טופיק!

Ophel McNeil

New member
טופיק! ../images/Emo108.gif../images/Emo65.gif

כפי ששמתם, ה"פרישה" (לקיחת הפסקה) התנהלה גרועה משחשבתי. ועכשיו יותם רע אליי. אבל שלא ידאג, אני סופרת...
אניוואי. טופיקים גנובים מהארי פוטר.... אוי, אני הכי אוהבת אותם! אם הייתם יכולים להתאים לכל דמות שיר, מה הוא היה? (ושוב - גנוב לאל כל בושה מפורום הארי פוטר). למשל...
לאליס מ3X22 (זאת שירתה בפייפר) הכי מתאים "crazy" של בריטני ספירס (וגם מגיע לה גם כעונש לשמוע אותו בלופים...
)
לפרו, כמובן - "Ding Dong, The witch is dead!" (הקוסם מערץ עוץ). לא ממש מגיע לה, אבל הייתי חייבת...
פיבי. כמה לא צפוי - "I´m a slave for you" של בריטני ספירס (היא הולכת לי חזק
), בעקבות העונה הרביעית, כמובן.
ליאו - "Precious Illusions" של אלאניס מוריסט. או להבדיל, "So Pure" של אלאניס מוריסט.
קול - נו, באמת ציפיתם למשהו אחרת ממני? אז ככה, החלטתי בעקבות תמונה שלו מחייך (איזה חמוד!!!) להקל עליו. "I´m Bed" של מייקל ג´קסון. (שהוא מעט פחות חמוד). במקור זה היה אמור להיות בכלל "Black Black Heart", אז תגידו תודה. ואחרון חביב - מלינדה (2X02) - "הילדה הכי יפה בגן". איזה מאמי היא!
וזה בערך כל מה שיש לי, תצרפו גם, זה יכול להיות ממש כיף!
אופל.

HuGo Hell

New member
L../images/Emo6.gifL חחחחחח...

גדולה שכמותך.. אני מסכים איתך בכול השירים.. (חוץ מהשירים של אלאניס שאני לא מכיר
) כשאני אחשוב על שירים להם אני אכתוב..

HuGo Hell

New member
מצאתי!!!!!!!!!!!

פרו - (Pink - is it love(or jast a cours חיחיחי(
) פייפר - megumi hayashibara - give a reason (שמעתי את השיר באנגלית וזה דיי מתאים לה.. לתת לה סיבה לחיים (
) פיבי - N trance - set you free ** קול - Kelis - I Hate You So Much Right Now
ליאו - Chad Kroeger - Hero(
)

HuGo Hell

New member
../images/Emo7.gif שכחתי את פייג´!!

פייג´ - Ms Dynamite - It Takes More
למה נתתי לה את השיר? אמממ.. אני חושב שזה מתאים..
[URL='http://'] פיבי[/URL] (עונה ראשונה, שנייה ורביעית) - Steve Miller Band - Abracadabra

charmedmen

New member
אוקי אני הייתי עושה את זה:

פיבי (טרום קול!)- born to by wial בעברית נולד להיות פרוע פייפר-לא מצאתי שיר אז הנה שיר שלא הכי טוב מה לעשות? somtiems לפעמים פייפר דאגנית ולחוצה משהו בטירוף ולפעמים היא חופשיה. פרו- זה שיר עברי אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי- אני לא יודע אם זה השם אבל לזה התכוונתי. פייג´- באמת שלא מצאתי אז הנה משהו חמוד laki ליאו-אין לי מהו טוב במיוחד אז הנה i love you col קול- לא משהו מיוחד i love you leo בשביל אופל זה היה

אוקיי, השגיאות כתיב שלך באנגלית...

נורא מפריעות לי! אווווך! איך אני שונאת שאנשים כותבים באנגלית ככה...
תיקונים: born to be wild! sometimes! lucky! i love you cole! ארג.

Woogyman

New member
חלק גדול מאוד מהשירים לא הבנתי...

