טופיק!

PopPy

New member
דייייייי נשבר כבר!!!!!!!!../images/Emo85.gif

חלאס! זה מופנה לארבעתכם- רועי, אופיר, גל ואיתמר: אם אתם לא מסוגלים לדבר בפורום בלי לעורר ויכוחים ברמה של כיתה א´, אל תכנסו אל הפורום יותר! אתם מתלוננים שלא מתיחסים אליכם, שרבים איתכם, שפוגעים בכם, אבל שימו לב שכל הפורום סובל את כל השטויות האלה רק בגלל ארבעתכם. רועי, אתה בן 11 (ד"א, אני מכירה בן 11 הרבה יותר בוגר מכמה בני 15 פה (וגם די הרבה בני 15 אחרים, אבל זה כבר נושא אחר
), אוקי, אתה כותב עם שגיאות, אבל הרוב פה, מה לעשות, בני 13 ומעלה, ולא רגילים לדברים כאלה. אם אתה לא יכול להתמודד עם ההבדלים ברמה ובגילאים, זו בהחלט לא אשמתנו. גל, אתה לוקח כל שטות ללב, וגורר את כל העולם לריב- די עם זה! אם אני לא טועה אתה בן 14 או 15, וזה נדמה לי גיל מספיק מבוגר בשביל להפסיק לשחק אותה את הפגוע והאומלל. אופיר, נכון שבזמן האחרון אתה פחות מעורב, אבל אתה נגרר לוויכוחים על שטויות ומביא את הריבים לפורום- גם אתה לא מחבב בנאדם כלשהו או אפילו שונא אותו, אין סיבה שזה ישפיע בפורום, ושנרגיש בזה. איתמר, מסיבה כלשהי אתה תמיד מתערב בדיונים על ריבים בפורום, ותמיד זה נגמר בזה שאתה מעורב. בשביל מה? בשביל לעורר הכל מחדש? אולי זה לא בסדר שאני טוענת שהמקור לכל הריבים הוא ארבעה אנשים, אבל תסתכלו על "שרשורי הריבים" ותסתכלו לרגע מי המעורבים, ומי גורם להם...

Adrienne

New member
נשבר - תשברי! עם כל הכבוד שאין לי

כלפיך את לא פה בכלל, את רק מעירה הערות משונות ומעצבנות, שימי לב שאני לא מתחיל שום ריב אני מתערב שבא לי וזאת זכותי המלאה להגן על בן אדם שכולם יורדים לא לחיים. בלי להאשים פה כמה אנשים גם סם רב עם אנשים, הוא רב עם גל ועם הוגו ורועי. אופל גם ידועה בשנינות שלה ובריבים שלה שהיא מביאה לפורום(דניאל, אני) אני בטוח שיש עוד כמה אז רדי ממני, זכותי להגיד כל דבר וזה שרועי מביא את רק מה שאנחנו אמרנו לו זה מגעיל, מה שאני אמרתי היה תגובה למשהו, זה היה הצ´אט ולא היה בפורום אז זה לא קשור לכאן בכלל. now back off!

Ophel McNeil

New member
לא, איתמר, זאת לא זכותך.

אני מסכימה עם אתי, ונמאס לי שאתה תופס את עצמך כמגן החלשים ואביר חסרי היכולת. אתה רוצה להתערב בריבים שלא שייכם לך? אוקי. אבל אל תתפלא שאחרי זה חושבים שאתה קרציה חטטנית. ואתי לא דיברה על כל מי שאי פעם רב, אלא על כמה מסוימים שרבים, שוב ושוב, ואתה בהחלט בניהם.

Adrienne

New member
צודקת זה לא זכותי אבל זה נוגע לי,

בריב שהיה לגל עם הדוליז אז מישהו אחד אמר לו, פתאום כל הפורום התערב(גם אני) ואמר שזה לא נכון, למה? כי הם לא רצו לראות את זה וזה עיצבן אותם ויאדה יאדה יאדה. אותו דבר בערך זה בריבים אחרים, הם רבים על שטויות ואני אומר מה שאני חושב בקשר לריבים האלו, אחר כך יש את האנשים השנונים שמגיבים בקללות ובשתוק ובאל תתערב ובאתה לא יותר טוב מזה, אז זה מתחיל להקשר אלי.

