טוף.. בעייה... נראהלי

BaBy LiS

New member
טוף.. בעייה... נראהלי

מקורה אנשים?! טוף קיצר היה אתזה מח' שמתתי עליו.. אז עכשיו ירדתי ממנו.. יעני הוא לא חשוב לי... הבנתי שאני מפגרת אני אפילו לא אהבתי אותו זה היה מין אובססיה... קיצקץ.. מי שזוכר ולא נראה לי שיש כאלה הרבה.. היה לי ידיד שהייתי דיי דלוקה עליו וזה.. קיצר אתמול היינו בסרט.. אצל חבר שלו אני חבר שלו ו2 חברות שלי.. קיצר הוא בא שכב לידי.. חיבק אותי כזה... וככה שכבנו ראינו ת'סרט... והוא גם התחיל ללטף אותי טיפלה... הייתי רוצה לשבת ככה שנים..
קיצר סתם בסוף נשארנו אני הוא וחבר שלו... סתם דיברנו כזה.. וחזרתי ב-1 הבייתה למה כי הייתי צכה ללכת לישון מוקדם כי קמתי ב-7 ככה... הלכנו לעשות על האש... חזרתי הבייתה... ובמקום לחשוב על ההוא מח' לא הפסקתי לחשוב על ידיד שלי.. כל החברות שלי אומרות לי כל היום שאני מאוהבת חזק..חחח אני לא מפסיקה לחשוב עליו ואני מריחה ת'בושם שלו בכל מקום.. אני לא יודעת.ץ.. אני לא רוצה להפגע... וחברה שלי אמרהלי שרואים שהוא שרוף עליי... ואני לא דעת.......

Aussie Girl

New member
אם את לא בטוחה, קחי ת'זמן.

לאן את ממהרת? חכי, תראי איזה סימנים הוא מראה, מה הוא יגיד, תני לדברים לזרום. ושאלה חשובה לי אליך, ממה את מפחדת להפגע?

BaBy LiS

New member
לא דעת. נמעס לי להפגע מבנים.!!

סתקלי איזה הודעה חברה שלי שלחה לי.. [שהיא הידידה הכי טובה שלו..] Date and Time: 06/05/2004 08:46 PM You have received a message from ירדנוש מיי בובה מותק בואי נגיד שאתמול בלילה דיברנו מ12 עד 2 וחצי בלילה הוא היה אצלי מזה אומר..?!!??

Aussie Girl

New member
לי זה נשמע כאילו היא בעצמה באוהבת

בו! וממציא דברים בגלל שהיא יודעת שהוא אוהב אותך! בכל מקרה, למה שלא תבררי אם מה שהיא אמרה לך בכלל נכון? ולדעתי, אם את לא בטוחה אז תני לו לעשות את הצעד הראשון. אל תנמקי לו על זה שאת אוהבת אותו או משהו כזה. אם הוא רוצה אותך שהוא ילך אחריך ולא ההפך. אולי ככה תצליחי להבין אם הוא אמיתי איתך או לא.

BaBy LiS

New member
לא.. היא לא אוהבת אותו...

היא אוהבת מישו אחר.. והוא ידיד שלה.. והיא באמת דיברה איתו למה כי אח שלה הוא החבר הכי טוב שלו וכשאני הלכתי היא בידיוק חזרה [1]

sh53

New member
לא הבנתי

מי שלח את ההודעה למי? מי היה אצל מי מ-12 עד 2 וחצי בלילה?

BaBy LiS

New member
הידידה הכי טובה שלו...

והוא היה אצלה מ-12 עד 2 וחצי יעני הוא היה אצל אחשלה

למעלה