!!!1 קודם קומונה שבקושי קיימת,
ואז-פורום? ברכותיי ! : ] ובכן,סיפורי הוא עלוב ביותר. אבל ממש.בתור מי שעוקבת אחרי מוזיקה אלטרנטיבית (הייתי ממקימי פורום 520 ומאז אני אומרת את זה מתחת לכל עץ רענן כאילו שיואו)ובעיקר ובפרט כזו של נקבות, טרחה המדיה (ובצידה גם פטרהד ודונל )לפמפם באוזניי שצריך להקשיב לגברת זו זה שנים. ואני עשיתי כן עם הראש,במיוחד שהעטיפה והטייטל של "סובייט קיטש" היא משהו שיצא לי ישר מהראש/לב והמשכתי הלאה. הכרתי את פידלטי וחייכתי ,במיוחד כי היא נורא הזכירה לי מיקס של טורי (אהובתי משכבר הימים)ושל פיונה (נו-היא-בסדרתי וגם כוסית משכבר הימים)בפנים,ולאור ההשוואות והפסנתר זה הצליח לשעשע אותי. אגב,אני חושבת שלהשוואות יש מקום.רואים בבירור הרבה השפעות או לכאורה דמיון של לטורי ולקייט בוש ,אם כי המשחקים הווקאליים מזכירים יותר את אלו של אהבתי הראשונה ביורק(קונסקוונז אוף סאונדס נשמע כמו טייק-אוף ממדולה,ובכלל האלבומים האלה דומים מעט),והקצוות האלה עם קצת פטי סמית' נפגשות לפעמים בכתיבה ,וזה מקסים.ומדי פעם מעפעפע דמיון ווקאלי /הגשתי לפיונה אפל שמשאיר אותי קצת לא נוחה בגלל העולם הלירי העשיר הרבה יותר של רג'ינה. בתחילת הדרך יש גם ג'וני מיטשל ,ואני לא בטוחה שאני לגמרי אוהבת את איך שזה משתלב על רג'ינה,אם כי ניראה לי שאני פשוט צריכה להתרגל לזה כי אני רגילה לרג'ינה פחות סטרייטית-קובנציונילית (ואני דווקא די אוהבת את מיטשל).ואני גם מזהה את הדמיון להרבה דברים,אבל כן,בסופו של דבר-היא רג'ינה. ואז באה הידיעה על ההופעה ואמרתי את זה לדונל באס"ק,ואז סתם,מתוך השיחה ,נבעה הורדת שירים בסולסיק*הכנס צנזורה כאן*.[בקיצור-הריעו לו!] אני חושבת שהשיר הראשון ששמעתי היה לקרימוזה. הסוף של אנג'ל וקריאה על מלחמת ביאפרה בו-זמנית הוסיפו בצורה מטורפת לחוויה של השיר. תוך מעט זמן התאהבתי בצורה מטורפת,משאירה כמעט כל מוזיקה אחרת בפינה הלא מעניינת כמעט ,כולל דיסקים שקניתי כמעט לא מזמן. התגלות שכמוה לא חוויתי זה הרבה זמן בתחום. והשגתי גם כרטיס ברגע האחרון וקיפצתי מאושרת ונטולת דאגות ברחבי משרדי. אבל כן,נו,אני טרייה כמו דם של ילד נוצרי בא' ניסן. תצביעו ותצחקו.