טופיק אדיוטי (כמובן. ^-^).

Kouryuu

New member
טופיק אדיוטי (כמובן. ^-^).

לפני כמה ימים זה היכה בי לפתע :)O), הדפוס החוזר הזה בכמעט כל הקראשים האחרונים שלי (פרק זמן של כמעט שנתיים). הכל התחיל כשהכרתי אותו, פאנקיסט-באסיסט, נדלקתי עליו (כמובן), ומאז חל המפנה. עד אז הייתי נדלקת על אנשים שלמדו איתי. היום אני לא יכולה לחשוב בכלל בכיוון של רוב האנשים בביתספרי. טופיק זה יוכיח לכולכם שלמעשה אני סטרייטית (כןכן, סטרייטית! איזו מילה גסה!), עלאף שאין לי בעייה לעשות בנות, מעולם לא פיתחתי רגשות שכאלה כלפיי אחת. כמו כן, טופיק זה יוכיח שאני אדיוטית שלא מפיקה לקח לעולם. ולעיקר- בטופיק זה תכתבו את מה שמאפיין את הקראשים שלכם, האנשים שעליהם נדלקתם. הנה שלי (מאפיין רבים מהם, לא את כולם)- -זכרים (!). -ארוכי שיער (לא איכפת לי צבע או סוג, העיקר שיהיה ארוך. ^-^). -בהירי עור. -גבוהים ממני (הממ, משימה קשה במיוחד. :>). -מוזיקאים (או שנגנו בעברם). -בעלי נפש מיוסרת (הזדהות #1?), הפרעות נפשיות שכאלה (הזדהות #2?). -גרים מחוץ לחיפה (אלוהים, מישהי כאן ממשממש מזוכיסטית). -'אלטרנטיביים' ביחס לחברה (איזה משפט מטומטם). -אינטילגנטיים שכאלה (אעע, זה נורמלי, נכון?). -מנוסים מינית יותרממני :)O). -קטינים (15-16-17. סיגל, ישלך מתחרה רצינית!). -שרמוטות (אין להם סטנדרטים, יש סיכוי לא רע שיסכימו לעשות אותי, הממ!). כן, זהו בערך. אני יצור אדיוטי, וכך גם הטופיק הזה. עכשיו תורכם?

שניש

New member
הו,חיי אהבה.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

תזכירו לי מה זה*-8 למען האמת אני לא אוהבת אף אחד כבר הרבה זמן,די התייאשתי מהעניין למען האמת. אבל בעיקרון,לא אכפת לי המראה בכלל,העיקר שיהיה לו חוש הומור. זה בערך הקריטריון היחיד שיש לי P-: בעצם,העיקר שהוא ינשום. אוף.

שניש

New member
לא יוצאים לי האייקונים.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

Gizmo16

New member
כולם זכרים:-\../images/Emo28.gif

כןכן, המצב עגום, אני נואשת, אני מתאהבת בגבוהים, נמוכים, טיפשים, חכמים, יפים, מכוערררררררים, נחמדים, מניאקים, כאלה שאוהבים אותי, כאלה ששונאים אותי, גדולים ממני, קטנים ממני, מאוד מאוד גדולים ממני, סטרייטים, הומו
, חנונים, ערסים, פריקים, רוקיפריקים, ועוד ועוד. לצערי אין שום דבר שמאחד את האנשים שאני מתאהבת בהם חוץ מהזין
שמישהו יכה אותי או משהו עד שיהיה לי היגיון כלשהו

המממממ.... ../images/Emo57.gif

זו בעייה: בחמש השנים האחרונות הייתי דלוקה על שני בני אדם בלבד (אחד במשך ארבע שנים, ואחד רק השנה... היידה היגמלות!) בעיקר: זכרים אוהבי פנטזיה ולפעמים מד"ב מציירים יפה ציניים מרושעים במקצת אינטלגנטיים (בדרך כלל יותר ממני) המממממ. זהו. אבל יש לציין שהאופי של שניהם שונה למדי (אם כי לא מאוד מאוד).

As I Am

New member
הוו. הבה נראה. ../images/Emo103.gif

דברים שמאפיינים קראשים ומשיכות משונות שלי. _לא_ במכוון. נתחיל עם בנים, כי זה קצר יותר: * משיכה אינטלקטואלית. הכי חשוב שיהיו מעניינים וירתקו אותי מהבחינה הזאת. * שיער ארוך זה תמיד ייתרון. * שיהיו גבוהים, דאמיט. * חוור יותר = טוב יותר. ובנות: * ג'ינג'יות. * גותיות. * בוצ'ות, אך ורק אם הן _יפות_, ונראות כמו בישים. :) * חוסר משווע במשיכה האינטלקטואלית שצויינה למעלה, אני מגלה את עצמי מעוניינת בפוסטמות גמורות. :| הממ. ארר, אני חושבת שזהו? אינלי יותר מידי סטנדרטים. אם היא נראית טוב ומנסה להתחיל איתי, למה לא לשתף פעולה? ^^

אוי, לא ../images/Emo7.gif

בנים: אמנים מיוסרים ודכאוניים עם כמה בעיות רציניות. ברב התחומים אין לי כלום במשותף איתם, ולכן שיחה איתם תתמקד בנושאים אוניברסליים ותהיה וואנאבי עמוקה. הקראש לעולם לא יעבור לחלוטין, אם כי ההיגיון ימשיך לצרוח שהבנאדם הזה בהחלט לא משהו. בנות: - התייחסתי לקראשים רציניים ולא לסתם בלבולים קצרים באמצע החיים.

