טופיק ראשון

GirlFriend

New member
טופיק ראשון

ידוע לי שאין עדיין חברים בפורום אבל למקרה שנכנסתם
יש לילד שאני מדברת איתו באייסיקיו בעיה שהוא מגדיר כקשה. יש לו חבר שכל הזמן מעליב אנשים אחרים, ז´´א כשהם מסתובבים ביחד הוא מקלל ילדים קטנים ומפחיד אותם וגם בחורות שהוא רוצה להתחיל איתן. החבר הזה הוא חבר טוב מאוד שלו ולכן הוא לא יכול לותר עליו. הוא מפחד שברגע שהוא יומר לו שזה מפריע לו החבר ינתק איתו קשר. מה לדעתכם הוא צריך לעשות
(המקרה הזה הוא לא מחיי הפרטיים(שחברותיי לא יחשבו שאני מתכוונת אלים בעקיפין, אלא באמת שלו, נקרא לו א´) אני אישית הצעתי לו לדבר עם החבר והוא אמר שזה רק יסכן את החברות שלהם והוא לא מוכן להקריב כזה דבר.

י ר ח י ת

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום../images/Emo24.gif

ואני חושבת שהפתרון היחיד הוא באמת לדבר איתו.... או שפשוט לא לצאת איתו מה שלא נראה לי אז אין פה הרבה ברירה....

Etten

New member
אני הוא א´ המדובר....

שלומות לכם אנשים! אני איתן ואורית הכריחה אותי לבוא ולראות את תגובתה וראיתי שעוד אחת הגיבה :) דבר ראשון תודה דבר שני... יש לי וידוי... החבר הזה הוא החבר הכי טוב שלי מאז שאני זוכר את עצמי. הוא ילד נחמד והכל אבל ה´´פגם´´ שבו נורא מעצבן, אתם מכירים את הילדים הקטנים שזוקרים אבנים קטנות על חתולים במטרה להבהיל אותם? זה הוא. כנראה שהסיבה שאני מסתובב איתו היא מטעמי נוחות... הוא לומד איתי בשכבה והוא בין הילדים שנקראים ´´הכי שווים´´ והוא נורא מקובל אולי אני משתמש בו ככרטיס כניסה.אבל הוא החבר הכי טוב שלי אני מודה זה לא יפה אבל הוא בכל זאת חבר שלי, וכמה שהוא מתנהג כאילו הוא עדיין תקוע בגיל 10, הוא חבר שלי, אני לא יכול לבוא אליו ולומר לו : די להתנהג כמו תינוק כי תגובתו לא תאחר לבוא והיא תהיה משהו כמו : אני תינוק?! אתה לא יודע לעשות חיים ואתה סתם מתנהג כמו סיסי! מה אני כבר יכול לעשות? אני בבעיה!

Lizz

New member
נשמע לי

שהבחור הזה הוא חרא של בנאדם, No offence, ושאין לך סיבה להסתובב איתו. זו דעתי הפרטית והיא לא מחייבת אף אחד, כמובן.

white star

New member
גם לדעתי הוא חרא של בן אדם

יש פתגם שאומר"אמור לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה" אם אתה מסתובב אם כזה בן-אדם רק בשביל "כרטיס כניסה" זה פוט פטאתי.ומה הדרך שלו לעשות חיים?להבהיל יצורים קטנים ממנו בהרבה?סבבה יש לי הצעה עבורו לעשות חיים בוא ניקח חתול קצת יותר גדול (נניח נמר) ויזרוק עליו אבן כשאין כלום בינהם.מעניין כמה הוא יהנה מהתגובה של הנמר... תמצא לך חברים אמיתיים שיכדו אותך ואתה אותם.כל הכוח של האידיוט הזה שהרבה מסתובבים איתו כי הם חושבים שהוא הכי שווה אבל כשהם יתפסו שכל המסכן יישאר לבד

יהלe

New member
היי לכולם, ומזל טוב על הפורום החדש!

אם הוא חבר טוב שלך מאז שאתה זוכר את עצמך זו באמת בעיה, כי בכל זאת אתה מכיר אותו הרבה זמן....אבל אם ההתנהגות שלו לא מוצאת חן בעינייך, אתה צריך להגיד לו, כל עוד אתה לא אומר לו את זה זה מין צביעות, חוץ מזה שאתה מסתובב איתו כ´כרטיס כניסה´.... ולדעתי אתה צריך לבדוק, אולי תסתדר גם בלעדיו? מקווה שתפתור את הבעיה, בלי שתצטרך לאבד חבר קרוב(כמו שאתה טוען שהוא) בהצלחה..

למעלה