טוף.. בעייה... נראהלי
מקורה אנשים?! טוף קיצר היה אתזה מח' שמתתי עליו.. אז עכשיו ירדתי ממנו.. יעני הוא לא חשוב לי... הבנתי שאני מפגרת אני אפילו לא אהבתי אותו זה היה מין אובססיה... קיצקץ.. מי שזוכר ולא נראה לי שיש כאלה הרבה.. היה לי ידיד שהייתי דיי דלוקה עליו וזה.. קיצר אתמול היינו בסרט.. אצל חבר שלו אני חבר שלו ו2 חברות שלי.. קיצר הוא בא שכב לידי.. חיבק אותי כזה... וככה שכבנו ראינו ת'סרט... והוא גם התחיל ללטף אותי טיפלה... הייתי רוצה לשבת ככה שנים..
קיצר סתם בסוף נשארנו אני הוא וחבר שלו... סתם דיברנו כזה.. וחזרתי ב-1 הבייתה למה כי הייתי צכה ללכת לישון מוקדם כי קמתי ב-7 ככה... הלכנו לעשות על האש... חזרתי הבייתה... ובמקום לחשוב על ההוא מח' לא הפסקתי לחשוב על ידיד שלי.. כל החברות שלי אומרות לי כל היום שאני מאוהבת חזק..חחח אני לא מפסיקה לחשוב עליו ואני מריחה ת'בושם שלו בכל מקום.. אני לא יודעת.ץ.. אני לא רוצה להפגע... וחברה שלי אמרהלי שרואים שהוא שרוף עליי... ואני לא דעת.......
מקורה אנשים?! טוף קיצר היה אתזה מח' שמתתי עליו.. אז עכשיו ירדתי ממנו.. יעני הוא לא חשוב לי... הבנתי שאני מפגרת אני אפילו לא אהבתי אותו זה היה מין אובססיה... קיצקץ.. מי שזוכר ולא נראה לי שיש כאלה הרבה.. היה לי ידיד שהייתי דיי דלוקה עליו וזה.. קיצר אתמול היינו בסרט.. אצל חבר שלו אני חבר שלו ו2 חברות שלי.. קיצר הוא בא שכב לידי.. חיבק אותי כזה... וככה שכבנו ראינו ת'סרט... והוא גם התחיל ללטף אותי טיפלה... הייתי רוצה לשבת ככה שנים..