טופיק אדיוטי (כמובן. ^-^).
לפני כמה ימים זה היכה בי לפתע
O), הדפוס החוזר הזה בכמעט כל הקראשים האחרונים שלי (פרק זמן של כמעט שנתיים). הכל התחיל כשהכרתי אותו, פאנקיסט-באסיסט, נדלקתי עליו (כמובן), ומאז חל המפנה. עד אז הייתי נדלקת על אנשים שלמדו איתי. היום אני לא יכולה לחשוב בכלל בכיוון של רוב האנשים בביתספרי. טופיק זה יוכיח לכולכם שלמעשה אני סטרייטית (כןכן, סטרייטית! איזו מילה גסה!), עלאף שאין לי בעייה לעשות בנות, מעולם לא פיתחתי רגשות שכאלה כלפיי אחת. כמו כן, טופיק זה יוכיח שאני אדיוטית שלא מפיקה לקח לעולם. ולעיקר- בטופיק זה תכתבו את מה שמאפיין את הקראשים שלכם, האנשים שעליהם נדלקתם. הנה שלי (מאפיין רבים מהם, לא את כולם)- -זכרים (!). -ארוכי שיער (לא איכפת לי צבע או סוג, העיקר שיהיה ארוך. ^-^). -בהירי עור. -גבוהים ממני (הממ, משימה קשה במיוחד. :>). -מוזיקאים (או שנגנו בעברם). -בעלי נפש מיוסרת (הזדהות #1?), הפרעות נפשיות שכאלה (הזדהות #2?). -גרים מחוץ לחיפה (אלוהים, מישהי כאן ממשממש מזוכיסטית). -'אלטרנטיביים' ביחס לחברה (איזה משפט מטומטם). -אינטילגנטיים שכאלה (אעע, זה נורמלי, נכון?). -מנוסים מינית יותרממני
O). -קטינים (15-16-17. סיגל, ישלך מתחרה רצינית!). -שרמוטות (אין להם סטנדרטים, יש סיכוי לא רע שיסכימו לעשות אותי, הממ!). כן, זהו בערך. אני יצור אדיוטי, וכך גם הטופיק הזה. עכשיו תורכם?
לפני כמה ימים זה היכה בי לפתע