טופיק חדש

natalyrst

New member
טופיק חדש

אני ממש מקווה שלא דיברו על זה עדיין... ואם כן אז אל תתייחסו... אני פשוט מנסה להאיר כאן קצת חיים.. תארו לכם שלסדרה "דוסון קריק" יקראו פייסי קריק

../images/Emo15.gifיש על זה משהו נראה לי...

איפשהו בטאג-ליין... שמות של הסדרה בארצות שונות... : ) זוכרים ? " הנחל של דוסון "... או כמו שהדס אמרה... " מי בא להשתין בנחל של דוסון ? " " מתבגרים ומאהבים "... " פחדים של צעירים "... והכי טוב... " דוסון מתבגר "... או כמו שדייזי אמרה כבר... " דוסון מתפגר "... עלילות דוסון וחבריו באחוזת ראשונים... ביי...

גם על זה הסקר

אני אישית קוראת לסדרה הרבה פעמים ג´ואי קריק. בשתי העונות הראשונות דוסון באמת היה מרכז הסדרה וזה היה מתאים לקרוא לה דוסון קריק אבל לדעתי בעונות האחרונות ג´ואי הפכה למרכז הסדרה והכל סובב פחות או יותר סביבה. זה התחיל בעיקר בעקבות המערכת יחסים שלה עם פייסי שהיתה במרכז הסדרה בסוף העונה השלישית ולכל אורך העונה הרביעית.

מממ....../images/Emo105.gif

אני קוראת הרבה לסדרה "פייסי קריק" אפילו לתיקייה של במחשב של התמונות קוראים פייסי קריק. גם אני חושבת שג´ואי היא באמת בדמות המרכזית בעונות האחרונות אבל בשבילי פייסי תמיד יהיה דמות ראשית...לא משנה מה.... הוא פשוט מושלם!! -->

LillipooT

New member
התפלאתי לדעת.. ../images/Emo60.gif

שלפי הסקר הרוב חושבים ששם הסדרה אכן הייתה צריכה להיות "דוסון קריק".. אבל שם הסדרה גם ככה לא אומר הרבה.. כולם יודעים שג´ואי, נכון לעכשיו, היא הסדרה..

משהו מוזר קרה עכשיו...

שלחתי הודעה וזה הראה לי כאילו היא נשלחה אבל היא לא הופיעה בפורום. מממ...

ועוד משהו קטן

ההודעה הקודמת קודמת שלי היתה אמורה להיות תגובה למה שטל אמרה אבל בגלל הבעיה שהיתה זה יצא תגובה למה שלי אמרה. למרות שגם לשם זה מתאים...

למעלה