טופיק חדש

Silver Lance

New member
טופיק חדש

(לא שחסרים לנו כאלה, אבל לא משנה) -אמנם "הושאל" מפורום אחר, אבל העניין הוא כזה: שכל אחד יגיד: דבר אחד שהוא אוהב ברומח הדרקון. ושני דברים שהוא אוהב בפורום. אני אתחיל: ברומח הדרקון, אני הכי אוהב את הקטע שיש תמיד בהתחלה הרבה מסתורין ולא הכל ברור, ואז אתה מוכרח לקרוא עוד כדי להבין את כל הסיפור, ובסוף באמת אתה מבין וזה תמיד מפתיע ומעניין! וכמובן שבדרך להבנה אתה קורא על הרפתקאות ומתחבר אל הדמויות וכו'. דבר ראשון שאני אוהב בפורום הם האנשים, שתמיד כולכם נחמדים ומוכנים לעזור וזו באמת קהילה אחלה. דבר שני שאני אוהב בפורום הוא שאני יכול להיכנס כל יום, ולראות טופיקים ודברים חדשים, כלומר הפורום כל הזמן מתחדש.

NJS

New member
המממ

ברומח-שיש מלא סוגים של דרקונים.בפורום- שכולכם אנשים כמוני שאוהבים ספרי פנטזיה והשני-הסקילות!

Silver Lance

New member
שאלה קטנה...

אממ סליחה על הבורות אבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר סקילה? (את המשמעות של המילה אני מכיר)

NJS

New member
הוצאות להורג!

אני מתכוון בדיוק! למשמעות של המילה דרך אגב היום הברזתי שעתיים לפני סוף היום איזה כיף לי!

Silver Lance

New member
חה חה לא הלכתי לבצפר בכלל

לא היום ולא אתמול (אין מספיק מקום בכותרת)!! אה, וגם הפסדץי בוחן בחשבון! האמת אולי לא כל כך כיף לי כי אני חולה... בכל מקרה, מאיפה אתה?

python 4

New member
חיחיחי גם אני הברזתי היום

מה שאני אוהב ברומח... את עובדת היותו עולם משותף, רחב מאוד.. מה שאני אוהב בפורום... ... ... ... המממ... הממממממ..... OK, האנשים המצחיקים ו.... המ... המ... איך שאתם נאלצים להודות תמיד שבסופו של דבר אני צודק (עיין ערך דרדסבא).

python 4

New member
טוב עכשיו ברצינות..

אני מת עליכם אנשים. פשוט אוהב אותכם (וחלק אפילו לא רק בצורה אפלטונית). זה הפורום הכי מצחיק שקיים, אם כי לפעמים צריך לבדוק בשורה למעלה (זו שמעל 'סדר הקריאה') כדי להיזכר מה נושא הפורום.

ZIV E

New member
דבר אחד שאני אוהב ברומח הדרקון...

ת'אמת יש הרבה יותר מאחד,אבל מה שהכי מחזיק אותי קרוב קרוב לספר(לפחות ברשומות)זה המתח הסמוי והגלוי בין הדמויות, למשל בין סער- לרייסטלין,ביןגילתנאס לבין תניס וכ"ו. ובפורום דבר ראשון שאני אוהב זה את הסקילות,סתם... האמת שהפורום הוא כמו משפחה מאוחדת וחמה לכל אחד יש תפקיד: אחת אחראית על העידכונים השבועיים,אחד על הצנזורה,אחד על תקצירים מספרים שונים וכ"ו. דבר שני שאני אוהב זה שאתה יכול לא להכנס שבוע לפורום וישר להכנס- לעינינים.

Knotted String

New member
אממ..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני אוהבת בספר את העובדה שזה אחד הספרים ה"ראשונים" שלי. מה הכוונה? שפעם הייתי קוראת המון, אבל לא ברצינות. אהבתי את כל הספרים שקראתי אבל לא הרבה גרמו לי להשאב. (ה"פ והסיפור שאינו נגמר..) את רומח הדרקון קניתי בצומת ספרים כשלא היה לי מה לקרוא. קראתי פרק, נרדמתי, והשארתי אותו בצד חודשיים. אחרי חודשיים אחותי באה ואמרה יו! רומח הדרקון! איזה מגניב גם אני קראתי את זה! אז החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס, והתמכרתי. אני אוהבת ספרים ממכרים. ואני אוהבת את הדמויות. הפורום? בפורום אני אוהבת את זה שכולם פה נחמדים, פחות או יותר, וזו אחת מהקהילות היותר "קהילתיות" כי יש פה מלא בדיחות וצחוקים. מה גם, שזה פורום ההזוי ביותר שראיתי מימי. (ע"ע שרשור האייקונים מהעדכון הראשון של וויספ, שרשור האסוציאציות, הריבים על נילס..) זה נראה לי הפורום היחיד שדברים מתחילים לגמרי און טופיק, וגולשים למחוזות בלתי ידועים. קבלו ח"ח וחיבוק מהסוציומטית!

GRAND DARK MAGE

New member
מה שאני אוהב...

בספרים הוא שכל הזמן קופצים בין הדמויות השונות שלכל אחד יש דרך משלו שבסוף מתחבר לכולם. אני גם אוהב את הדגש על הקסם ועל האלים. הפורום מלא באנשים רציניים אך לפעמים גם עוקצניים.

Wing Chan

New member
..

בספרים? הממ שהם טובים, בעיקר. כול הספרים כעיקרון טובים, אבל אחדים בסידרה ממש החזיקו אותי קשור אליהם. אני אוהב את הסידרה נגיד יותר מלמשל שר הטבעות, כי עד כמה שטולקין היה גאון (ועל כך אין עוררין), לא ממש מעניין אותי תיאורי שלג ומה המאכל האהוב על חיות המחמד של האורקים במשך ספר וחצי. רומח הדרקון לא עושה את זה. מרחיב על העולם עד קצה הטעם הטוב, אך לא עובר אותו והופך למר. מספק שפע של הנאה. בפורום? אנערף. את הדוסים כי אני יכול לצחוק עליהם כי לי מותר לאכול חזיר. את הגיקים (שעוד אין לי מושג מי אלה פה, כן..?) כי הם מזילים ריר ומשחקים מג'יק ואפשר לצחוק עליהם. ומה עוד? אה, בירות. :>

דווקא חביב...

הדבר שאני הכי אוהב ברומח זה שבהתחלה נפתחים לך כמה דברים, ואח"כ, תוך-כדי שאתה בדרך לפתור אותם, נוספים עוד דברים, ולבסוף הכל נפתר בצורה גאונית... הספר שהיה את זה הכי הרבה, הוא גם הספר האהוב עלי... "מבחן התיאומים"... בפורום-אממ... את השירים של פיתון(
) ואת הביקורות של סטראהד... סתם... אני אוהב בעיקר את האנשים, ואת הוויכוחים שיש לנו פה...

NJS

New member
ואני מה? עז?!

מה עם הביקורות שלייייייייייייי?

HELLrider

New member
מה אני אוהב כאן?

בספרים זה העולם הענק שנוצר כתוצאה מהקריאה. והדמויות הגאונויות שאתה פשוט יכול לגעת בהם ולהבין אותם! (הדמויות שהכי אהבתי הם רייסטלין ופיזבן) בפורום זה כמובן האנשים והירידות! XD אחלה פורום אתם באמת!

למעלה