טופאקונים...

מה זאת אומרת טופאקונים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לפי דעתי צריך להיות גאה להיות "טופאקון", ולא אחד ששומע כל ראפר בגלל שזה ראפ, בלי להבין בכלל כלום. טופאק היה כאן לפני כל הראפרים המסריחים האלה שאפשר למצוא 10 כאלה בשקל, כמו לדוגמא: מייס, פאף-(חקיין מסריח)-דאדי, ג'ה-(ניסית להיות ראפר)-רול, ג'יי זי, נאס, רדמן, לודקריס, נלי, וכל שאר ה"ראפרים" למיניהם. להזכירכם שהשיר "המדהים" החדש של ביונסה וג'יי זי ME AND NY GIRLFRIEND הוא במקור של טופאק (שהוא בעיניי מלך הראפ הבלתי מעורער), וטופאק שר על מציאות וחיים קשים של יום יום, ולא על זונות-סמים-זונות-מסיבות-זונות כל הזמן כמו כל השאר. אז כל מי שחושב שהוא מבין בראפ בכלל, שילמד קודם אנגלית ויבין על מה היעני ראפרים האלה שרים, לפני שהוא מחליט שטופאק הוא לא מלך הראפ. מוזיקה איכותית זה ד"ר דרה, סנופ, אמינם, Xזיביט, ובראשית ובראשונה טופאק, ולא כל מיני תחליפי ראפרים שמבלבלים את השכל 3 וחצי דקות על כלום

kodman

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מצחיק

ג'יי זי, נאז ורדמן? אם 10 בשקל זה אומר שכל ראפר שווה 10 אגורות ככה שאת רוצה להגיד לי שהם שווים ביחד 30 אגורות? משתלם, אני מזמין סטוק מהיבואן שלי
הראפרים הללו לפי דעתי בין הראפרים הטובים בעולם, הדברים שהם הוציאו בעבר לא משתווים מבחינת איכות כמעט להמון אלבומים. טוב תאמת לא שווה להתאמץ כי בכל מקרה תגיבי "פאק באד בוי" , "לך יא פריק תופעק צ'ולט בטרנג' "

פה הגזמת שאמרת שנאז, רדמן , ג'יי זי

ולא יודע מי הם לא שווים כלום, ורדמן היה פה גם כשטופאק התחיל, גם דיסק הבכורה של רדמן יצא ב-92 אבל עזוב אתה יותר מדי חסום...

kodman

New member
הגבת במקום הלא נכון ../images/Emo3.gif

אגב אני מתקן - מתוך שינה זה היה נראה לי כמו חזיה, אבל עכשיו אני נזכר שזה הבגד ים של אחת הבנות בקליפ האחרון של סנופ.

ghost dogg

New member
אם תשמע..

את שיר מספר ארבע בדיסק הראשון באלבום all eyes on me של 2pac תשמע שם את רדמן ואת method man אז אם טופאק העריך אותם מספיק בשביל לבקש מהם לשיר איתו ואתה מעריך את טופאק אז אתה אמור להעריך אותם לא?

מהפעמים היחידות שאני נאלץ להסכים עם

קודמן נאס ג'יי זי ורד מאן ראפרים מעולים והוציאו באמת אלמובים קלאסיים אילמאטיק, מאדי ווטרס וריזנבול דאוט למשל זה אלבומים שאני אזכור תמיד, בניגוד לכל מיני אלבומי בוטלג כפולים של קלטות שמצאו בתחת של אמא של טופאק שעשו לה חוקן בקיצור, טופאק סבבה, אבל לא מעבר לזה חוצמזה שמצאתי מכנה משותף די ברור לכל הראפרים שאת קוראת להם מוזיקה טובה ואיכותית, שלא צריך להזכיר אותו כי הוא ברור מאיליו, מזכיר לי את עצמי מכיתה ט' בקיצור - טופאקונים? סה"כ עוד מעריצים, ואני אישית למדתי שהערצה, ובמיוחד עיוורת וחולנית, זה דבר רע, אבל זאת תקופה, רובם יתבגרו (חלק לא, וחבל
), שיהנו להם מהסרט שלהם אגב, אני לא חושב למשל שהמושפעי וו שונים יותר מידי מהטופאקונים, יש להם בדיוק את התסמינים, למרות הם נחשבים יותר לגיטימיים בעיני הרבה אנשים פה, אבל חפיף ולזה שהתחיל את השרשור הזה, אף אחד לא שומע ראפ רק כי הוא ראפ, ומי שכן בעיה שלו ואולי חלק מהדברים שבאנדרגראונד לא מספיק קיצ'יים כדי להכנס למיינסטרים? ויש דברים טובים במיינסטרים, ויש דברים טובים באנדרגאונד, ויש דברים טובים שהם לא היפ הופ! אז צאו כבר מההגדרות המפגרות שלכם ותשמעו מוזיקה כדי להנות ממנה וזהו!

