אני רוצה להבהיר
אי לא נגד נפילות או משהו.... אבל יש את הקטע של לדעת ליפול, רוב הרוכבים אחרי כמה זמן של רכיבה (אפילו בלי לנפול) כבר מפתחים מעין אינסטינקט של נפילה ונופלים נכון (כנ"ל לגבי מתעמלות), אבל יש לעיתים רוכבים שיכולים ללמוד ליפול נכון רק מנסיון, וזה די בעייתי, כי אם נופלים לא נכון, יכולים להיפגע קשות... עכשיו, אני בטוחה שיהיו כאלה שיטענו שאין דבר כזה "ליפול נכון", אבל יש, וצריך לדעת את זה, אני לא מאמינה שמישהי בשיעור השביעי שלה תדע ליפול נכון, אבל אחרי חודשיים שלושה, כשהגוף כבר מפתח גמישות מסוימת שמתאימה לתנאים, רוב האנשים יודעם איך ליפול נכון, הם יוצרים מעין אינסטינקט שגורם להם לעשות את הפעולה הנכונה. זה בערך כמו כשאת על סוס שפתאום פוצח לך בגאלופ מסחרר, התגובה הראשונה שלך היא להאט אותו, ואת עושה את זה בלי מחשבה, זה משהו שפשוט קורה לך טבעי. עוד דוגמה לזה, יכולה להיות הקטע של להישען אחורה כשהסוס פוצח בבאקינגים רצופים (קרה לי....4 רצופים, ואחר כך רודיאו) או רודיאו, מה שמלמדים אותך זה להישען אחורה, בשום אופן לא קדימה, כי במצב של הישענות קדימה הסיכויים לנפילה הם יותר גבוהים, זה משהו שיותר קשה ללמוד, אבל עם הזמן גם הוא הופך להרגל ומשתרש בתור אינסטינקט (בסיסי) או כרפלקס. אוקי, והפסקה האחרונה מובילה אותי לנושא הבא שלי... רק שעלי ואני אפתח טופיק חדש.