טופאקונים...

זה מאוד קשור

תמונה שלך בפרטי- אמינם.אתה צוחק עלי שאני חושב ת'צמי וחושב שטופאק אלוהים ומושפע. אם היה לי תמונה של טופאק עושה זין- זה נקרא מושפע.. אני אוד אוהב את טופאק, וגם אם אני וואסט קואסט זה לא אומר שאני חושב שאני טופאק, או שהתבלבלתי וחשבתי שאני בLA... אני שוב יסביר לך, שזה סמל של פאיינל פור, כמו שעוד להרבה הרכבים יש סמלים... עכשיו תגיד שזה טיפשי- ואז אני יענה לך שלקרוא לאנשים ב"שמות רחוב" זה לא טיפשי?! וללבוש באגיז במאות שקלים בשביל לשחק אותה ראפר מוזנח זה לא טיפשי? בקשר לתמונה, מודה שלא היה איפה לדפוק פוזה בכיתה, אז הלכתי ליד הדגך. צחקתי על עצמי על זה... ובונא' לפחות אני שם תמונה, מה אתה מתבייש.. ואם תקרא לי נקניק, נשבע שאתה תקווה לא לראות אותי בג'י... תראה לאיזה רמה של ילד בן 13 אתה מוריד אותי... או שתדבר לעניין או שפשוט עדיף שתשתוק..

Big 7

New member
חחח

מה תעשה אם תראה אותי בגי עוד כמה שנים?תרוץ אליי כמו חמור ותגיד לי מה אתה משחק אותה?חחחח אתה בן 15 ונראה כמו שנראתי בגיל 11,לאיזה עוד הרכבים יש סמלים?רק תגיד לי...אני קורא לאנשים בשמות רחוב?אני לובש באגיז במאות שקלים?מה אתה מזיין את השכל?אתה אפילו מודה שאתה דופק פוזות...לפחות אני לא מחמצן את השאר הולך עם ג'ינס ועושה פוזות כמו ילד בן 10,אני מושפע מאמינם?ביגלל מה?ביגלל ששמתי תמונה שלו בכרטיס?אם כן אז אני מושפע סבבה?.

micL

New member
תלמד כבר איך רושמים פיינל באנגלית

שיעור ראשון - F שיעור שני - I שיעור שלישי - N שיעור רביעי - A שיעור חמישי - L מצטער אם זה יצא מעליב, אבל אתה פשוט הורס את השם של ההרכב שלנו - וחבל

אני רואה שהג'י ספוט נהיה ממש זירת

קרב לכל המאגניבים פה.... כל הזמן איומים על "נראה אותך בג'י" וכאלה תזכירו לי לבוא למסיבת הצעירים הבאה דור חדש של ילדי סצינה צמח! יא אללה, מחזור 1985 הכי שולט!

NuckBunnies

New member
הבעיה שלי לא עם טופאק

אלא עם חלק ממעריציו הפאנאטיים שמרגישים צורך, בגלל שהם אוהבים אותו, לנסות לחקות בצורה עלובה איך שהוא מתלבש, איך שהוא מדבר, מתנהג ומקלל. ההתלהבות העלובה הזו היא מה שמעצבן אצל הטופאקיסטים, שאינם כמובן מייצגים את כלל קהל המעריצים של הראפר הזה, שאישית אין לי יותר מדי נגדו (טוב, אני סתם לא אוהב אותו). חוץ מזה הוא מת!!! מסקנה? לכו לתת כסף לפלג. NuckBunnies מעניין: אם הביטלס היו חיים היום, האם הם היו עובדים עם הנפטונס?

omritoto

New member
אני טופאקון גאה!!!!!!!!!!!!!!!!

ויש לי פוסטרים שלו בחדר ואת כל הדיסקים של טופאק! וגם הוואלפייפר שלי זה טופאק. בקיצור, אם היו שואלים אותי את מי הייתי מעדיף לפגוש את אלוהים או טופאק, אז בוודאי הייתי בוחר את טופאק!!! (גם בגלל אין אלוהים)

ghost dogg

New member
כל העולם טופאק

שאנשים יפסיקו לזיין תשכל על הנושא הזה אני בטוח שכל חבר פורום בהתחלה התלהב לעשות weastcost ואפילו נתפס מצטלם ככה. תפסיקו גם לרדת על כאלה שמבינים פחות מכם וצוות הקיקס אני רוצה לשבח אותכם על הרגיעה בהודעות מפגרו* "כאן סלימן אשאפי חדשות ערוץ שתיים עזה" ויש לי חתימה סוף סוף אני מקווה שפאנדירו ירשה לי FINAL-FAM 4 EVER

ghost dogg

New member
"תשלום סלמי"

אתה רואה מה רשום שם "פאנדירו ירשה לי" אתה רואה שם אם מיקל ירשה לי לא נראה לי כל מקרה FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVER FINAL-FAM 4 EVERFINAL-FAM 4 EVERFINAL-FAM 4 EVERFINAL-FAM 4 EVERFINAL-FAM 4 EVERFINAL-FAM 4 EVER

micL

New member
גם תשלום סלאמי זה טוב

למרות שאני אישית מעדיף פסטרמה

micL

New member
אני בהתלבטות

טופאק הכניס אותי לראפ באופן רציני אבל אני לא רוצה להיכנס להגדרה של "טופאקון" - אני כן אוהב את טופאק - אני כן חושב שהוא הראפר הכי טוב אי פעם - אני כן פתוח לסגנונות קצת שונים - אני כן אוהב לשים בנדנה הפוכה, לעשות ווסטסייד בידיים ושיתפוצץ העולם (לא קצת מוגזם), אבל לא בגלל שטופאק עשה את זה ראשון, אלא בגלל שאני חושב שאנחנו כן צריכים ללכת לפי מודל ארה"ב לחיי היפ הופ הרי רובכם אוהבים ללבוש באגיז, נכון? אז גם בנדנה הפוכה ווסטסייד עצבני באמצע "היטאם אפ" זה חלק מהתרבות. מה שאני רוצה להגיד זה שתהיו פתוחים... תמיד הרי אם מישהו היה אומר לי: "שמעת? ג'אסטין טימברלייק הוציא שיר חדש, שוב הביא מפיק ראפ, שוב שר בקול גבוה במיוחד והפעם הקליפ גם עוסק ביחסים שלו עם בריטני" הייתי יכול להגיד לו "נשמע מגעיל" ולשכוח מזה או שהייתי יכול לשמוע בעצמי ולעלות על אחד משירי השנה SO CRY ME A FUCKIN' RIVER BUT I DON'T GIVE A SHIT וכמו ששרו NWA: I'ma smoke where I wanna smoke (fuck that) I'ma choke who I wanna choke (fuck that) I'ma ride where I wanna ride (fuck that) cause I'ma nigga 4 life, so I'ma nigga til I diz-ie אני ממש ישמע לכם מתלהב עכשיו אבל זה ממש בלי קשר, זה רק כדי להמחיש ועוד משהו אחרון: אנדרגראונד יכול להיות טוב, אבל שיר אנדרגראונד טוב, הוא לא טוב בגלל שהוא אנדרגראונד אלא הוא טוב בגלל שהוא טוב (תנסו לקרוא את המשפט הזה 3 פעמים ברצף)

BIG7

רק רציתי לבקש ממך בשם הפורום שאם ימשיכו ביננו עוד מריבות מפגרות, עם ניתוח אופי לפי תמונה אחת שראית אותי, אז לפחות תעשה את זה בפרטי במקום להקפיץ עוד הודעות מפגרות... לשיקולך..

למעלה