טופיק ראשון
!

Only Dreaming

New member
סבביש.

השיר הראשון שאני הכרתי שלה הוא Pavlov's Daughter, אצל טל. ואחרי זה התמכרתי ועכשיו אני שומע את כל השירים שלה.

Only Dreaming

New member
תגיד,

אני מכיר אותך מאיפושהו? אתה בא לפה הרבה? אבא ש'ך גנן? זה כאב? מה השעה? בובה... לא חבל?

donell

New member
prisoners

ידידה השמיעה לי את הדיסק באוטו מתישהו והתלהבה מבחורה שמנגנת על פסנתר ומתופפת על כסאות..לא ממש שמתי לב למה שאני שומע, אבל לאחר מכן היא שלחה לי במחשב את prisoners...והתמכרתי לשיר, ואז את lacrimosa ואז כבר הורדתי את האלבום השלם..ואת האלבום שלפניו..ואחריו וכו' :) היום לדעתי 2 האלבומים הראשונים שלה הם עדיין הטובים ביותר..אבל יש לה אחלה שירים שלא נכנסו לאלבומים hero of the story (וההמשך בארטנדר). baby jesus..אחד החמודים just like the movies...לבחורה יש אחלה שירים :) והיא כל כך חמודה בהופעות : http://video.google.com/videoplay?docid=-9006910747092112742&q=regina+spektor&pl=true

Berliner Mauer

New member
Love affair

חברה פרסמה בבלוג לינק לרדיו באתר הרשמי, וכעבור עשר שניות בערך כבר ידעתי שאני אוהבת.

BlueJune

New member
למען האמת,

אני לא זוכרת מה היה השיר. שמעתי שיר שלה באינטרנט איכשהו,וישר אהבתי וחיפשתי עוד שירים שלה.

האמת היא ש!

שמעתי אותה לראשונה [בודקת תאריך בו נשמרו סאמסון ואדיפוס במחשב שלי] ב18 באוגוסט .2006 [תכלס רק או בעיקר בשנה האחרונה נפתחתי למוזיקה איכותית בכלל, שזה דיי עצוב. כאילו זה לא שאני בת 12 או משהו!]. שלחו לי, את חייבת לשמוע את ההיא בלה בלה, אתם יודעים איך זה. אני חושבת שיש מצב ששמעתי את FIDELITY עוד לפני ברדיו אבל לא ממש קישרתי. אני זוכרת ששמעתי את אדיפוס פעם ראשונה ונגנבתי לגמרי, בואנה, מי זו הפריקית הזאת, היא שרוטה במוח, ואז התחלתי למות מצחוק, ואז התחלתי לשיר יחד איתה ונהיה לי כיף ממש. את סאמסון האמת שפחות אהבתי בהתחלה, היה יותר מדי בנאלי בעיניי למרות שהוא יפהפה, נפלא, שקט וקטן כזה. פשוט זכור לי שמאדיפוס נגנבתי יותר אז, אולי כי אני נורא אוהבת את השגעונות שלה, נורא מתחברת אליהם, אהמ
אבל הפסנתר השקט שלה בשירים כמו ברייל המהמהם למשל הוא יופי. מדהימה כל כך. אה ו, האמת שאפילו שאני מכירה את טורי עוד מהרבה לפני ועוד כלמיני נקבות, היא לא הזכירה לי אותן! ולא את טורי! נה! אני באמת חושבת שהן מאוד שונות. הVIBE שאני מקבלת מכל אחת מהן כל כך שונה, השגעון לגמרי שונה
אבל נו. יש דמיון.. ובכ"ז, זה שהיא -עוד- פסנתרנית לא גורם לה בעיניי להיות דומה לאפחד, היא באמת מאוד מיוחדת. כמו שטורי מיוחדת. טוף נו!

sky darkens

New member
../images/Emo99.gif

אממ, השיר הראשון של רג'ינה. |: נראה לי שזה היה fidelity, ברדיו, עוד לפני שידעתי מי זאת רג'ינה. אחר כך יונתן התחיל לשלוח לי שירים והתמכרתי. ^^

Maybe Its Me

New member
Chemo Limo

אחד השירים שהקשבתי להם 24\7 ממש אוהבת אותו ומאז התחלתי להכיר אותה וכמובן בטלויזיה

הללויה סוף סוף פורום לרג'יייייייייי

השיר הראשון שלה ששמעתי fadility ,בעצם לא שמעתי אלא ראיתי...את הקליפ והתאהבתי במבטא המיוחד ובקול.והשאר היסטוריה. לדעתי היא טובה יותר מטורי איימוס ופיונה ביחד..

