MissCunningham
New member
טופיק חדש.
מכיוון שרובנו בגיל שבו אנו צריכים לאחוז ברובים ולהרגיש חשובים על מדים ירוקים (כל הכבוד לצה"ל), אך אנחנו לא, אז מה אתם עושים כרגע מבחינת לימודים? בתיכון? קולג'? אוניברסיטה? מה התכנונים שלכם לגביי לימודים? איזה מקצועות אתם לומדים? במה אתם רוצים לעסוק בעתיד? ואיפה אתם רואים את עצמכם עוד 10-15 שנים? (מבחינת מגורים, עבודה וכיוצא בזה...)
אני כרגע לומדת בקולג'. לומדת פסיכולוגיה, ספרדית, צרפתית ואנגלית (משפרת ציונים בשני האחרונים) שנה הבאה אלמד שנה ראשונה פסיכולוגיה באוניברסיטה (או שאשתחל לשנה שניה, תלוי ברמת החרישה שאני מוכנה להגיע אליה השנה). אני רוצה להיות פסיכולוגית\עובדת סוציאלית (אני מודעת לכך שלשפות אין קשר כלל, אך אני אוהבת שפות).
עוד 10-15 שנים אני רואה את עצמי כאשת קריירה (וורקוהולית), מתגוררת בארה"ב (ניו-יורק) נשואה לציקה ומאושרת, עם ארבעה ילדים, לאחר שגרתי וחייתי כשנה בפריז ושנה במדריד עם תום לימודיי. ואם אף לא אחד מהמוזכרים לעיל יקרה- אני תמיד יכולה לעמוד באמצע הרחוב הסואן ביוקאנן, פה בגלאזגו, עם גיטרה ומיקרופון ישן ולזמר את Me and my Bobby McGee עד שיסקלו אותי באבנים עד אובדן הכרה
תורכם
מכיוון שרובנו בגיל שבו אנו צריכים לאחוז ברובים ולהרגיש חשובים על מדים ירוקים (כל הכבוד לצה"ל), אך אנחנו לא, אז מה אתם עושים כרגע מבחינת לימודים? בתיכון? קולג'? אוניברסיטה? מה התכנונים שלכם לגביי לימודים? איזה מקצועות אתם לומדים? במה אתם רוצים לעסוק בעתיד? ואיפה אתם רואים את עצמכם עוד 10-15 שנים? (מבחינת מגורים, עבודה וכיוצא בזה...)