טופאקונים...

Itai S

New member
WHOA../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיט...WORDS OF WISDOM DAMN איך סיכמת את כל מה שהולך כאן מכיוון ה"אנדר" בכמה שורות. כל כך מסכים, באנדרגראונד יש כל כך הרבה חרא שאף חברת תקליטים לא רוצה לנגב איתו את התחת, זה שזה אנדר זה לא אומר שזה לא מתפשר ואיכותי, זה אומר שזה לא מספיק טוב לפרוץ החוצה. THERE IS MORE TO IT THEN JUST BEIN "RERL" DEEP

crazy eliaz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ראסמי מסכים עם כל מילה יש סיבה שהאנדרגראונד נשאר באנדרגראונד...

באמת הגזמת עם זה שג'יי זי ונאס

זולים,הם טובים מאוד ויש עוד רבים כמוהם. אבל הקטע הוא שמה שבאמת לדעתי מייחד את טופאק מהשאר היא העובדה שהשאר אולי באמת מהשכונה והכל(ג'יי היה הרי סוחר סמים)אבל לטופאק היה חינוך ובכלל עבר משפחתי כמו לאף-ראפר היום! אמא שלו הייתה פנתרה,וגם אבא שלו בקיצור האדם נולד אל תוך זה. סיבה נוספת היא שהוא ניסה בכל כוחו גם להשאר במצעדים וגם להשאר The Realest ושלא לדבר על זה שאמפטי-האמפ אמר פעם בראיון שאיך כל הראפרים שרים, נניח ביגי שר מהגרון מת'וד מן מהריאות וכל אחד ככה......--->אלא שטופאק שר באמת מהבטן,יעני אף-אחד לא שר כ"כ עמוק כמוהו,וההשראה שהייתה לו ממרווין גיי ועוד-זה לדעתי מה שהפך אותו לכמעט מושלם, עם הפרסום או בלי. מובן שביפ בין חופי ומוות מסתורי הוסיף לזה אבל גם בלי זה הוא פשוט אגדה.

אולי תשגרי את עצמך חזרה לשמיים ?

תגידי מאיזה כוכב נפלת ? מצד אחד את יורדת על פאף וג'ה רול, שזה יכול להיות מקובל בכמה מקרים, ומצד שני את את אומרת שטופאק הוא המלך הבלתי המעורער כי הוא לא שר על זונות-סמים-מסיבות ? WHAT THE FUCK ??? היפ הופ זה גם סמים,מסיבות ובנות בין היתר, וגם טופאק, כן טופאק המלך שלך ידע את זה ו"בלבל על זה את השכל במשך 3 וחצי דקות" את לא אוהבת את הראפרים האלה ? שיהיה, אין לי שום טעם בלפתוח דיון בנושא הזה אבל אם את כבר מתיימרת להבין משהו בהיפהופ, ואם את רוצה לחשוב שאת אוהבת היפ הופ עמוק ואמיתי על חיים קשים בגטו (פחחח) וכאלה, תמצאי משהו קצת יותר מקורי, או שתמצאי פורום שיתאים לך קצת יותר, כמו "חלומות" למשל .... *בהחלט לא טופאקונית גאה, כמו ההיא מלמעלה, אבל מעריכה את טופאק כראפר*

whatever

מכיוון שנוח לך לקרוא רק את מה שמדליק אותך ואת לא מסכימה איתו, לא טרחת לראות שכתבתי "שהוא לא שר רק על זה." זה ידוע שהוא שר גם על זה אבל לא כל הזמן. והדעה שלך ממש לא מדגדגת לי.

אה לא ? אויש ...

אני רואה שכולם מטומטמים ואת המלאכית החכמה .. נכון ? כי אני לא היחידה שתיקנה אותך ... נו מילא, תעשי עם הדיעה שלי מה שבא לך, לפחות לי יש דיעה. אולי את צריכה לבדוק את עצמך אם את חושבת שכל מי שהגיב לך טועה, אבל מה אני יודעת .... אני בסך הכל בת תמותה.

