טוף

PEACE FOR ALL

New member
לפעמים גם לי יש הרגשה כזו..

רוצה לדבר על זה? את ברשימה שלי. צרי קשר :)

sh53

New member
מה קרה פקחית? איך הגעת לזה?

את עוד פה? בא לך לספר מה קרה?

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo24.gif אם את עוד פה-תקראי בבקשה

בובה... קודם כל קבלי
חם וגדול !! תאמיני לי, אני יודעת ב-ד-י-ו-ק איך את מרגישה.. אני הייתי בדיוק במצב כמו שלך. אמנם אני לא יודעת מה חברים שלך עשו, אבל גמני חייתי במסקנה שאין כזה דבר 'חבר אמיתי', או ה'חבר הכי טוב בעולם'. אם את רוצה לשמוע מה קרה איתי בסוף, איך גמרתי עם זה, או.. סתם להקשיב.. 128073064 או במסרים.. תמיד פה..

ashkeloni

New member
מאמי../images/Emo25.gif

אני כאן בשבילך
אני רוצה לדבר איתך ברגע שאת חוזרת מבית הספר היום

gloom

New member
למה לא../images/Emo35.gif מה עם נתן../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

יש לפעמים מצבים שחברות שלך מנצלות אותך אבל צריך להחזיר ולא לשתוק ולא לתת לטרולים לנצח

ashkeloni

New member
את לא צריכה להסביר לי../images/Emo8.gif

הייתה תקופה שהייתה לי בפורם מלחמה נגד טרולים

צהריים טובים גב' פקח ../images/Emo9.gif

אני מאוד מצטערת לשמוע את הדברים שלך. מה היינו עושים בלי החברים? מה? אנחנו כלום בלעדיהם, יותר מכלום, גורנישט, נאדה, חלולים. נכון שלפעמים יש את אלה שעוזבים, אלה שבוגדים, אלה שכבר לא אכפת להם. אבל בתקופה שכן היה אכפת, הם הקשיבו, הם עזרו, הם היו האנשים היחידים שיכולנו לפנות אליהם כשמשהו קרה. גם לי הייתה תקופה שחשבתי ככה, שאין באמת דבר כזה "חבר אמיתי" וכולם עוזבים בשלב כלשהו. אבל את יודעת מה גיליתי? זה לא רק הם. גם אני עשיתי את זה, עזבתי, ואפילו כמה פעמים. אין מה לעשות, ככה זה אנשים. באים, מדברים, מקשיבים, עוזרים והולכים. טבע האדם.

As היחידה

New member
ואי. מוכר

נכון .. גם אצלי זה היה ככה... ספרתי למישהי שחשבתי שהיא חברה טובה שלי והיא הלכה וסיפרה את זה לאחרים... אבל תידעי לך שלא כולם ככה.... יש באמת חברות טובות. את צריכה פשוט לדעת ולהבדיל בינהם..

אממ.....

כל אחד מרגיש ככה... לפעמים.. גם אני.. אבל אל תידאגי הכל בסוף יסתדר... לכל אחד יש תקופה שהכל נראה בצבע אפור...

thebaby

New member
אני לא רוצה להישמע פסימי../images/Emo101.gif

אבל בעיקרון את צודקת... לעיטים רחוקות יש חברים אמיתיים אבל זה נדיר.

המשך מאתמול../images/Emo26.gif

כן... אתמול הייתי די היסטרית אבל יש לי כמה סיבות טובות הייתי רוצה שתעזרו לי במשו אם אפשר... אמממ... טוף לפני הרבה הרבה זמן (
)יצאתי עם איזה אחד בנאדם דפוק לאללה אבל גם אני לא בדיוק מה שנקרא נורמלית אז זה התאים הוא הביא חבר שאני לא הכרתי ואני הבאתי חברה ביני לבין ההוא זה לא בדיוק הסתדר אבל החברים שלנו נהיו חברים (הסתבכתי עם עצמי) ואני משום מה שנאתי אותו! מההתחלה אמרתי לחברה שלי לא להיות איתו וזה אבל היא לא הקשיבה לי ואמרה שהיא אוהבת אותו הם החזיקו ביחד חודשיים ובחודשיים האלה לא הפסקתי לריב איתו וגם הוא לא אהב אותי אחורי זה ההההההיייייאאאאאא נפרדה ממנו והיא לא ממש הסבירה לו למה וכשאני שאלתי אותה למה (כי חודשיים אמרתי לה להיפרד ממנו והיא לא הקשיבה לי) היא אמרה שהוא עשה טו מאצ' טעויות איתה (משתגידי חומה עלייך) יצא לי לדבר איתו קצת אחרי שהם נפרדו וקלטתי שהוא לא בנאדם כזה רע כמו שחשבתי אז נשארנו בקשר החלפנו טלפונים לקח קצת זמן אבל עכשיו זה נהיה קשר כזה חזק אנחנו יוצאים המון ביחד ונורא כיף לי לדבר איתו הוא משחק את תפקיד החברה הכי טובה שלי או יותר נכוו להגיד הוא האח הגדול שאין לי בנאדם באמת מתוק ואכפתי ואנחנו ידידים (!!!) ממש טובים אתמול חברה שלי שמעה שאנחנו בקשר כ"כ טוב והיא החליטה שלא מתאים לה היא אמרה ואני מצטטת "אם את חברה טובה את תתעלמי ממנו. אוויר. חומה" (הטימטום הורג? שיהרוג כבררר) מילא אם הוא היה זורק אותה אבל היא נפרדה ממנו ואפילו לא אמרה למה... זה מעצבן אותי, אבל עדיין אני בבעיה החברה הכי טובה בעולם (לשעבר) שאני מכירה מכיתה א' או הידיד שאני לא מכירה כל כך הרבה זמן אבל עדיין נורא אוהבת???

sh53

New member
את יכולה גם לענות לה -

אם את חברה טובה - אז את תנסי להבין אותי, לא בטוח שתביני, אבל לפחות תנסי ולא תקבעי לי מה לעשות בחיים. אם את חברה טובה - את תביני שאני יכולה להסתדר עם 2 אנשים (למעשה יותר) בעולם - גם איתך וגם איתו, ואין קשר בין זה שאת לא הסתדרת איתו לבין זה שאני דווקא כן מסתדרת איתו. אם את חברה טובה - צריך לדעת לסלוח ולהבליג, כי ככה אנשים עושים - והייתי מצפה ממך (הכוונה אליה) בגיל שלנו להיות כבר יותר בוגרת ולא לשחק במשקים של כח - תבחרי פקחית בינינו או אני או הוא.

ashkeloni

New member
טוב...

אני אומר, לכי על החברה... *אבל אל תשימי לב לדעה שלי יותר מדי, אני חבר קנאי, ואני מעדיף שתהיי עם החברה הטובה מאשר החבר טוב... תעשי מה שבראש שלך, תראי מי יותר חשוב לך, תראי מי יותר תומך... תראי מי יותר מתאים לך מביניהם.... או שתנסי לגרום לחברה שלך להבין שאת יכולה להיות בקשר עם שתיהם או משהו כזה...

למעלה