טוףףףף....מחפשת רעיון

tot15

New member
יש מועדון

בנתניה עם מלא משחקים וסעדה להורים אם הם מגיעים עם תקליטן ליצן קוסם וכו´ ב600 שקל בערך אחיינית שלי בת 8 ועשינו לה שם היה אחלה הם ממש נהנו

ג´ולי..

אם תרצי, יש לי מישו במחיר סביר, חמוד כזה. תוכלי לכתוב לי במסר. צ´או

מרי-לו

New member
ליצניות זה בסדר?

אם כן - אני מכירה צמד ליצניות נהדרות (שיכולות להגיע לבושות בתור ליצניות, פיות או קוסמות... הכל לפי בחירת הילד) הם הפעילו אצלי כבר 4 ימי הולדת וכולם היו הצלחה... הם מגיעות עם כל הציוד ובתוספת תשלום את יכולה לבקש שיביאו גם מכונת סוכר ("שערות סבתא") וגם בובת פיקצ´ו ענקית שמדליקה עם הילד את הנרות על עוגת היומולדת. הם מחלקות הפתעות בכל ההפעלות ומאפרות את הילדים בסיום היומולדת... כל ההפעלות שלהם מותאמות לפי גיל כלת/חתן היומולדת... אם זה מתאים אשמח לשלוח לך מסר עם הפרטים שלהם
אה... מזל טוב

אני מצרף למרי-לו

היא הזמינה אותן גם למסיבת היום הולדת שלי והיה וואו... ש ג ע ו ן !!!

מרי-לו

New member
חחחחח פנטי...

ההם שהזמנתי למסיבת יום ההולדת שלך לא היו ליצניות... ככה הם נראות באמת

עוגולידות שילדים יאהבו בטירוף

ראשית קבלי את תנחומי, מקוה שתשרדי את הארוע ותחזרי אלינו בריאה ושלמה. ממליצה לך על משהו שפרסמתי בזמנו בפורום מתכונים וזכה להתלהבות רבה (בעיקר מצד הילדים). לא מסובך מידי להכנה - מכינים בלילה של עוגת שוקולד (אפשר לפי מתכון המופיע על גב אריזה של קמח תופח). ממלאים גביעי גלידה שטוחים בתחתית (כמו של מקדונלד) בבלילה ומכניסים לתנור (אפשר לשים את הגביעים בתוך תבנית שקעים). בסיום האפיה אפשר להניח מרשמלו על כל אחד מהגביעים ולאפות שתי דקות נוספות בלבד. אין דאגה לגביעי הגלידה - הם לא נשרפים. מומלץ בחום (170 מעלות).

../images/Emo91.gifמתקנים מתנפחים

כדי שהם יצאו עם הלשון בחוץ
אפשר להזמין מתקנים מתנפחים ואולי אני יכולה לארגן גם מגלשת מים (תלוי בתאריך, אם היא תהיה פנויה) מחיר סביר ואם צריך יש גם הפתעות הכתובת: קלאודיה תפוז מחלקת השכרות
(אני רצינית לשם שינוי)

צ´וצ´ו......תלוי בביקוש.......

פעם השכרתי את השכל שלי לאיינשטיין.....עד היום הוא לא החזיר, המנייאק לאחרונה השכרתי את הכבד שלי לאווזי, גם הוא לא החזיר הבן ז... מאז המחירים קפצו לשמיים וחייבים להשאיר ערבון(ביצה שמאלית) אבל (ככה בגלל שאנחנו חברים אני מגלה לך בסוד ש...) הרבה יותר משתלם להשכיר את הגוף כולו, יוצא הרבה יותר זול מאשר כל חלק בנפרד לעומת זה.....חיבוקים אני מחלקת בחינם

תזהר ממנה

היא מחלקת חיבוקים חינם, אבל אחר כך אתה מגלה שחסרה לך השרשרת, הגורמט (כן היא מתה על אלה) הארנק ופריטים נוספים. ראה הוזהרת.

CHUCHU

New member
יש גם יש !!!!!

גורמט זהב יש (והוא גדול) שרשרת יש ובנוסף טבעת זהב עם יהלומים גדולה אחושקשוקה......

CHUCHU

New member
יש גם יש !!!!!

גורמט זהב יש (והוא גדול) שרשרת יש ובנוסף טבעת זהב עם יהלומים גדולה אחושקשוקה......

ג´ול....

אם היתה לי גינה הייתי עושה הפעלות במתקני מים מתנפחים...אין גבול להנאה של הילדים....ועוד בימים החמים האלו. אם לא בא לך על זה...אז ליצנית ודי ג´יי צמוד עושים את העבודה נאמנה בשפע ההפעלות שלהם שמציבות בפני הילדים אתגרים להבדיל מקוסם שנראה לי פחות מהנה מעצם הצפייה הפאסיבית הממושכת.

נעמי 1

New member
השכן אמנון...

בימים אלה... שכדור הארץ משתגע... אז צריך לחסוך במים.

אחותי........קרן קיימת ../images/Emo41.gif

(לא הצלחתי להגיב במסרים אז קבלי תשובה) מה לא עושים בשביל חברה.... אחרי מסג´ מסיבי בחמאם הגב שלי משוחרר לגמרי..... ואני גם מנופחת עד אפס מקום.... אז אחותי,בשבילך זה "עלי"..... צ´וצ´ו, שמעת את "אחותי"........ראה הוזהרת........חחחחחחחחח
(סתם כי חם לי) יאללה ברחתי לעבודה

למעלה