טוף

l1zard

New member
חחחחחחחחח

אבל אבל אבל.. אינלי חיוך מרובע :[ וגם זה שיש לך סתם מצב רוח טוב בלי סיבה זה גם משו טוב... לדעתי זה גם הכי טוב.... שבנאדם שמח בחלקו ומאושר בחיים שלו בלי סיבות מיוחדות... (למרות שסיבות מיוחדות מחממות את הלב :])... טוב אני אפסיק להפלסף (איך כותבים את זה? :/) לי פה.. וזיהו :] הכי טוף שיש לך מצף רוח טוף :]

ora s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט.. להתפלסף :))

הדבר יחידי והטוב שקרה

בזמן האחרון זה ההיכרות איתכם ופגישת פורום
נורא ניקשרתי אליכם
זהו זה הכל...

Sheep From Hell

New member
מממ.. וואי קרו לי יותר מדיי...

דברים טובים!! איפה להתחיל?? אז.... יש לי עבודה... קצת משעממת, אבל לפחות יש כסף ואני לא מבזבזת את החיים בבית... אני כל הזמן מוקפת באנשים שאני אוהבת... יש לי חבר נהדר... פשוט מותק של בנאדם!!! ו.. היום אבא שלי אמר לי שהוא רוצה שאני אתחיל ללמוד נהיגה(על חשבונו!!) אה... וברגע שיהיה לי רשיון הוא יקנה לי מכונית... ו... סוף סוף הצלחתי לסלוח למישהי שפעם הייתה חברה שלי... ו... צבעתי ת'שיער שלי.... וזה יצא פצצה... והיה לי יום הולדת קצת משעמם, אבל ביליתי אותו עם האנשים שאני הכי אוהבת... וואו... חח טוב שלא הגזמתי....:)

l1zard

New member
וואי כמה דברים טובים :]

הלוואי וזה ימשיך ככה :] לאיזה צבע צבעת את השיער? :] גמאני רוצה לצבוע..
אבל אם אני אתבע שוב אני פשוט אשאר בלי שיער :/

Sheep From Hell

New member
ת'כלס מפה הכל יכול רק להתדרדר..

כי זאת התקופה הכי טובה של החיים שלי.. אבל אני מקווה שפשוט אני אשאר בסטאטוס קוו..... חחח אממ.. צבעתי לאדום.. אבל בגלל שהשיער שלי פאקינג כהה זה יצא בורדו סגלגל... אבל עדיין יצא יפה.. במיוחד כשיש אור בחוץ... אם את צובעת פעם ב חצי שנה אז זה לא כזה נורא!!! אז תצבעי עוד איזה כמה חודשים... מה יותר טוב מלעשות שינויים קטנים לשיפור המצב רוח?

l1zard

New member
כן זה מפחיד

לחשוב שזה יכול להיהרס... אבל עדיין.. תהני כל עוד יש לך את זה :] ואל תחשבי על שום דבר אחר :] ואנחנו כולנו נקווה שהתקופה הזאת תמשך אצלך כמה שיותר זמן :] וואי בורדו סגלגל? גמאני רוצה!!!! אבל זה לא יתאים לי
יש לי עיניים ירוקות :/ חפיף... הבעיה היא שאני לא צובעת פעם בחצי שנה :/ חחחחח... צבעתי לשחור... אחרי איזה חודש הורדתי אותו (וזה ממש הזיק לשיער שלי) ואז מיד באותו היום צבעתי לג'ינג'י.. וזה לגמרי שרף לי את השיער... עכשיו אם נוגעים בו יש תחושה שזאת פיאה או משו.. חחחחחחחחחח... :] חפיף.. :]

M a r U s k A

New member
האמת..

טחנו את הנושא מכל הכיונים אבל זה באמת הדבר היחיד שמשמח אותי כרגע.. וזה לא דבר זה בן אדם מקסים ומיוחד
עומר לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו
גם נורא שימח אותי המפגש.. היה נורא פאן... והתגעגתי קצת לקיריל
ושמחתי לפגוש את כולם שוב ולפגוש אנשים חדשים

l1zard

New member
כי

זה כזה מרגש :] יש לי חתימה! טוב אינלי... יש לי רק את הפרצוף הדוחה הזה וזהו.. מתישהו אני אשנה את זה :]

למעלה