טופיק חדש

SaberTooth

New member
המפי...

מה אני אוהב ברומח
המון דברים, אבל בעיקר את העולם. אני אוהב שקריין, על כל גזעיה, יבשותיה, מחוזותיה, אומותיה ועמיה, כל כך מפורטת. אני אוהב שהעולם פשוט מציאותי. בפורום
המפ... שהאנשים פה כל כך נחמדים וחמודים ומצחיקים והזויים, ושאני המנהל שלו...

Silver Lance

New member
אגב סייבר...

הטופיק נלקח מפורום "מכושפות" שאני מאמין שאתה מנהל שלו. מקווה שלא אכפת לך

NJS

New member
דבר שבקרוב ישתנה...

פייטון סיכמנו שעושים את התכנית היום או מחר?

סרינה99

New member
יאייי איזה טופיק מאמי

ברומח אממממ זה דיי מביך להגיד את זה אבל יש לי זיכרון ממש קצר ואני לא ממש זוכרת בכלל את הספרים או מה הלך בהם אני באמת חייבת לקרא שוב!!! אז אני אגיד את הדבר הראשון שעולה לי בראש...רייסטלין!!! ובפורום יש לי מלא, אני מתה על הפורום אמממ שהפורום לגמרי קורע ולא משנה מה, תמיד מעניין...ושאף פעם ההודעות לא מתחלפות כשמשעמם אבל מתחלפות ממש ממש מהר כשאתה לא נמצא הרבה זמן וכמובן כל האנשים שבו והשירים והעידכונים והביקורות והסקילות

rocket

New member
אההממממ...

ברומח - את רייסטלין. לולא רייסטלין הספרים היו הרבה פחות מעניינים. בפורום - את האווירה החברתית ואת העדכונים שבועיים ^^

מה איתי?

מישו קרה לי? היכן כובעי? אוח, אני יודע את הלחש המושלם בשבילו!!! *מעיין בספר לחשים* או! הנה הוא, כדור אש!! *עושה קסם* *כובע נשרף* אוף! אז הנה הוא הלך... טוב, את הבא אני ממסמר לראש!!!

Knotted String

New member
לא עברנו כבר..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

את שרשור האסוציאציות? *אוכלת מיסו* אהההה מיסו.. *מתלהבת* אני אשתוק עכשיו.

או.קיי...../images/Emo88.gif

דבר אחד שאני אוהב ב"רומח הדרקון
במלחמת הנשמות את הקטעים שמשאירים אותך בפה פעור כמה ימים... שניי דברים שאני אוהב בקהילה
את האנשים הכל-כך נחמדים שיש פו! ואני לא צוחק! אין בתפוז שום פורום אם אנשים כל-כך נחמדים!
את הפרויקטים הנהדרים שכל מיני אנשים מקימים פה *שיעול, אני, שיעול*

midnight dragon

New member
כן.. אני יודעת.. חשבתי לתת לו תרופה

אבל אז במחשבה שנייה החלטתי לתת לו להירקב עם השיעולים שלו..... חחחחחח (עד שהוא יתן לי להיות שופטת בתחרות הפאנפיקים) (אה, כן ועוד דבר, אני יודעת שלא הצעתי את מועמדותי עדיין, כי לא היה לי כוח אבל זה צריך להיות מובן מאליו, לא? חחחח..) לא, סתם הנה קח!! הבראה מהירה!

Orbital Shadow

New member
IM BACK

טוב אממ... בספר אני הכי אוהבת את הדמויות כי יש מלא והן שונות אחת מהשניה אז ממש קל להתחבר אליהן ובפורום את האנשים נו ברור שהם כאלה חמודים ... חיחי ...ושהוא נותן לי משו לעשות בחיי המשעממים...

goten1

New member
אני אוהב

שוקולד אבל לא משנה אני אוהב ברומח הדרקון את הדמויות (פאלין) ובגלל שאני חדש בפורום אני לא ממש יודע

למעלה