טוב, יש פה קצת בלגאן
דבר ראשון, עץ המשפחה נראה קצת מחופף (ולא רק מבחינה ויזואלית
). באמת צורם שג'וני מיטשל נמצאת מתחת לפטי סמית', ובתכלס, לא הייתי שם את שתיהן באותו העץ בכלל. איחדתן פה כל מיני זמרות כל כך שונות אחת מהשניה רק על סמך מכנה משותף אחד, שהוא שחלות. רציני, כל זמרת שם נושאת על הגב מטען עצבני של השפעות מוזיקליות ולכנות את אלאניס מוריסט "הבת של ג'וני מיטשל" רק על סמך זה ששתיהן קנדיות שמנגנות על גיטרה זה לא הכי לעניין. ג'וני מיטשל כיוונה יותר למוזיקת פולק בעוד שאלאניס מוריסט (בתקופה הטובה שלה) השתייכה לז'אנר ה.. אמ, "חבר שלי בגד בי". לזכותה ייאמר שהיא לפחות לקחה אותו למקום גבוה יותר מזמרות אחרות אז. חוצמזה, באמת שקשה לי לדמיין את טרייסי צ'פמן בתור האמא של פיג'יי הארווי, שבכלל גדלה על בוב דילן ושלל מוזיקאים אחרים שעישנו ג'וינטים יחד עם ההורים שלה והטרידו אותה מינית בחווה. למעשה, הדבר הקרוב ביותר שעליו אני יכול להסכים, וגם הוא על סמך היכרות מפוקפקת, זה הקירבה בין קייט בוש לטורי איימוס- אני זוכר כשרק התחלתי לשמוע את טורי איימוס לא הפסקתי לקלוט ממנה את קייט בוש אז איפהשהו אני יכול לכנות אותה הילדה שלה. רק שכידוע, כל ילדה בסופו של דבר הופכת לאישה, וכל אישה גם הופכת לדודה. רק חבל שבמקרה הזה נהייתה לנו דודה משעממת שלובשת וילונות צבעוניים ומשתפת פעולה עם אירי בכיין וג'ינג'י. ובכלל, הגיע הזמן שמישהו יקרא לילד בשמו ויודה בזה שטורי איימוס הרסה את החיים לכל זמרת מתחילה, למה בכל רגע נתון, כל בחורה שמנגנת ושרה למישהו,נאלצת לשמוע שהיא כמו: טורי איימוס בגיל ההתבגרות (פיונה אפל);טורי איימוס על ספידים (דרזדן דולז);טורי איימוס על גיטרה (אני דיפראנקו) או טורי איימוס מתחפשת לגרוק מהמומינים (אנטוני). ועכשיו בכלל עשיתם לי חשק לג'אניס ג'ופלין~ קיצר, אם כבר לעשות עץ שורשים מוזיקלי, שזו משימה מגניבה לגמרי, אז יותר מקיף, עם יותר דוגמאות ועם תמונה אחרת של רג'ינה ספקטור, כי היא נראית שם מה זה רע
חוצמזה, אני אסף ואני אנסה לקצר תהליכים באמצעות משפט אחד ממש ארוך- אני בן 20 מקיבוץ משמר דוד, השיר הראשון ששמעתי שלה היה your honor , האלבום האהוב עליי הוא 11:11 כי הוא מגוון ומעניין יותר מכל אלבום אחר שהיא הוציאה, אני אוהב לשמוע גם פיג'יי הארווי, ריילו קיילי, fiery furnaces, אוף מונטראול, אליוט סמית', נינה סימון, והרכבים חדשים כמו נויזטס, לונג בלונדס, do me bad things, הולך להופעה של רג'ינה ב-10 למרות שההופעות שניות הן תמיד יותר טובות, ועכשיו אני אעוף לישון אז לילה טוב