Musedol

New member
../images/Emo13.gif

שוב, כיף לראות פה פורום שמוקדש כולו לרג'ינה. הכרתי את רג'ינה שראיתי את הקליפ שלה Fidelity בVH1, וכמו רובנו כאן, התאהבתי

Esmena

New member
!!!1 קודם קומונה שבקושי קיימת,

ואז-פורום? ברכותיי ! : ] ובכן,סיפורי הוא עלוב ביותר. אבל ממש.בתור מי שעוקבת אחרי מוזיקה אלטרנטיבית (הייתי ממקימי פורום 520 ומאז אני אומרת את זה מתחת לכל עץ רענן כאילו שיואו)ובעיקר ובפרט כזו של נקבות, טרחה המדיה (ובצידה גם פטרהד ודונל )לפמפם באוזניי שצריך להקשיב לגברת זו זה שנים. ואני עשיתי כן עם הראש,במיוחד שהעטיפה והטייטל של "סובייט קיטש" היא משהו שיצא לי ישר מהראש/לב והמשכתי הלאה. הכרתי את פידלטי וחייכתי ,במיוחד כי היא נורא הזכירה לי מיקס של טורי (אהובתי משכבר הימים)ושל פיונה (נו-היא-בסדרתי וגם כוסית משכבר הימים)בפנים,ולאור ההשוואות והפסנתר זה הצליח לשעשע אותי. אגב,אני חושבת שלהשוואות יש מקום.רואים בבירור הרבה השפעות או לכאורה דמיון של לטורי ולקייט בוש ,אם כי המשחקים הווקאליים מזכירים יותר את אלו של אהבתי הראשונה ביורק(קונסקוונז אוף סאונדס נשמע כמו טייק-אוף ממדולה,ובכלל האלבומים האלה דומים מעט),והקצוות האלה עם קצת פטי סמית' נפגשות לפעמים בכתיבה ,וזה מקסים.ומדי פעם מעפעפע דמיון ווקאלי /הגשתי לפיונה אפל שמשאיר אותי קצת לא נוחה בגלל העולם הלירי העשיר הרבה יותר של רג'ינה. בתחילת הדרך יש גם ג'וני מיטשל ,ואני לא בטוחה שאני לגמרי אוהבת את איך שזה משתלב על רג'ינה,אם כי ניראה לי שאני פשוט צריכה להתרגל לזה כי אני רגילה לרג'ינה פחות סטרייטית-קובנציונילית (ואני דווקא די אוהבת את מיטשל).ואני גם מזהה את הדמיון להרבה דברים,אבל כן,בסופו של דבר-היא רג'ינה. ואז באה הידיעה על ההופעה ואמרתי את זה לדונל באס"ק,ואז סתם,מתוך השיחה ,נבעה הורדת שירים בסולסיק*הכנס צנזורה כאן*.[בקיצור-הריעו לו!] אני חושבת שהשיר הראשון ששמעתי היה לקרימוזה. הסוף של אנג'ל וקריאה על מלחמת ביאפרה בו-זמנית הוסיפו בצורה מטורפת לחוויה של השיר. תוך מעט זמן התאהבתי בצורה מטורפת,משאירה כמעט כל מוזיקה אחרת בפינה הלא מעניינת כמעט ,כולל דיסקים שקניתי כמעט לא מזמן. התגלות שכמוה לא חוויתי זה הרבה זמן בתחום. והשגתי גם כרטיס ברגע האחרון וקיפצתי מאושרת ונטולת דאגות ברחבי משרדי. אבל כן,נו,אני טרייה כמו דם של ילד נוצרי בא' ניסן. תצביעו ותצחקו.

למעלה