טוף

אני התגעגעתי לכולם כבר

בא לי עוד מפגש
בהצלחה עם עומר!!!!

M a r U s k A

New member
התכוונתי שהתגעגעתי

לקירושה מהפעם האחרונה שראיתי אותו וזה היה אצל עומר

wildgirl1

New member
אממ משהו טוב?

אממ אני נוסעת כנראה ליומהולדת של אחיין שלי... אני מתה אליו... הוא בן שנה והוא מתוק..... עוד אני שמחה שהתרגיל ארט שלי עבר בשלום... עכשיו אני מקוה רק שהבגרות תהיה גם קלה כזאת ואני עדיין יוכל לראות אתכם... אממ אבל בעיקרון כרגע למרות כמה דברים מגעילים אני עדיין שמחה טפו טפו

v o d k a

New member
מה שטוב זה שאני רוצה את הסוף קרב

חוץ מזה הכל חרא מצטערת להרוס

l1zard

New member
ליזצ'קה..

לא הבנתי מה טוב :/ למה חרא? :/ שכבר שכחת את ההודעה של אנוטה?

v o d k a

New member
לא שכחתי את ההודעה... מה פתאום...

אם הייתי משננת אותה כל היום אולי זה היה עוזר... אבל בנתיים אני מחפשת דרכים להתמודד עם הבעיות שלי... מקווה למצוא, מקווה להצליח..

l1zard

New member
:]

בהצלחה מאמי :] אני מקווה שתתגברי על הכל כמה שיותר מהר :] אני איתך :]

bariska

New member
דבר משמח../images/Emo35.gif

חידשתי מנוי בקנטרי ושם אני מעביר את כל היום במקום הפארק=)

l1zard

New member
חחחחחחחחח

שמים לב :] למרות שאני עיין לא מבינה מה כל כך טוב ב@%#@% הזה... אבל כל עוד הוא עושה לך טוב.. אז שיחיה :]

wildgirl1

New member
סבטה!!!

שלא תחשבי על התאבדות ועל תנסי להתאבד!! אם את צריכה לדבר אם מישהו דברי איתי במסרים!!!

../images/Emo24.gifתודה... אבל החלטתי שביינתים

אני לא אתאבד... לפחות עד הפעם הבאה שכל החיים שלי יהיו בגהנום.... הורי היקרים שדואגים לי "קצת" יותר מידי וכועסים עלי כל שניה... המראה הגועלי שלי... אה כן והמורה ה"נחמד" למתמטיקה וגיאומטריה וטריגונומטריה שלי... אה ועוד משו... הבגרויות....אה וזה שאני לומדת ל7 יחידות באנגלית ,5 במתמטיקה,ועוד כמה וכמה... אה כן ועוד משו.... כל זה כשאני בקושי יוצאת החוצה... אסור לי לסוע לבד מחוץ לטבריה... יש עליי לחץ אדיר... וזה שאני צוברת נקודות לתואר ראשון ... וכל זה כשאני רק בת 14!!!אנשים קלטו! אבל בסדר... עד שהכל יתפוצץ לי מול הפרצוף עוד פעם.. מממ אני לא מתכוונת להתאבד...(ביינתים)

למעלה