טופיק ראשון
!

TLF

New member
מרץ.

בעשירי ובאחת-עשרה למרץ יש הופעות של רג'ינה בבארבי ת"א. כדי להזמין כרטיסים אפשר להתקשר למספר כלשהו שרשום בהודעה כלשהי בשרשור הזה. :p

לראשונה הכרתי אותה

כשהיה בית ריק למישהו ובבוקר התעוררנו והתחלנו לסדר כשברקע VH1 ופתאום היה את פידלטי , וכמה בנות אמרו שזה קליפ ממש מוזר, ושהיא חיה באשליות שהיא יודעת לשיר, אבל בעיני זה היה פשוט יפה... כך הכרתי אותה, ואני לא מכירה אותה מספיק טוב, רק כמה שירים, אבל אני מתכננת להכיר. ואני אשמח לדעת מתי היא מגיעה לארץ ואיפה אני יכולה לקנות כרטיסים.

Moldy Peach

New member
וול,

השיר הראשון שאני שמעתי היה prisoners וזה היה לפני בערך 8 חודשים אחרי שראיתי את השם שלה בכמה מקומות החלטתי לשמוע על מה מדובר.. ומיותר לציין שהתאהבתי בשיר הזה על המקום. זמן קצר לאחר מכן טסתי ללונדון ואני זוכרת שלא הפסקתי לשמוע אותו כל הטיסה. אחר כך שמעתי את שאר השירים והאלבומים ומשם ההתלהבות שלי ממנה רק גדלה.. הדבר הראשון שהדהים אותי אצלה זה מה שהיא עושה עם הקול שלה ובprisoners זה בהחלט בולט אם לא הכי. האלבומים האהובים עליי הם כמובן songs ו11:11 שמאוד הייתי רוצה שיהיו לי אבל אני מסתפקת בMary Ann meets the gravediggers and other short stories ובסובייט קיטש.

FartherAway

New member
רג'ינה ../images/Emo99.gif

אגב, יונתן.
נעים להכיר. :) לפני כמה חודשים ראיתי VH1, כמו כל ילד תמים (
) ואז ראיתי קליפ של מישהי מוזרה בשחורלבן שזורקת חול בצבעים על איש אחר. :O אז כמובן שישר הלכתי להוריד את השיר (אני בדר"כ לא מוריד, באמת.
) ואז עוד שיר ועוד שיר ועוד שיר. וזהו. ^^ היא פשוט גאונה D: אני מניח שנראה את כולכם בהופעה?

חצילע

New member
יו, פורום לרג'ינה. ../images/Emo99.gif

השיר הראשון שהכרתי שלה היה Samson
, וזה היה כשהסתובבתי לי בישראבלוג בתמימות רבה, ונכנסתי לבלוג של מישהי, והיה שמה את המילים של השיר. בסוף המילים היא רשמה, "זה שיר מדהים בלעלעלעלע, תורידו" ונתנה קישור להורדה. כן, נו. הורדתי. X: יום אחרי היה הטיול שנתי ואני חושבת ששמעתי אותו משהו כמו 789789787975443546365 פעמים.
.

Shame in you

New member
ממממ

אני רק מתחילה להכיר אותה, עשיתי חיפוש שלה ביוטיוב וראיתי אותה בהופעות. לא יודעת איזה שירים שמעתי, רק איזה שלושה אולי, אבל אהבתי אותה. אם יהיה לי כסף אני אקנה קודם דיסק של טורי (כי הבטחתי!) ואחר כך שלה. היא לא הזכירה לי אף אחד. היא ייחודית.

Liquid Dreams

New member
הממ.. היD:

אני מאיהP: לא כל כך מכירה את רג'ינה.. אבל כמה שירים נראים לי מספיקים בשביל לבוא לפה לפעמיםP: הכרתי אותה דרך אמטיוי כשראיתי קליפ כלשהו, לא זוכרת איזה. מצאתי כמה שירים שלה וזה ואני אוהבת אותה ככה קצת
אני צריכה למצוא עוד אנשים שישלחו ליP:

Alexander weiss

New member
איך אני מכיר את רג'ינה

וול , שמעתי את רג'ינה פעם ראשונה בגרמניה. השיר ששמעתי היה Carbon Monoxide, ומאז אני לא יכול להפסיק. בהתחלה היא נשמעה טיפה מסוממת , אבל ככל ששומעים יותר , ככה אוהבים יותר. התאהבתי במוסיקה המעולה וגם בקול העוד יותר מעולה. פשוט כיף לשמוע =] היום השירים שאני הכי אוהב שלה הם Carbon Monoxide, Ne me quitte pas , a cooler version of yourself , us, begin to hope ובעצם... כל שיר שלה.

Alexander weiss

New member
דיי מוזר.

חיפשתי מילים או גרסאות אחרות ולא מצאתי. בכל אופן , יש לי אותו על המחשב והוא מעולה.

justmegit

New member
אוי. סליחה. ../images/Emo67.gif../images/Emo79.gif

יש לי פשוט מן מנגנון כזה שאם אני לא יודעת את המין של מישהו אני אוטומטית חושבת שזה נקבה..P:

PollyannaFlower

New member
אהלן :)

קודם כל, היי. קוראים לי לינור
אז ככה, הכרתי את רג'ינה מפידלטי מסתם המלצה באינטרנט. אז יצא לי לראות את הקליפ בVH1, והאמת, הוא היה ממש דומה לאיך שדמיינתי אותו! ומאז אני שומעת אותה. בינתיים אני מכירה רק את האלבום האחרון, אבל אני מצפה ללהכיר חומרים ישנים יותר. :]

Luna Sphere

New member
אמממ

אני לא ממש מעריצה שלה, אבל שמעתי את הדואט שלה עם ג'וליאן מהסטרוקס (post modern girls) ואהבתי

למעלה