טוף, אז ככה:

skaatushonet

New member
טוף, אז ככה:

זה מה שצריך להביא: השלטים: *של גדול /ענק שכתוב עליו "הראל-מזל טוב" שיהיה יפה מקושט וצבעוני... *עוד שלט גדול/ענק שכתוב עליו "זה הכל בשבילך" גם מקושט וצבעוני אבל- שלא יהיה יותר גדול מהשלט הראשון!!!! *מן בריסטול כזה גדול עם מלא מלא תמונות של הראל מהילודת ועד היום (
) עם הברכות של כל הפורום *תהיו יצירתיים!!!* ------------------------------------------ *עוגה+נרות *לפחות 100 בלונים (אפשר יותר)+זיקוקים ו/או נצנצים *למי שיש עוד רעיונות שישלח לי במסר!!!* כל אחת מביאה איתה כולל מה שהיא בחרה חטיף/שתיה ומתנה קטנה !!! מקווה שלא שכחתי כלום...

skaatit 1

New member
סבבה!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אני יביא את הבלונים...
לא לנפח, נכון...?

בתאל14

New member
אממ.. אני מוכנה ללכת על ה...

שלט של "זה הכול בשבילך" או הראשון! מבטיחה שיצא חמוד ;)

skaatushonet

New member
אורטל מתוקה –החדשה

את צריכה לשרשר!!!! עכשיו כל שאר ההודעות עברו לעמודים אחרים וזה ממש אבל ממש לא טוב!!!במיוחד עכשיו!!! אם מישי יכולה לתת לה קישור לאומנות השירשור... את לא יכולה לפתוח הודעה חדשה כל הזמן כי לא עונים לך... מבינה?אם את רוצה להכין שלט-בשמחה! רק תשרשרי לפה... ואיזה שלט את רוצה לעשות???

skaatushonet

New member
טוב תקשיבי,

בת אל תביא את השלט "הראל-מזל טוב!" שיהיה ענקקקקקקק ויפה! סומכת עלייך בובה! ואת תביאי את השלט "זה הכל בשבילך!" שיהיה גדול אבל תתאמי עם בת אל כדי ששלך לא יהיה יותר גדול משלה במסרים....טוף? ושיהיה מקורי בנות!!!!!!! ובבקשה תשרשרי!!! אנשים תנסו להקפיץ את ההודעה של "ספירת מלאי" שבעמוד השני אם לא אני יעשה חדשה וחבל...

סבבה

אבל איך אני התאם אים בת אל אני יכולה לעשות שלט ענק של הראל עים מלא תמונות שלו מסכימה..? ומתי עושים לו את זה.?

בתאל14

New member
סבבה מותקק..!!

סמכי עליי- יצא פצצה! ואורטל - שלחתי לך ת'אייסי שלי במסר...כנסי אליי ונתאם :)

בתאל14

New member
אהה וניסיתי להקפיץ את הספירת מלאי..

אבל צריךך עוד כמה הקפצות והוא פה=)

skaatushonet

New member
ממש לא מותק...

את לא היית פה כשפתחתי את השירשור...אמרתי שפה כותבים רק (עם דגש על רק) את מה שאתם רוצים להביא ליומולדת! תשלחי לה מסרים!!!

אני כבר הכנתי שלט. . .

הכנתי שלט ענק " להראלוש יום הולדת שמח !!!" עם מלא תמונות מכל התקופות המצבים והאנשים ... מזה יפה הכנתי .... ואם המסיבה תצא (הלוואי ) אז אני יביא את העוגה הזאתי שאמרתי ... ס22ה ???

skaatushonet

New member
אורטל (הותיקה) כבר מביאה...

אולי תעשי את השלט השלישי? בריסטול גדול עם המווווווווון תמונות של המושלם מהילדות ועד היום עם הברכות של כולם?? או שאם אורטל לא מביאה את הזיקוקים/נצנצים תביאי את...אבל צריך לשאול אותה

skaatit 1

New member
אני יביא בלונים!!!../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

אבל כמה? 100 או 150???

skaatushonet

New member
כמה שיותר-יותר טוב!!

ואת מביאה גם את הזיקוקים והנצנצים או שמרטה תביא?

skaatushonet

New member
אהה

אהה ואולי תביאי כוסות זה תלוי אולי אהובה תגיד שלא צריך...

למעלה