טופיק חדש.

MissCunningham

New member
טופיק חדש.

מכיוון שרובנו בגיל שבו אנו צריכים לאחוז ברובים ולהרגיש חשובים על מדים ירוקים (כל הכבוד לצה"ל), אך אנחנו לא, אז מה אתם עושים כרגע מבחינת לימודים? בתיכון? קולג'? אוניברסיטה? מה התכנונים שלכם לגביי לימודים? איזה מקצועות אתם לומדים? במה אתם רוצים לעסוק בעתיד? ואיפה אתם רואים את עצמכם עוד 10-15 שנים? (מבחינת מגורים, עבודה וכיוצא בזה...)
אני כרגע לומדת בקולג'. לומדת פסיכולוגיה, ספרדית, צרפתית ואנגלית (משפרת ציונים בשני האחרונים) שנה הבאה אלמד שנה ראשונה פסיכולוגיה באוניברסיטה (או שאשתחל לשנה שניה, תלוי ברמת החרישה שאני מוכנה להגיע אליה השנה). אני רוצה להיות פסיכולוגית\עובדת סוציאלית (אני מודעת לכך שלשפות אין קשר כלל, אך אני אוהבת שפות).
עוד 10-15 שנים אני רואה את עצמי כאשת קריירה (וורקוהולית), מתגוררת בארה"ב (ניו-יורק) נשואה לציקה ומאושרת, עם ארבעה ילדים, לאחר שגרתי וחייתי כשנה בפריז ושנה במדריד עם תום לימודיי. ואם אף לא אחד מהמוזכרים לעיל יקרה- אני תמיד יכולה לעמוד באמצע הרחוב הסואן ביוקאנן, פה בגלאזגו, עם גיטרה ומיקרופון ישן ולזמר את Me and my Bobby McGee עד שיסקלו אותי באבנים עד אובדן הכרה
תורכם

I3lackM

New member
תשובות

לומד בקולג', תואר בראיית חשבון. עוד 15 שנים אני מקווה לא לעבוד, לחיות באושר ועושר עם אישתי +2 פלוס אחד בדרך בישראל

MissCunningham

New member
אתה מתכנן להיות מובטל בגיל 34

עם אישה ושלושה ילדים? ולחיות בעושר ללא מעש? איך מגיעים לזה, אני אתחיל עכשיו!

I3lackM

New member
לומדים איך...

לגרום לכסף לעבוד בשבילך במקום שאתה תעבוד בשביל הכסף. נמנמ

eynav br

New member
חחח קראת במקרה את הספר

"אבא עשיר אבא עני"? הוא מדבר על זה...

ציקהלה

New member
אכן

ביגלל זה אני מעדיף להיות המובטל שמיתעורר בבוקר הולך לחדר כושר ואז לאיזה צלילה. ואז ליקרוא. ומידי פעם לטיול.

lol lypop

New member
נמנמנמ

מה אתם עושים כרגע מבחינת לימודים? מסימת תיכון...בתחילת פבןואר (השני או השלישי) המבחן האחרון מה התכנונים שלכם לגביי לימודים? להתחיל אוניברסיטה (ubc) במאי איזה מקצועות אתם לומדים? עכשיו כימיה אנגלית וביולוגיה במה אתם רוצים לעסוק בעתיד? ביו טכנולוגיה ואיפה אתם רואים את עצמכם עוד 10-15 שנים? (מבחינת מגורים, עבודה וכיוצא בזה...) כנראה איפשהוא בbc עם בעל ועבודה נחמדה...ואולי ילד או משהו

zivid

New member
תשובות. ../images/Emo129.gif

אומנם יש עוד הרבה זמן עד שאני אהיה בצבא אבל עוד 15 שנה אני מקווה לראות את עצמי ארכיטקטית או מעצבת פנים אם בעל מקסים ו2/3/4 ילדים
מצליחה בחיים שלי ביותר מידי בעיות כנראה בחו"ל לא החלטתי עדיין איפה.

the irrational

New member
כרגע בתיכון

שנה אחרונה.. אחרי זה לעבוד קצת ולהנות ואז לאוניברסיטה ומתכנן ללמוד רפואה. בעוד 15 שנים? אני אהיה בן 32,רופא,ואולי אפילו נשוי...

Reut E

New member
עונה../images/Emo9.gif

אני בתיכון כיתה יוד, עוד מעט זה יהיה יוד בארה"ב(בקשר לטיסה- יום שני הבוס של אבא בא לארץ להורים שלי לעדכן מתי טסים סופסוף, אני אקבל פרטים) מה התכנונים שלכם לגביי לימודים? תארים וכל זה- לא יודעת כבר, אני הייתי רוצה להיות מנתחת אז צריך לזה תארים ברפואה לא? מצד שני כניראה אני אלמד הנדסה כימית. איזה מקצועות אתם לומדים? בחרתי מדעי המחשב כמגמה, כל שאר המקצועות זה המקצועות הרגילים שאין עליהם ממש בחירה. במה אתם רוצים לעסוק בעתיד? בניתוחים ניראה לי ואיפה אתם רואים את עצמכם עוד 10-15 שנים? (מבחינת מגורים, עבודה וכיוצא בזה...) אמממממ..... עם מכונית.. ועד גיל 25 אני רוצה לממש את כל מה שיכולתי לעשות בשנים האלה!! אחרי זה כבר בעיה של משפחה והכל וקשה להשיג דברים כמו פעם בטח.. אבל בעיקר...? עם בית פרטי ,מכונית ליד הבית ,בחור ביד אחת וכוס קולה ביד השנייה!!

בעוד 15 שנה?

פרשתי מהנדסה ונהייתי גננת בגן ילדים כי זה יותר כיף מ0 ו1 והתחתנתי עם רופאה אז בכל זאת יש כסף =) ואז יום אחד היא תתפוס אותי בוגד בה ותתרגש ממני ואני אשב ואזכר בספרים שקראתי אי שם בצעירותי על כסף והשקעות ואני אזכר כמה חבל שהצבעתי לקפיטליסטים כל השנים האלה במקום לחיות חיים קומוניסטים ואז היא תתקשר ותגיד שיש לה איידס ואז אני אשכב בבית חולים ואבקש מהאחות שתנתק את המכשיר, או שלפחות תסכול את פסיכולוגית במורד הרחוב ששרה באבנים סתאאאאאאם! אני אקח לרופאה חצי מהכסף ואחיה את שארית ימי באושר ועושר! eddy! i want half!

למעלה