טופיק אדיוטי (כמובן. ^-^).

December Rain

New member
../images/Emo13.gif מעניין.../images/Emo141.gif

שיער ארוך חובה, אין פה אפילו ויכוח. כעיקרון תמיד דגלתי באהבתי לעיניים חומות(מקרינות יותר רגש
) אבל כל האחרונים שלי היו תכולי עיניים במקרה. רצוי מנגנים על גיטרה, נק' זכות לגיטרה חשמלית.
יפים. אני אוהבתתתת אותם יפים. שיהיו בנויים כאלו, לא רזים ולא שמנים, כתפיים רחבות.. כפות ידיים נעימות כאלה. גבוהים ממני וכמה שיותר יותר טוב(לא קשה, אני 1.57 ככה
).
מה עוד.. בעלי צד אומנותי(כתיבה, ציור, נגינה). סבלנים. ספונטנים. כאלה שכבר ניסו הרבה, בכל התחומים. ניסיון חיים זה סקסי.
תמיד איכשהו אני נופלת על הטיפוסים המתוסבכים, ואני מנסה לשנות את זה בזמן האחרון. אה, שיהיו מפה. החבר האחרון שלי היה רחוק. ורחוק זה רע. . בעלי טעם מוזיקלי ייחודי. רצוי רוק. שיכירו את כל השירים הקלאסיים המגניבים(wish you were here/pink floyd, stairway to heaven/led zeppelin וכו') וידעו לצטט קטעים מתוכם ברגע המתאים. אני אוהבת כאלו עם ניצוץ מסויים בעיניים. כאלה שמחייכים. עם גומות חן. כאלו שייגרמו לי להרגיש מיוחדת. אוי זאת הייתה הודעה טיפשית כלכך.

sarah

New member
ממ

דווקא אני שונאת שמצטטים דברים יש בזה משהו, אמ, ממוחזר. ז"א שמישהו ממחזר משהו שהוא שמע כזה במקום להמציא לבד מה, מה שעולם לבן אדם בראש

גם אני חושבת

נגיד, אם הציטוט בא ממש ממש במקום להבהיר רעיון מסויים אז זה ממש אחלה. אבל סתם לדחוף ציטוטים כל הזמן, זה לא רק מאוס אלא כמו שאמרת - מגביל.

De-Panther

New member
שיהיו קטנות ממני../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סתם סתם זה לא כזה חשוב
כבר נדלקתי על כאלו שגדולות ממני וגם הרבה פעמים על כאלו שבגיל שלי זה רק שעם כאלו לא יהיה לי סיכוי בכל מקרה כי בנות כמעט תמיד מחפשות בנים שיהיו גדולים מהן... בעיקר בנות בגיל שלי... כי משום מה בנות כמעט תמיד חושבות שהן הרבה יותר בוגרות מכולם:-\ טוב ועכשיו לתכונות יותר חשובות... קודם כל מראה - כי אני בנאדם שיטחי שיהיו רזות... עדיף דקיקות גובה זה לא כזה חשוב אבל שלא יהיו גבוהות מידיי... שיהיו להן פנים חמודות... פנים זה דבר שדיי חשוב לי תכונות פנימיות שלא יהיו נג'סיות... זה התפקיד שלי להיות הנג'ס שלא יכנסו לי עמוק מידיי לחיים ויעיקו עליי אבל שידעו להחזיק אותי קצר כשצריך שיהיה בהן משהו תמים שכזה... שלא יפגינו שרמוטיות דוחה שיהיו חכמות... מצד שני אם הן יהיו איתי זה כנראה אומר שהן לא כל כך חכמות
שיצחקו מהבדיחות שלי שיאהבו את השטויות שאני מכין במחשב שידעו לעודד אותי ושלא יהיו סתם מעפנות כאלה שינסו בכוח לבאס אותי ולהוריד לי מהאגו אהה כן הכי חשוב... שידעו לשתף אותי בדברים שחשובים להן ולא יעדיפו לספר לכל העולם מאשר לי על כלמיני דברים שמציקים להם... כי אם יש משהו שלמדתי בזמן האחרון זה שקשר חשוב שיהיה בו מהדבר הזה... ברגע שכבר לא מספרים דברים ומעדיפים לספר אותם לאנשים אחרים זה הורס... ואם זה סתם לסטוץ... אז רק את התכונות החיצוניות כמובן... למי אכפת מהפנימיות??

אני ממש כרגע בתהליכי שינוי טעם! ../images/Emo2.gif

לא, אני עדיין מעדיף בנות, כמה חבל
. או לפחות עדיין לא פגשתי את גבר חלומותי
. מבחינת המראה, חשובים לי הפנים. להגדיר בדיוק מראה... אי אפשר, בכלליות הסטנדרטים לא ממש גבוהים בתחום הזה, אבל זה מאוד תלוי בבת הספיציפית. בקשר לשינוי, אני מרגיש משום מה רצון לאחרונה לנשים יותר בוגרות. כלומר, בהחלט ילדותיות זו תכונה רצויה, אבל רק כשזו ילדותיות מתוך בחירה, ובמינון נשלט. לאחרונה פשוט יצא לי לראות יותר מדי בנות גילי ומטה מתנהגות כמו טיפשות גמורות :X. אני רוצה מישהי מעניינת... ומשעשעת ^^. לא יודע, לא נראה לי שמדובר בדרישות גבוהות מדי.

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif הן בנות הן תמיד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יתנהגו כמו טיפשות גמורות ואחר כך יטענו שהן מאוד בוגרות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אתה מתכוון

אלה אנשים, הם תמיד ינהגו כמו טיפשים גמורים ואז יטענו שהם בוגרים.

