member
אני אנסה לענות...

אבל אני לא מבטיחה כלום... לקחתם לצומת לבכם?.. יופי...
השחקנית שבטוח תצליח גם אחרי שהסדרה תגמר וההצלחה שלה לא תהיה תלויה בגורל הסדרה בכלל, היא כמובן... (תופים) קייטי הולמס... ואפשר לראות את זה כבר עכשיו!
מי שיעלם בשניה שהסדרה תיגמר הוא... מישל וויליאמס... היא תמיד רצתה להיפטר מהסדרה אבל זה יחזור אליה כמו בומרנג.... ותזכרו מי אמר את זה ראשון!!
מי שיהיו לו כמה סרטים כושלים... אמממ...ג'יימס ואן דר ביק או קר סמית'. מה לעשות?. החיים קשים!
הראשון שיבין שאין לו עתיד מקצועי רציני בשואו ביזנס בלי "דוסון" הוא.... ג'ושוע ג'קסון.... ולסיכום: הסדרה היתה מקפצה ענקית בשבילם, בהתחלה הם עוד היו אלמוניים לגמרי ואחרי זה הם היו סטארים. כל עוד היא תהיה באוויר, הם יישארו סטארים. אבל תבדקו 10 שנים אחרי שהסדרה תיגמר, לדוגמא את ג'יימס, ואף אחד לא יבטיח שמישהו יוכל לזהות אותו אז... חוץ ממני אולי...
בייי נמש

אני לא לגמרי מסכימה..../images/Emo105.gif

קייטי הולמס-אני גם מסכימה שקייטי הולמס תצליח ובגדול בקולנוע,מהסיבה הפשוטה שהיא מצליחה גם עכשיו! היא כבר שיחקה בכמה וכמה סרטים מצליחים...
ג'ושי ג'קסון-לפי דעתי הוא כן יצליח בקולנוע! גם הוא השתתף בסרטים מצליחים והוא ממשיך! הוא שחקן כבר מגיל צעיר והוא מוכשר! הוא שיחק בסרטים מוכרים ומפורסמים אז אני חושבת שהוא יצליח!
ג'ימס ואן דר ביק- הסרטים שהוא שיחק בזמן החופשות של דוסון לא היו ממש מפורסמים,והסרט האחרון שלו...טוב...זה סרט משונה! אם הוא ימשיך בדרך הזו לפי דעתי הוא יעלם אבל יכול להיותל שהוא יבחר לאיזה תפקיד בסרט גדול שישנה את התמונה...
קר סמית-הוא שיחק בסרט "יעד סופי" שהיה מצליח מאוד בחו"ל (וגם בארץ..) אם הוא ימשיך בדרך הזו הוא כן יצליח,לפי דעתי... אבל הוא צריך לעבוד,והרבה! להיחשף יותר.. בקולנוע
מישל וויליאמס-היא שחקנית די מצליחה,והשתתפה בהרבה סרטים ותפקידי אורח במקומות רבים,הסרט האחרון שלה דוקא הצליח מאוד ומה שהיא צריכה עכשיו זה להשתתף בסרטים ולהיות בתודעת הציבור ההוליוודי! אני מקווה בשבילהם שה לא יתקעו בדמויות שלהם,כמו שקורה לרוב השחקנים שמתחילם מסדרות,ושהם יוכיחו את עצמם ואת כישרונם (שאנחנו יודעים שישי כזה,והרבה!) גם בתפקידים שונים!!

מרילנצח

New member
../images/Emo88.gif דעתי היא...

קייטי תמשיך להצליח ובגדול!!!
ג'יימס לא יודעת מהיהיה איתו .. לא נראה לי שהרבה..
קר סמי'ת -היה לו סרט טוב אבל לא נראה לי שנשמע עליו יותר מידי..
מישל אולי היא תתראך בכמה סדרות אבל לא יותר מזה..
ג'וש לא יעלם לנו כל כך מהר יש לו עתיד בהווליווד!!!!!!!! וזייהו... מור שהולכת לחגוג את השעות האחרונות של היומולדת..

LillipooT

New member
ועכשיו דעתי.. ../images/Emo60.gif

קייטי - גם אני חושבת שקייטי תצליח ובגדול. היא היחידה לדעתי שממש לא תלויה בסדרה, היא מצליחה כבר עכשיו בשני התחומים - קולנוע וטלויזיה, והיא תמשיך בלי בעייה. יש לה כבר שם בתעשיית הקולנוע ואוהבים אותה והיא תמשיך להפתיע אותנו בתפקידים מיוחדים ותפגין את כשרון המשחק המעולה שלה שוב ושוב.
ג'ושוע - אני חושבת שג'ושוע, אם כי פחות מקייטי, יצליח גם הוא בקולנוע. אני חושבת שהוא לא ישתתף ביותר מדי סרטים אבל כשהוא ישתתף זה יהיה בסדר ענק שיצליח מאוד. אני לא מאמינה שהוא ישכח בגלל שהסדרה תסתיים.
מישל - האמת שאין לי מושג מה יקרה עם מישל. אני חושבת שבשנים הראשונות אחרי שהסדרה תסתיים היא תופיע בעוד כמה סרטים אבל שלא יצליחו יותר מדי, חלקם יצליחו חלקם פחות ואז בשלב מסויים היא תפרוש כדי ממ.. להקים משפחה או לעזור לאנשים או משהו כזה
ג'ימס - לדעתי לו יהיו כמה סרטים כושלים והוא יעלם הכי מהר מבין כל החבורה.. הוא עוד יתגעגע לימים שהוא שחק את דוסון.
קר - לדעתי לקר תהייה הצלחה בינונית, הוא לא יהיה עד כדי כך מוכר אבל מדי פעם הוא ישתתף בסרטים טובים.

../images/Emo13.gifהלוואי...

שכולם יצליחו כמו שאת אומרת כי באמת מגיעה להם. אבל לדעתי לא כולם יצליחו. קייטי לדעתי תצליח יותר מכולם כי, לדעתי המאוד אובייקטיבית, היא מאוד מאוד מוכשרת...
ג'וש גם אולי יצליח אבל פחות מקייטי. ג'יימס יופיע פה ושם בכמה סרטים אבל אף אחד מהם לא יהיה ממש מצליח. לדעתי (ולצערי) מישל וקר לא יצליחו בקולנוע ובטח לא נשמע מהם כמעט אחרי דוסון קריק... :(

למעלה