Rapid נאור

New member
חחחחחחחחחחח וואי, אחת המצחיקות

אוקיי, דבר ראשון, נאז ג'יי זי ורדמן זולים, וטופאק טוב. חחחחחחחחחח נכון אז מה אם ג'י זיי סימפל טופאק, כמה טופאק סימפל?! אני מבטיח לך שכפול. אהה ונכון, טופאק לא שר על זונות-סמים-זונות-מסיבות-זונות כל הזמן בזה אני חייב להסכים הוא שר על זונות-כסף-שהוא הורג את כולם-שהוא שם זין על כולם-שהוא חי בגטו-מסיבות-זונות-אקדחים-זונות-כסף-קשה לו להיות שחור-זונות. בסדר? וכל ה"תחליפים" האלה מדברים הרבה יותר ממה שטופאק אמר, לדוגמאת סייג' פראנסיס, שאומר הרבה יותר ממה שטופאק אי פעם אמר. ויש עוד המון. וטופאק לא היה הכי טוב. כי ראסמי, היה לו 3-4 יציאות טובות בכל דיסק, וזהו הוא לא היה הכי טוב כי הוא לא עשה משהו מדהים, הוא פשוט נכנס יותר חזק מכל השאר. זה הכל. אני מבטיח לך שאם היית שומעת משהו אחר על ההתחלה, היית מבינה.

Ecko1

New member
רגע רגע רגע!

תעצרו את כל הוויכוח הזה ותענו לי על שאלה אחת... אקזיביט משובח????????? ממש לא נראה לי...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

Killa TzzzT

New member
את האמת שאם תקשיב ל-2 דיסקים

הראשונים של אקזיביט at the speed of life 40 dayz 40 nights תבין שאקזיביט כן משובח ומוכשר... בקשר לשירשור אני לא אומר שטו פאק לא מוכשר אבל יש עוד הרבה כמוהו ויותר טובים ממנו

Big 7

New member
אחרי ששמעתי כמה שירים מהדיסקים

שהמלצת,אני חושב שהוא היה מאוד מוכשר אבל הכישרון שלו היתבזבז וזה חבל גם לדרה היה המון כישרון(ועכשיו הוא נחמד אבל לא כמו שהיה) גם לסנופ(שעכשיו הוא אפס) וגם לאקזיביט שפעם היה טוב ועכשיו הוא ביכלל לא משהו.

Big 7

New member
אקזיביט סתם גוץ חמור

טופאק הראפר הכי טוב שהיה,והטקסטים שלו אוליי חוזרים אבל לפחות הם אמיתיים,ובפורום קוראים לכל אחד ששומע טופאק "טופאקון" ואני לא רואה מישהו בפורום שהוא טופאקון,בעצם חוץ מפארנידו אף אחד,טופאק ראפר ענק והוא אף פעם לא ישכח,מי שאוהב את המוסיקה שלו זה סבבה מי שלא לא,ומי שאמר שנאס ועוד.. ראפרים גדולים אז ממש הגזמת נאס חרא של ראפר?אם תרצה אני יביא כמה המלצות ונראה אם הוא באמת חרא,הדבר היחיד שחרא בוא זה שהוא היצתרף למורדר אינק.

ולא לשכוח...