D gitaL

New member
יו אחים שלי כנסו

"כל הראפרים המסריחים האלה שאפשר למצוא 10 כאלה בשקל, כמו לדוגמא: מייס, פאף-(חקיין מסריח)-דאדי, ג'ה-(ניסית להיות ראפר)-רול, ג'יי זי, נאס, רדמן, לודקריס, נלי, וכל שאר ה"ראפרים" למיניהם" - חלק נכון כמובן אבל לא כולם! והכי חשוב... "שילמד קודם אנגלית ויבין על מה היעני ראפרים האלה שרים" ואז הילדה מציינת את אמינם (!!), אמינם שהוא הזבל המסחרי הגדול ביותר שקיים בשוק הראפ ששר על שטויות (חוץ משניים שלוש שירים) הוא ראפר איכותי! כן כן קראתם נכון! ---> אמינם איכותי <---- כל כך לא

על מה אתם רוצים שפאק ישיר?

בהתחלה היה חרא- שר על חרא אח"כ היה לו טוב, שר על זה... הוא גם שירים לשחורים בגטו על שינוי, יחס לנשים וכו'... שוב, לדעתי טופאק הכי טוב, אני מוכן להודות שאני לא מכיר את כל הראפרים (חחח- הוא לא "מבין"- טופאקון...), אבל אם תוכלו לתת לי המלצות לשמות של ממש מוכשרים, אני ישמח... מה שכן, בנתיים הוא עושה לי הכי טוב- אז הוא הכי טוב מבחינתי... BIG7 איך אתה רוצה שאני יגיב, שילד עם תמונה של אמינם בפרטי עושה זין למצלמה, צוחק שאני עושה סמל של FAINAL וחושב שאני טופאק... תסתכל על עצמך אח"כ תדבר... בקיצ', הייתי אומר לך "נראה אותך בג'י ספוט יא מניאק", אבל כנרא שלא נראה אותך...חחחח... בקיצור, תקח לתשומת לבך על השינוי שאתה צריך לעשות...

* בהזדמנות אני גם יסביר על

הקטע של לעשות וואסטסייד ולמה אני לא מתבייש לעשות את זה... בטוח לא בגלל שאני חושב שאני טופאק, או שאני גר בLA... בארץ הסמל הזה בכלל מסמל (לפחות בשבילי) משהו אחר...

Blood

New member
ואם כבר השם של אקזיביט עלה בשירשור,

אז אין ספק שהוא "ה"הגדרה למה שמכונה "פוטנציאל בלתי ממומש".. יכולות ווקאליות ופלואו אדירים, שמתבזבזים (לא תמיד, אבל בעיקר) על שטויות.. חבל..

B PLEASE לדעתי הדגמה למה הוא

מסוגל... מחזיק ממנו אחלה ראפר.. לא ראיתי ראפר עם יותר אנרגיה ממנו (במיוחד ב אפ אין סמוק)

Blood

New member
הוא מסוגל להמון...

אבל אימרה שאני מוצא את עצמי אומר אותה שוב ושוב, יום אחרי יום: יש רצוי ויש מצוי

kendog keds

New member
אקזיביט ראפר מדהים עם קול וליריקס

מדהימים, גנגסטה אמיתי שיודע לבטא את האגו שלו בלי שזה יישמע תינוקי. תורידו שיר מדהים שלו: at the speed of life ו-carry the weight ותקשיבו למילים חוץ מזה הוא היה לדעתי הכי טוב באפ אין סמוק, איזה פלואו מטורף!

Big 7

New member
נראה אותך גן של חנה יא מאניק

אין לך על מה לרדת שאתה יורד על הגיל? מה זה קשור אם אני שם תמונה של אמינם בכרטיס?זה אומר שאני עושה זין כשמצלמים אותי או משהו?ומה ת'לא משחק אותה טופאק\סאבלימינל?עושה סמל משונה עם היד עליד התקווה,פחחח אתה בישראל על מה ת'משחק אותה טופאק?על זה שהמנקה שלך בבית לא מנקה לך את החדר?מיסתכלים לך על התמונה רואים איזה נקניק עושה סמל עם היד עליד התקווה ועוד אומר לי להיסתכל על עצמי.

למעלה