PopPy

New member
מממ.

בנים: -שיער ארוך (!!) -במידה שאלה אנשים אמיתיים - בני גילי ללא סטיות של פדופילה וכו', אבל אם אלה דמויות פיקטיביות או סתם אנשים בלתי נגישים, הם בד"כ בני 30+ במקרה הטוב.. -הומואים (תמיד בשלב מסוים הם מתגלים ככאלה) -מעניינים, שכיף לדבר איתם, או שיש לי איזשהו תחום ענין משותף איתם. -בעלי טעם מוזיקלי מפותח. -שרמוטות ^^; בנות: -בלקריות/גותיות וכל מה שבאמצע. -שיער שחורר. -פמיות, או מקסימום דייקיות. בוצ'ות מפחידות אותי ;; -בד"כ סטרייטיות :)-\) -בד"כ יוצא שהן מעשנות, אבל זה לא קריטריון מבחינתי. -מעניינות, אינטלקטואליות במידה מסוימת שיש להן קירבה לנושאים שמעסיקים אותי. -מוזיקה זה דבר ש, אולי לא בצדק, אני שופטת אנשים בגללו או בזכותו. רוק נשי זה מיד נקודות בונוס אצלי..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הו...

אישימדי? ( כי יש כאן הרבה יותר מדי קוראים סמויים דאמיט.)

sarah

New member
נשמה את לא נמשכת לכלום

חוץ מלגיטרות, ואליי, כמובן.

Bakura

New member
לדעתי הקריטריון הוא אחד יחיד ומיוחד

קוראים לו גד ^_^ הוא בישי, גבוהה, משופם לשעבר, ונוהג ללבוש כפפות מגניבות וגם משקפי שמש מגניבים ומתנשא לגובה של מעבר למטר השמונים המכובד בפניי עצמו. זאת כמובן, רק אם צדקתי, ואת כן אתי?

Bakura

New member
אה, אז את לא אתי? 0.0;

סורי, טעות שלי ^^; מי זה אלוקרד? 0.0;

thebaby

New member
:-X../images/Emo101.gif

לא חושב שיש לי קראשים. אני בעיקר עושה את מה שעובר בדרכי. אוי אני נשמע נורא.:-X. לא חשובבבב.

AGENT SHESH

New member
הוו... זאת שאלה קשה..../images/Emo73.gif

למעשה, לא נראה לי שאי פעם חשבתי על זה... בואו נראה (על פי קראשים בעבר)... כשאני חושב על זה, הדברים הדומיננטיים הם כדלהלן:
חוש הומור טוב.
בנאדם טוב. בכלל, האישיות זה מה שמשחק תפקיד עיקרי בעניין, החיצוניות זה הרבה יותר שולי..
תחומי עניין משותפים (סגנונות מוזיקה, סרטים, טלוויזיה, וכו'..)
אינטלגנטית\חכמה מעל הממוצע.
קלילה, לוקחת דברים בקלות, לא מתוסבכת יותר מדי.
בדר"כ קטנות ממני, אבל בהפרש קטן (שנה - שנתיים מתחתיי..) אבל היו גם מקרים של מבוגרות ממני.. (לא *מבוגרות*, סתם קצת יותר גדולות ממני..)
שיער - לרוב הנטיה שלי לכיוון ברונטי\חום, אבל לפעמים גם בלונדיניות, למרות שזה נדיר.. בכלליות השיער לא כזה משנה, סתם עניין של מבט ראשון..
לא מעשנת. אם יש דברים שעושה טורנאוף היסטרי לגבי בחורה - זה סיגריות.
הכי חשוב מהכל - אמון. אחת שיודעת לתת אמון, ולעמוד בדברים שכאלו, כי קשר קם ונופל על אמון הדדי. אני משער שיש עוד כמה דברים, אבל זה מה שעולה לי כרגע בראש.

Jelly Beans

New member
מממ... ../images/Emo60.gif

- חכם. כבר יצא לי לדחות מישהו על סף כי היו לו שגיאות כתיב. זה הטריד אותי. - בעל חוש הומור
- שלא יגור רחוק. זה רע. - לא מעשן. - שיודע להנות. אחד שלא נשאר כל יום בבית ורואה סרטים, ככה הוא יוכל להוציא אותי מהחור הזה
- ואמ.. כן. נראה טוב. לדעתי בכל אופן. גם אם הוא יהיה הכי נחמד בעולם, והכי חמוד וגררר, ואני לא נמשכת אליו, אני אחפש מישהו אחר. אני חייבת למצוא לי קריטריונים נמוכים יותר, אני בודדה
אה, ובנות... נוט מי

למעלה