טוף

l1zard

New member
טוף

אז ככה... המממ..... בזמן האחרון כמו שכולנו יודעים הפורום עבר תקופת דיכי :] חחחח..... ולא יודעת.... צץ לי בראש רעיון.. :/ (אני לא אוהבת את העובדה שצצים לי רעיונות אבל שיהיה :]) הממ... אוי שכחתי מה רציתי להגיד... אה כן :] נזכרתי :] אז בואו נעשה ככה שכל אחד יכתוב את הדבר הכי טוב והכי הכי הכי משמח שקרה לו בזמן האחרון :] אולי זה לא נחמד... ואולי כן... אפשר לנסות לא? :/ פשוט קצת שומם פה.. ולדעתי זה כיף לקרוא את הדברים הכי שמחים ומשמחים שקרו לנו :] זה מעלה חיוך גדול גדול על הפרצוף המעוות שלי :] ואני בטוחה שגם על שלכם :] אז.. הממ... מה דעתכם? ננסה? :]

dj snoopy1

New member
אני קפטן!

אותי מינו להיות הקפטן של נבחרת הכדור עף של בית הספר!!!!!

ora s

New member
הבטחתי לספר בכל מקרה...

אני הייתי באייקון וברוקי והיה לי ממש ממש כיף כי פגשתי אנשים שאני אוהבת ולא ראיתי המווווןןןן זמן ,ופגשתי אנשים שאני לא מכירה , ביניהם החצי שלי
הייתי ברוקי שהיה פשוט כיף
לא ישנתי כל הלילה ושמעתי המון המון גיטרה
ובסוף לא חזרתי הבייתה אם מיקי אבל לא נורא... כי בכל מקרה חזרתי בבוקר ורצו להעיף שתי פאקצות מפגרות מהאוטובוס שלנו לתחנת משטרה ..זה היה משעשע ביותר
ואח"כ ישנתי 20 שעות (אם הפסקה של 3 שעות באמצע..) וכל זה היה לפני יומיים, שלישי בלילה..., ואני עדיין מאושרת וטוב לי
וחוץ מזה היום מסיבת גיוס לחברה שלי שזה באסה אבל בשרשור הזה רק דברים שמחים בכל מקרה כיף לי
שוריק אני מצווה עליך להגיב לשרשור

Sheep From Hell

New member
איזה מדליק!!!! היית ברוקי!!!!!!!!!!

החלום שלי לבוא לשם... אבל שמעתי סיפורים לא נחמדים על זה שמתייחסים לחדשים לא יפה...
אניוויז שמחה שנהנת!!!!!! ולמה מסיבת גיוס זה בעסה? יש אנשים שממש מאושרים ללכת לצבא...

ora s

New member
תלכי אז לזה שבאייקון...

הוא הכי רגוע כי מבקשים לא לעשות דברים רעים... וגיוס זה באסה כי אנשים עוזבים לצבא

Sheep From Hell

New member
לא נורא.... לפעמים להתגעגע

לאנשים שבצבא מחזק ת'חברות.... כולה שלב בחיים.... לא נורא... בסופו של דבר כולם יתגייסו... מה יש באייקון איפה זה? גם היה לא מזמן בסינימטק שבי-ם. אבל בטח סתם היה גרוע.. ירושלמים הם פארשים.. חחח

ora s

New member
../images/Emo46.gif

אני ירושלמית ואני לא פארש
וחוץ מזה אין מצב שהיה אייקוןאו רוקי בירושלים.. רוקי זה רק בתאטרון הכוכב (הוד השרון) פעם בחצי שנה בחיפה ופעם בשנה (באייקון בסוכות) בסנימטק בת"א... האייקון הוא רק פעם בשנה כמו שאמרתי קודם... ובאייקון יש הרבה דברים שקשורים למדע בדיוני ופנטזיה (סרטים, הרצאות , משחקי תפקידים וכו'...)

Sheep From Hell

New member
אבל היה בסינימטק בי-ם... אני יודעת

כי גם אני ירושלמית... כאילו דה................ חחח סתם.. וכולם בי-ם פארשים.. חוץ מכמה בודדים... כולם סתם מעפנים מעצבנים שלא יודעים לכייף....! וכל מה שיש לי להגיד על זה "ד"ר פישר זה בדוק!"

ymz

New member
הכנתי לי שייק מפירות יער ../images/Emo3.gif

לפני שבועיים החלטנו לעבור דירה מעיר המגעילה הזאת אז בעוד חודשיים אני או בת"א או ברעננה. היום יש לי חופש בכל העולם כי אני לבד בבית וכל הטלפונים מנותקים. רק נשאר לי למצוא עבודה חדשה ולחזור ללימודים במלוא המרץ

Vrock

New member
הלוואי שיכולתי להעלות חיוך מרובע על

הפרצוף שלך, אבל האמת היא שלא קרו לי דברים טובים בזמן האחרון.

ora s

New member
דבר ראשון ../images/Emo24.gif

דבר שני : לא לא לא לא . תחשוב חיובי תחשוב על דברים טובים שקרו.. גם דברים קטנים.. מאוד מאוד קטנים שעשו אותך מאושר לשבריר שנייה כי זה מה שחשוב ולזה השרשור הזה נועד... למרות כל מה שכתבתי גם לי היו כמה קטעים לא משו באייקון אבל אני לא מסתכלת עליהם אני רואה וזוכרת ונותנת את הדגש לדברים הטובים בכל מקרה שוב תחשוב על טוב, על אושר, על שמחה.. כן אני נאיבית ותמימה אני יודעת... המעודדת הרישמית בפורום (
)

Vrock

New member
זה לא שאני רואה דברים בצורה שלילית

אני דווקא שמח מאוד. אבל בלי סיבה מיוחדת.

למעלה