שגם ה-96 בוני וקלייד (אין לי כח לעבור לאנגלית...) זה סימפול של שיר יותר ישן (שלא בא מעולם המוזיקה השחורה במקור.. משהו מהאייטיז). אז תקראי לזה איך שאת רוצה... אפשר תמיד להתחיל מ"הגונב מגנב פטור" למרות שמבחינתי - אני נהנית לשמוע כל אחד מ-3 הקטעים (80, 96, 03). אני מאוד נהנית לשמוע את טופאק, אבל גם נהנית לשמוע את ג'ייזי ואת נאז ועוד הרבה אחרים!

מה אתה אומר, מומחה ראפ שלי../images/Emo70.gif

לידיעתך אני בתחום הזה כבר מגיל 9, שזה לפני 10 שנים בערך, וטופאק הוא בהחלט לא הראשון ששמעתי. אז בוא נדבר עובדות: brenda's got a baby baby dont cry u cant be touched shortie gonna be a thug wonder if heaven got a ghetto life goes on black jesus hell 4 a husttler hail mary keep ya head up ויש עוד המווווווווווןןןןןןןןן דוגמאות לשירים מעלפים שלו שלא בהכרח קשורים לזונות וכל זה, וכולכם יכולים להיות בטוחים שרוב הראפרים החדשים מוציאים שם רע למוזיקה השחורה כולה. ועם זה אין וויכוח. טופאק היה אחד ששמר על הכבוד שלו דרך השירים שלו ובגלל זה הוא נרצח. אולי הוא נסחף קצת עם ההשתחצנות וכל זה, אבל היה לו ממה להחזיק, שלא כמו קובי-סבלימינל-אני-מצפון-תל-אביב-ומדבר-כאילו-אני-מהארלם-שמעוני, שממש, אבל ממש אין לו ממה להחזיק. כל אחד והדעה שלו, לא?

kref

New member
את בטוחה שאת לא אוטיסטית?

זה או זה או שאת שקרנית. 10 שנים בראפ וחושבת שמוזיקה איכותית זה ד"ר דרה, סנופ, אמינם,ו Xזיביט. מצטער להגיד לך אומנם לאמנים האלה יש יציאות מדי פעם איכותי לא הייתי מגדיר את זה. לפי מה את קובעת אמן לאיכותי?

איזה קלאסה הרמת דיבור שלך. משהו!

תגיד לי מה זה הדיבור המגעיל הזה? אוטיסטית? סליחה שניסיתי להביע דעה. כנראה שיש פורומים שמפחיד מדי להכנס אליהם. תודה באמת.

Pace

New member
סייג' פרנסיס אולי אומר יותר

ממה שטופאק אמר... אבל עדיין הכריזמה שלו על המיקרופון, הזרימה וגם הקול עצמו לא מגיעים לרמה של טופאק. וזה הופך את טופאק לראפר טוב יותר בעיני. אז מה לעשות שקל להתקשקש ולהתנשא ולברבר על ליריקס ברמה גבוהה, אבל כנראה שחלק מהאנשים פה שוכחים שלהיות ראפר זה לא רק מילים (אחרת עדיף ספר טוב), אלא גם עוד כמה דברים נלווים. וזו הסיבה שאני לא מתלהב מסייג' פרנסיס כמו חלק מחברי הפורום, שכן הוא ראפר נחמד בעיני, לא יותר. מדברים על "טופאקונים"... אז למה שלא תדברו גם על אותם "מגניבי אנדרגראונד"? אני כל כך אוהב את תחושת האליטיסטיות של אנשי האנדרגראונד, ברגע שהם זורקים שם אנונימי ומצפים לשריקות התפעלות מהאנשים בחדר. דבר שהרבה אנשים לא מעיזים להגיד: בסצינת האנדרגראונד, ביחד עם כל הכישרון, יש גם הרבה זבל, בדיוק כמו בתעשייה הרגילה. ה"יתרון" הוא, שאותו זבל מסתתר מאחורי עשן סמיך, מיסתורי ומלא חשיבות עצמית, להלן סצנת ה"אנדרגראונד".

למעלה