GoOni

New member
דווקא מעניין../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

-גדולים ממני. (למרות שהאחרון לא
חפיף.) -גבוהים ממני. זו העדפה, אבל לא תמיד. -חכמים\ סתם חנונים. -כאלה שיש להם ביטחון עצמי
ממ זהו.

sarah

New member
יאייי איזה טופיק מעניין!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

מעניין לקרוא את הטעם של אנשים באנשים אחרים וכייף לכתוב על עצמך ככה ומה אתה רוצה והכל, יאאיאיעגחלגכהההההההה אוקי אמ אררררר *היפראקטיבית* אמ, נתחיל בבנים! אז ככה אמ שיט. אוקי. בנים... :שיער ארוך רוצח אותי למוות, אני חושבת ש...כן, זה פשוט עושה לי את זה, המחשב שאפשר להאחז בזה ולמשוך בזה ואנ'לאיודעת מה. בעצם, 3 הבנים שקצת משכו אותי בזמן האחרון יש להם שיער ארוך. לא שמתי לב לזה. |נשיות: דיי מפגר לחפש בעל נשי אם מחפשים אישה לא? אבל בכל זה גם כן ממש ממש מושך אותי, בעצם הדבר הכי מושך לייק אוור!! טוב תלוי איך ומה אבל נראה לי שכן. נגיד היום, אני מגלה לכם, נסעתי באוטובוס וראיתי בת דיי ממש ממש לא משהו אבל משום מה התחלתי לדמיין שהיא בן מוזר והתחלתי להזיל ריר ולחשוב "אההה איזה שווהההההה" וכאלה וממש נהנתי מזה ד"א. שיט צביאל מגלה על חיי הפנימיים
אוקי. אז מה עוד? :ראש על הכתפיים- כאילו, אתם יודעים, מישהו שאתם מדברים איתו ומתקשרים איתו באותו גל איכשהו אז נראה לכם שהוא מבין עניין "בדיוק כמוני" כיאלו יכול להיות מבין עניין כמוני, כמעט כמוני או יותר ממני. כאילו, תפיסת מציאות. :רזה:משהו שגם כן בהחלט מושך אותי למוות כי, אין צורך להסביר, פשוט ככה. זהו, כל אלו אמיתות. בנות!!!!!! שבנות ילכו לדחוף את הראש שלהן לאסלה אין לי כוח. זה אומר שאני סטרייטית? אמ לא יודעת, לדעתי בנות צריכות להיות שוות, מגניבות ומודעות כאלה לעולם וכאלה (איזה מתנשאת אני
) אבל. אמ. אני מרגישה כ"כ סטרייטית עכשיו אני לא יודעת.

*קליאו*

New member
אבוי../images/Emo2.gif../images/Emo105.gif

כזה מן טופיק, ועד שאני כבר עונה על משהו..P-: הו וול. - בנים, האהא
- גדולים ממני, שנתיים לפחות.
- ארוכים.
- דקים למדי, או לחלופין- מעוצבים בשכמות (מעניין מה זה אומר*-8) - חכמים כאלה.. נו, ידוע שאני טיפוס של מדעים.
- בקטע של מוזיקה.. מוכשרים נו. גיטרה, קלידים, שירה, מה שהולך, הכל ביחד, יאללה..
- רגישים כאלה.. שאפשר לדבר והכל..
- מראה כהה כזה, dark. כאילו.. שיער כהה.. עיניים כהות.. כאלה. לאו דווקא עור.
- שאני צריכה באמת להתאמץ להשיג אותם, כאילו- שאין בינינו קשר בכלל, או שיש קצת, או שיש קשר מקצועי או משו כזה, נו, אתם יודעים, ואין שום סימן באופק שזה יתפתח לדברים שעושים בחושך, ובאמת להאמין בעצמי ובמטרה בדרך להגיע לאובייקט הנעלה הזה. - המממ תחומי עניין משותפים.. דברים מפגרים שמשותפים לשנינו.. או שיחות מפגרות שרק הוא מסוגל להקשיב לי מדברת עליהן מתוך שנה..
ו..האמת, שזה דווקא משהו שקורה, ולאו דווקא עם רצוני.. אבל יש קטע כזה שתמיד אני רוצה אותם ממש כשהם בסביבה, ואז שמגיע זמן כזה שהם סיימו את תפקידם באזור, או מתחילים תפקיד במקום מרוחק.. בדיוק אז יוצא שאנחנו ביחד. כרגע, למשל - מישהו יודע כמה רחוק זה קרית-גת מהוד השרון? [הוא לא קרית גתי, הוא פשוט בקומונה שם.. רחוקקקק
)

*קליאו*

New member
מלא יותר..אוטובוסים וזה..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

P-:p-: [אלא אם כן הוא הולך לבקר עוד שלל אנשים באמצע שלא ידוע לי עליהם
)

De-Panther

New member
נניח שזה מה שקורה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היית מעדיפה שזה יהיה אנשים או נשים??

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif האם היית מצתרפת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אליו לאקטים שלו עם עמודי החשמל??

*קליאו*

New member
זה תלוי.. ../images/Emo105.gif

אם עמודי החשמל המדוברים הם כהים, ארוכים, חכמים שכאלה ובקטע של מוזיקה. וכמה רחוקים הם מהבית.

De-Panther

New member
נניח שהם עונים על..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הכל אבל הם מול הבית שלך היית מצתרפת??

למעלה