היי אאווין..וכולם..../images/Emo141.gif
א.במשך ה-3 שנים שאני רוכבת, נפלתי פעמיים.. פעם 1: כשעשיתי דהרה,והייתי צריכה לקפוץ פעם ראשונה מעל מכשול,והסוסה לא רצתה אותי עליה בזמן הקפיצה..חח..זה השאיר בי טראומה..אני לא יודעת אם אני אשמח שוב לקפוץ מעל מכשולים..מי שמכיר את חוות כנות..זה היה על הסוסה "טיניקה" של ג´ין,המנהלת.(אם מישהו מכיר,שיכתוב לי..) פעם 2: הייתי בחוג רכיבה בקיבוץ,וזה היה שיעור ראשון אחרי הרבה זמן שלא רכבו על הסוסות,והסוסה כל כך התלהבה, שהיא התחילה לדהור, והיה לה משהו (אני) על הגב,והיא רצתה לרוץ יותר בחופשיות, אז היא העיפה אותי..ולא נעים..אדמה קשה יש למטה..בגלל זה אסרו עליי לרכב למשך חצי שנה..אבל עוד מעט זה עובר..(יש..!!)ואני אתחיל מחדש לרכב בשדות. ב.רק בפעם הראשונה הייתי צריכה להביא עוגה.אני יודעת שהיה על זה קצת דיון פעם,אבל מישהו יודע מה המקור של הנוהג הזה? ג. כשהייתי עוזרת מדריך פעם אחת, הייתה קבוצה של ילדים בכיתה ו´,ותוך כדי טרוט,אחת הסוסות החליטה שנמאס לה כנראה,והיא נכנסה פנימה,ו..איך אני אסביר..כמו ישבה בערך..צריך לראות את זה בשביל להבין.. ד. באותה קבוצה,בשיעור הבא אחריו, באתי קצת באיחור, והסוסה לולה,האהובה עליי,ראתה אותי מתקרבת,אז היא התחילה לרוץ לעבר הכיוון שלי,וכמעט העיפה את הרוכב..איזה פחד זה היה..בעיקר לרוכב.. אממ..זהו אני חושבת.. שיהיה לנו יום נעים ושקט.
אליאן דבש.