כאילו את הקשר שלהם, אבל עדיין רעיון נחמד לטופיק. ובאמת, רועי, תעבוד על האנגלית. אפילו האנגלית שלי לא כזאת גרועה.

p3

New member
אר... קשה... ../images/Emo19.gif

אבל טופיק מצויין! (ואת מודעת לעובדה שאת עוזרת לי להגיע לעשרים, כן?) פייפר- I´m loving angels instead של רובי וויליאמס. פיבי- I´m free של דנה אינטרנשיונל... לפחות עד העונה השלישית. פייג´- A whole new world מהסרט "אלאדין". קול- I´m no angel של דיידו. אני אוסיף אם אני אחשוב על עוד...

c o l e

New member
יפה מאוד יותם../images/Emo70.gif

אני עולה רק שיר אחד לפייג´ (אני חושב שיכול להיות גם לפיבי) nasty girl של דסטני צ´ילד (לא יודע איך לרשום באנגלית...)

אז ככה...../images/Emo180.gif

פיבי- למרות שאני הכי אוהב אותה "Oops I did it again" כי היא כל הזמן מפשלת. אבל אני נותן לה גם "Angel" מ-
. פייפר- "Set me free" כי היא צריכה קצת להשתחרר. פרו- כאן אני צריך להסכים עם אופל "Ding dong hey, the wicked which is dead". אבל בכל זאת אני גם נותן לה "Lucky" כי היא קיבלה את הכוחות הכי שווים. קול- "Run baby, run" זה בערך כל השורות של השיר רק שיש המשך "Before I get to you". וזה רק בגלל שהוא קלקל את פיבי! ליאו- "Your´e one from a milion". אתם חייבים להסכים איתי.

Ophel McNeil

New member
והנה כמה דמויות לא ראשיות -

פי.באסקטר (הגלגול הקודם של פיבי) - Breathless של הקורז. (אוי, זה מרושע!
).
פראט (דמוי ההיטלר מ2X02) - אלאניס מוריסט - Forgiven. (מצטערת, אבל על ההרצאות שלו פשוט הזכירו לי את השיר).
ואם אני כבר מרושעת, אז עד הסוף - מאגי מרפי - Lucky של בריטני ספירס. (Isn´t she Lucky?
).
פייפר - She´s The one של רובין ווילאמס (אוקי, אז היא דמות ראשית, אבל הייתי חייבת...).
פיבי, כל העונה הרביעית - You oughta knoe של אלאניס מוריסט. יא מטומטמת, מה עובר עלייך, את עיוורת?!
וחזורים לדמויות לא ראשיות - ג´ק - "Narcissus" של אלאניס מוריסט (שוב...). תודו שזה מתאים.
דן - Just A Jelouse Guy של... ג´ון לנון?! (וואלה צדקתי
).
נטלי - Torn של נטלי אמבירלה (??). אוקי. זה ממש ממש היה מרושע. אבל ממש ממש מרושע.
שירה של הבאנשי - Love to see you cry של אנריקה שם-משפחה-ארוך-מדי. שני אחרונים וזהו -
ליאו ופייפר - All You wanted, של מישל ברנס (מתאים גם בגלל הקליפ...
).
פיבי וקול - חשבתי על "Sex Boom" אבל בואו נהייה נחמדים (??) וניתן את "Bye Bye Bye" של אן סינק. (כמובן שזה לא סופי. אף פעם. לעולם לא....
). עכשיו תורכם. ^^

HuGo Hell

New member
יש לי עוד..

מוות פרו - Gone של אן סינק.
פיבי וקול - Boom Boom Boom של וונגאבויס (vengaboys) *.*
אורות לבנים - the soundlovers - Flow (שיר פ$$ה
)
פאני - Bette Midler, Kath Najymi and Sarah Jessica Parker - I Put A Spell On You. (השיר מסרט אז סלחו לו על הדיבור של "דני" ו"מקס" הדמויות)
פאטי - אין לי שיר
למישהו יש?
הטופיק ממש חמוד ^^..

Phoebe again

New member
קיי, אז ככה...

פיבי-Cinderla" של בריטני ספירס, כי בעיקרון הוא גם תואם את סוף העונה הרביעית. פייפר- ארג.. השיר הזה שהיה בנוטינג היל... שכחתי... ארג... קול- "everywhare" של מישל ברנס. לא ברור למה?
אני שונאת את המנוול הזה!
ואוהבת אותו!
פייג´- "לוליפופ" נו השיר הזה שהוא לא בדיוק שיר והמילים היחידות שלו זה לוליפופ... פרו- "הירו" וזהו כרגע...