PopPy

New member
אני תמיד פה. אבל אין לי כוח לריב

עם המחשב שלי, כי בפורום ה"פ אני עוד מצליחה להגיב,פ פה כל הזמן אקספלורר מודיע לי שהוא ביצע פעולה בלתי חוקית, עד שאני מצליחה להיכנס אני לא רוצה שהחלון יסגר כי אני מנסה להגיב. אני כל הזמן פה, קוראת הכל, ולעיתים נדירות מגיבה בגלל המחשב המטומטם שלי. זו הפעם השניה שאני כותבת את ההודעה הזו ד"א, בגלל שבאמצע "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית"
במילא הפורום הזה הפך לגנון שמונהג ע"י 4 ילדים כך שזה לא משנה הרבה. אם רוב הפורום חושב שאני צודקת זה כנראה אומר משהו, לא איתמר? לא טענתי שאף אחד אחר לא נכנס פה לריבים אינפנטיליים עם מישהו אחר. אבל תמיד אחד מארבעתכם היה מעורב. נכון, אופל "רבה" עם דניאל, אבל לא ראיתי שהיא העבירה את ה"ריב" הזה לפורום, או התחילה להגיב לכל שטות שהיא אומרת בתוקפנות. זה בדיוק הענין, שאתה לא מסוגל להפריד בין הצ´ט לפה, או בין היחס שלך למישהו כדי שיהיה קצת שקט בפורום האומלל הזה. אנחנו בסה"כ לא יותר מ15 אנשים קבועים, וכשארבעה מתוכם כל הזמן רבים אחד עם השני ועם כל הפורום הפורום מקבל אווירה מאוד לא נעימה, מה שגורם לאנשים לעזוב. בסוף אנחנו נגיע למצב שהיחידים שישארו בפורום יהיו אתם, שתמשיכו עם הריבים הדביליים, וחדשים שיגיעו לשאול מתי העונה הרביעית מתחילה.

charmedmen

New member
אופל לא גררה את הריב לפורום? LOL

היא רק אמרה שבהיא לא מוכנה לבוא לדניאל ושהיא עשתה לא משהו רע בתוך הפורום! אז אתי לפני שאת כותבת משהו תחשבי קצת לאף אחד זה הזיק! ואופל לא רוצה לריב פשוט אאתי עיצבנה אותי והריב שלכם זה רק אי הבנה כמו שהיה לי ולהוגו.

Ophel McNeil

New member
אתה רואה אותי ואת דניאל

מתנצחות על גבי הפורום בשרשורים על גבי שרשורים? לא. השארנו על זה בדיוק שלוש הודעות. אז סתום.

charmedmen

New member
עדיין אתם גררתם את זה לפורום ואני

לא יגיד לך תסתמי כי אני לא רוצה לריב איתך אז אל תפתיתי אותי בסדר? וואי אני מתחיל לכתוב כתיבה עיוורת מזה טוב!

Phoebe again

New member
תראו למה גררתם טופיק נחמד?

לריבים, על גבי ריבים. אני לא רוצה לריב עם אף אחד, או להגרר בעצמי לתוך הריב רב הרבדים הזה, אבל אתם חייבים להפסיק! ואני מדברת בכלליות, לכל מי שאי פעם העלה ריב על גבי הפורום. הפורום הזה נועד כדי לדבר על מכושפות, עם עוד אנשים שאוהבים מכושפות. לא לריב על שטויות, או אפילו על דברים חשובים. יש לכם עניין לא סגור עם מישהו? תלבנו את זה, או תמשיכו לריב, אבל מחוץ לפורום! במסרים, באיי סי קיו, במסנג´ר, באי מיילים, איפה שאתם רוצים, רק לא בפורום! הפורום לא נועד לכך, והריבים האלה סתם מעכירים את האווירה שלו, ומעבירים נושאים לטופיקים שנפתחו (ראה הטופיק הזה). אתם פשוט הורסים לכולנו וחבל. אני שוב אומרת, לא אמרתי שום דבר אל אף אחד מסוים, ולא ניסיתי להעליב אף אחד, אני פשוט מבקשת משהו, לטובת כל הפורום הזה.

האני, דבר ראשון, אני בת 13.

דבר שני, בגיל 11 הייתה לי את אותה האנגלית כמו עכשיו. וגם למדתי ויז´ואל בייסיק ו-HTML. לא מבקשים ממך להיות סופר מן, פשוט לשפר. ואם אתה לא יודע איך לכתוב משהו באנגלית, תכתוב בעברית-אנגלית! מה הבעיה?

p3

New member
אני דווקא מבין מאיפה זה בא לו. ../images/Emo19.gif

הוא אמר את זה בצורה מגעילה, אבל זה באמת לא נעים שמעירים לך על זה שאתה לא טוב במשהו. ככה זה, ולא נעים שיורדים עליך בגלל זה.

Charmed Gal

New member
מה את רוצה ממני????

מה את כל הזמן מתערבת שאת בקושי פה! לא מכירה אותי בחיים לא דיברתי איתי באה ושופטת אותי שבכלל לא רבת עכשיו ולא כלום! אולי את תעופי במקום לבקר את כולם? עכשיו אני אבקר אותך: אתי יש לך בעיה חמורה. אם את סנובית בוגרת וחכמה יותר מכולנו ואנחנו לא ברמה שלך תלכי מפה! זה שיש לך בעיות עם חצי פורום זה חבל מאד אף אחד לא יכריח אותך להשאר! צ´או!

Woogyman

New member
גל...

הבעיה היא שרוב הפורום מסכים עם הביקורות של אתי, אז אולי יש בהן משהו. ולא אמרתי שם כלום לגבי דעתי, אני לא הולך להתערב.

HuGo Hell

New member
אני גם מסכים עם הביקורת של אתי..

חוץ ממה שהיא כתבה עלי, כי זה לא נכון.. לא העברתי אף פעם ריבים לפורום.. (אולי פעם לא זוכר) ואני מאוד השתנתי. ותמיד, בכול הודעה שלה יש "הוגו, אופיר, ריב" כול ריב או וויכוח היא מזכירה אותי!.. ואתי אני מבקש ממך בפעם המיליון [URL='http://'] דיי עם זה![/URL]

למעלה