טופיק! - חבר/ה הכי טוב/ה

M000k

New member
טופיק! - חבר/ה הכי טוב/ה

אוקיי... הודעה ראשונה שאני פותחת..,
יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה?
הייתם רוצים חבר/ה הכי טוב/ה?
מה אתם עושים עם החבר/ה הכי טוב/ה שלכם?
כמה חברים הכי טובים יש לכם? עכשיו לדעתי...:
בטח שיש לי!, למרות שבזמן האחרון אנחנו
מתרחקות...
אם יש לי, אז בטח שאני רוצה..
כל מה שעולה על הראש! לרכל על אנשים
,לדבר על בנים
,לדבר על בנות <?!>
ושאר ירקות..
אחת!

אז ככה....../images/Emo15.gif

בטח שיש לי!
אם "יש לי, אז בטח שאני רוצה..."
בהתחשב בזה שהיא גרה במרחק 20 דקות חצי שעה נסיעה... נפגשות בקניונים... מתעדכנות מה קורה, מדברות על בנים (והרבה!) מתחרפנות...
חברה הכי טובה אחת אבל יש לי הרבה חברות טובות...

לי יש...

יש לי חברה הכי טובה
כן, ברור שאני רוצה
אנחנו עושות כמעט הכל ביחד... מדברות ב-
נפגשות, יוצאות, מדברות, מרכלות הכל!!
יש לי חברה הכי טובה רק אחת, אבל חברות טובות יש הרבה...

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo142.gif

יש לי חברה הכי טובה, אני עושה איתה כמעט הכל, אם זה סתם לדבר, לצחוק, לעשות עבודות מביה´´ס וכו´. יש לי חברה הכי טובה אחת ויחידה
ויש לי ידיד הכי טוב בעולם שגם איתו אני מדברת על כל הדברים בעולם! (אבל עם חברה זה קצת אחרת).... בכל מקרה, אני אאחל לחברה שלי בהצלחה בתחרות

../images/Emo3.gif

לי אין חברה הכי טופה... הייתי רוצה שתיהיה ! ואם הייתה לי... הייתי עושה איתה הכל ! אבל יש לי 2 ידידים ממש ממש טופים... הם לא תופסים מקום של חברה, אבל הם טופים מאדדדדדדדדדדד.... אני לא מוצאת מישהי שהיא מוסגלת להיות תמיד נאמנה. וחברה טופה.

nobodys girl

New member
החברות שלי

כמה שאתם אנשים מרגיזים.. אין תמונות אין כלום? אז.. הממ.. בואו נתחיל ב"בורכה הבאה" לכותבת ההודעה.. יאללה- ברוכה הבאה! ספרי לנו על עצמך משהו אני אדוה, בת 15 פ"ת.. יש לי המון מרץ, אני רובצת כל היום מול המחשב, אני עונה לכל הודעה בערך שמשאירים בפורום ומדברת המון שטויות... בלי פאניקה, יש בריטניקה! אני סותמת ברגע שמבקשים יפה.. אוקי.. הקץ לקשקשת... אוקי אה.. החברות הכי טובות שלי הן פחות או יותר שלוש, ואז יש עוד שתיים שהן חברות נורא טובות.. פעם היינו שמונה בנות בכיתה והיינו ממש קרובות וכלן ידעו על כולן הכל אבל אז התרחקנו
וזהו.. עכשיו אנחנו בקושי מדברות והצטרפו עוד בנות לכיתה (כולנו בתמונה) וזהו בערך.. עם החברות הקרובות אני מדברת על כהל, בנות, בנים, בגדים, פוליטיקה, בית ספר, שיעורים, משפחה... הכל... הן יודעות כל פיפס ושמיפס שאני עושה ומוציאה מהפה.. וזהו בערך אז הנה אנחנו

קודם כל אני חדשה פה!!

יש לי חברה הכי טובה! אבל אנחנו גם קצת מתרחקות... חברה הכי טובה זה דבר כיף!! מדברים על הכל, עושים מלא דברים ביחד!! יש לי די הרבה חברות טובות!!

nobodys girl

New member
ברוכה הבאה

למה אני תמיד צריכה להגיד פה לכולם "ספרי, ספרי על עצמך" אני אדוה, דה.. בת 15.. בקושי מגרדת את המטר שישים אבל הזרוע עוד נטויה. עזבי. אני משועממת... וחוצמזה... כלום :) נעים להכיר

flowers girl

New member
../images/Emo41.gifתשובות- חבר/ה הכי טוב/ה../images/Emo41.gif

אוקי.. אז הנה התשובות....
אההממ.. כן יש לי כמה חברות הכי טובות ואפילו כמה חברים הכי טובים...
אההממ.. יש לי מלא חברים הכי טובים.. בטח שהייתי רוצה עוד.. אף פעם אל תסמכו על מישהו שהוא לא חבר הכייי טוב שלכם
תזכרו את זה.....
עם החברים הכי טובים שלי אני תמיד אבל ת-מ-י-ד מרכלת...הי-הי.. הם היחידים שאני יכולה לסמוך עליהם
לי יש אההמממ.. ככה... 4 חברות הכי הכי הכיייייייייי טובותתתתת ו4 חברים הכי הכי הכיייייייייייייייייייייי טובים
חחח נכון הרבה? מה לעשות אני מבוקשת...
ולסיום... קבלו את דגי!!!!
תודה רבה לדגי שהיה איתנו פה עכשיו!

לי יש...

טוב קודם כל אני חדשה פה.. אז נעים מאוד..קוראים לי טל! 1.לי יש חברה הכי טובה אני מתה עליה והיא מתה עלי. 2."אם יש לי אז אני רוצה"..
3.מה אני לא עושה איתה ? למרות שהיא כיתה מעלי והיא גרה בישוב אחר אז אנחנו עושות הכל חוץ מנגיד שיעורים וכאלה...אבל היא עוזרת לי לעשות שיעורים..ואני לה..כאילו אם אפשר. יותר נכון היא מנסה לשכנע אותי לעשות שיעורים כי אני אפעם לא מכינה שיעורים. 4. יש לי חברה הכי טובה אחת, היא יחידה ומיוחדת! ויש לי עוד 3 חברות נורא טובות! וידיד הכי הכי הכי טוב בעולם..אבל בכל זאת - הוא בן!

למעלה