טופיק ראשון
!

justmegit

New member
לא שאני לא מסכימה איתך ../images/Emo79.gif

אבל יש לך בעיה עם טורי? קיצר, דיי עם ההשוואות, זה מטופש. הרי ברור שנוכל להשוות מכאן ועד הודעה חדשה את כל שלל הזמרות שכולנו [או רובנו לפחות, ריילי אומרת שפיונה משעממת - לצלוב.
] אוהבים כי מה לעשות הן כולן מטורפות ושרות מדהים ואיכותיות ועצם זה שאצלנו בראש הן נכנסות לאותה קטגוריה זה לא אומר שהן קשורות אחת לשניה [מלבד זה שהן מקשיבות אחת לשניה, כי, נו, יש להן טעם טוב].

של גל?!

אמג!!!11! כאילו, היא הכינה את זה בעזרתי, שאני הכרתי לה את רג'ינה, שאסף הכיר לי[הוא יקפוץ לכאן מתישהו].

noosh

New member
אוקיי

אז אני הכרתי אותה דרך גל (שוקו פריך, שצריכה להתחיל לקבל תמלוגים) הקשבתי קצת ל-Begin To Hope, בעיקר סאמסון, בהתחלה היה בסדר. ואז אחרי כמה האזנות לא הצלחתי לעמוד בכל האלבום עד הסוף, ואז אממ, אחרי עוד כמה האזנות נורא התאפקתי לא להעיף את הנגן אמפי3 מהחלון. ומאז אני לא מקשיבה ל-BTH
. אבל את שאר האלבומים אינ אוהבת יותר, כמו האור של הלילה, אני גם חושבת ש-11:11 וסונגס כל כך הרבה יותר טובים. כשהקשבתי ל-11:11, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה (ואני מתנצלת בפני מי שכבר קרה א תזה כבר, שזה בטח חצי מהאנשים פה), שהיא נשמעת כמו שילוב של טורי, פיונה ודיאנה קרול. פשוט, הטקסטים והפסנתר הזכירו לי טורי, במיוחד ב-Back Of A Truck, או בילדינגז, והאמת שתכל'ס בכל שיר שם יש נגיעה טורי-ית כזאת. והקול שלה לפעמים היה קצת פיונה, והג'אזיות של האלבום, המקצבים, הזכירו לי קצת את דיאנה קרול, לא יודעת למה. סונגס פסיכי לגמרי, בפעם הראשונה שהאזנתי לו הייתי תקועה איתו בלופים שעתיים. בואו נגיד שזה קשה. ו-SK... יש דברים שמרגיזים אותי בו, אם תרצו אפרט, אבל נראה לי שחפרתי מספיק.

אוקיי

הפעם הראשונה שאני שמעתי את רג'ינה היתה - היום. :O כן כן, היום חברה צילצלה אלי ואמרה "אני לא מאמינה רג'ינה ספקטור מגיעה לארץ!" אמרתי לה "כן שמעתי על זה אבל אני לא מכירה אותה, מי היא? מה היא?" אז היא אמרה "היא כמו יוני בלוך, רק באנגלית!" (ככל הנראה זה נאמר כדי לגרום לי להתאהב בה אפילו בלי לשמוע, ולבוא להופעה, למרות שעכשיו אני יכולה להגיד שחלק מהשירים אולי טיפה מזכירים אותו. קצת.) בכל מקרה, החלטתי לנסות ולשמוע והתאהבתי. לא יכולה להפסיק לשמוע את Ne Me Quitte Pas, Fidelity, Better בקיצור, היא פשוט מצויינת ונפלאה, ואני חושבת שכאן זה המקום לשאול- אם יש עדיין איזשהו סיכוי להשיג כרטיסים להופעה? הבנתי שיש רק אחת, ב-10 למרץ.

איכ ויוני לא הולכים באותו המשפט.../images/Emo46.gif

אמנם היא אינה יוני. אך הוא מושלם. ואם את רוצה שתהיה לך הסעה להופעה תשקלי מילים:mad:

יש שתי הופעות

אחת בעשירי ואחת באחד עשר למרץ. יכול להיות שנותרו כרטיסים להופעה השניה תפני ישירות ל"ברבי" בת"א שם מתקיימות ההופעות ואולי עדיין תשיגי כרטיס... [ברבי- 03-5188123] בהצלחה =]

ובכן,

לפני שהכרתי לכל העולם ואשתו את רג'ינה, הייתי צריכה גם להכיר אותה בעצמי וזה. ההיכרות שלי איתה הייתה לפני המ. הרבה זמן. השיר הראשון ששמעתי היה סאמסון, גרסת SONGS כמובן, ולאחריו Ode to Divorse. אלו הושמעו לי באדיבותו של מושלם העל, שלומי (אפילו יש לו את השורש ש.ל.מ בשם), מה שאומר שאם מסתכלים על זה באופן טרנזיטיבי כל התמלוגים עוברים עליו (אבל אני רוצה עמלות
). וטוב, משם זו הייתה התאהבות מוחלטת בסובייט קיטש, ואח"כ כל השאר.

אגיד שטוב שיש מוזיקאים בקיבוץ.

יותר נכון, כאלה מוכשרים מאד. אלה שיודעים איזה מוזיקה נכונה לשים בפאב בימים שיש בין שלושה לשישה אנשים שאוכלים בוטנים ולא אכפת להם איזו מוזיקה לשמוע.

למה תפוז מוחק תוכן../images/Emo7.gif

כתבתי שאני לא זוכרת איזה שיר זה היה, אבל מה שכן. זה היה לפני כמעט שנה.

Jacklyn

New member
אמג @_@

רג'ינה באה לארץ? שמעתי נכון? מה? באה לארץ? איפה משיגים כרטיסים? איפההיא תופיע? אמג @_@ [ולשאלה הנשאלת, השיר הראשון היה Somedays. היא הייתה נהדרת מהשנייה הראשונה ששמעתי אותה.]

למעלה