Charmed Gal

New member
אוקיי זה מה שיש לי בינתיים...

פיבי טרום קול - Girls just want to have fun. פייג´- לוליפופ! אני יודע שאמרו וזה באמת מתאים לה לאללה! פרו - Stronger לא יודע פשוט מתאים לי.... ליאו ופייפר - Girlfriend ליאו שר לפייפר בתקופה שהיא עם דן... פייפר - Everything you are זה יותר כלפיה ולא עליה... זה כל מה שיכולתי לחשוב אני לא ממש שומע מוזיקה....

טופיק ממש יפה!../images/Emo6.gif

והנה השירים שלי... אין לי עכשיו הרבה רעיונות, אבל אני אח"כ אמשיך את הרשימה הזאת אניוויי, סו...
פייג´ - Lucky של בריטני ספירס! בכלל, פייג´ לאללה מתאימה לבריטני, בכלל... אממם, דרך אגב, אני מתמקדת יותר בסגנון של השיר, במוזיקה, בשירה, ופחות במילים
פרו - Black Heart. נראה לי נורא מתאים לה!
פייפר - she´s the one של רובי ויליאמס. משום מה מתחבר לי אליה...
פיבי - איזה שיר שאני ממש ממש אוהבת... אני לא ממש בטוחה בשם שלו... הוא של זמרת שקוראים לה נטלי אימברוליה אומ משהו כזה
קוראים לו torn, tore, משהו דומה... אני כל הזמן שומעת אותו אבל לא יודעת את השם שלו! ארג. דרך אגב, השיר הזה הוא
- בעקבות העונה הרביעית. אמממם... בקשר לקול וליאו? לץ טינק... בקשר לקול וליאו אני אחשוב ואחזור אליכם
...

Ophel McNeil

New member
למה לפרו מתאים "בלאק בלאק הארט"?

מה היא עשתה לך? (אני רציתי להתאים את השיר לקול... אבל בסוף ויתרתי...
). ובקשר לפייפר - גם אני הצעתי את השיר הזה (She´s the one) לה. ובעבקות יותם, אני חשובת שגם השיר "אני אוהב מלאכים במקום" (ומצטערת על התרגום החופשי) של רובי ווילאמס מאוד מתאים לה. בקשר לפיבי - מדובר בשיר Torn (קרועה, שסועה), שאני התאמתי, ברוב חביבותי, לנטלי מ3X11.

../images/Emo6.gif

כי היא בוגרת כזאת, ורצינית... לא יודעת... זה הרגיש לי נורא מתאים! אממממם, המשך:
ליאו - dont let the sun go down on me של ג´ורג´ מייקל, ואלטון ג´ון. לא יודעת למה. חוץ מזה, כל אחד מהשירים הרגועים היפים של ווסטלייף גם יתאימו.
קול - בלאק הארט נראה לי נורררררא מתאים! אני יודעת שכבר נתתי את זה לפרו, אבל... אניויי...

charmedmen

New member
כאילו מה לכולם יש עלי טענות! דיי

נמאס ממכם כול פעם טענה חדשה, "אתה לא כותב ברור"- כול הפורום, "אתה צריך לעבוד על האנגלית שלך"-סם, "אני ממש שונאת שלא כותבים מילים כמו שצריך"-ליאל , "מה אני מתייחס לילד שיש לו בעיות בכתיבה"- הוגו , "איך ילד בן 11 יוכול להעליב ילד בן 16? או בכלל לדבר איתו" -איתמר רוצים שאני אמשיך או שכדאי להפסיק? לכם זה מאוד קל לדבר אתם לא בני 11 אתם 14 ומעלה (רובכם לפחות ונאדי בן 13 ככה שזה לא ממש משנה), תבינו אני לא סופר גאון ויש לי הרבה על הראש! אפשר לחשוב שכשהייתם בגילי היה לכם כזאת אינטלגנציה או איך שלא קוראים לזה! תראו לי ילד שיוכול להיות כמוני תראו לי מישהו שבגיל 11 מצליח ליבא פרקים מארה"ב או ראה שידורים חיים מארגנטינה! באמת תפסיקו להיות נודניקים! ואני לומד קריאה של אנגלית ברמה של ז!

למעלה