טוףףףף....מחפשת רעיון

giulietta

New member
טוףףףף....מחפשת רעיון

שוברת את הראש...אולי תעזרו לי... רעיון למסיבת יומולדת. קבוצת ילדים (כארבעים
) אצלי בגינה (באשר אבדנו- אבדנו). מוכנה לשלם (בגדר הסביר...) ושזה ידרוש ממני מינימום עבודה
... אה, ואני באיזור שרון-מרכז. קדימה, שוט. ג´ול

אפרסק 28

New member
טוב הצעות אחרנות ../images/Emo151.gif

תמיד יש את הליצנים שמופיעים.... כמה מסיבמבה מאכלי קינוחים... ביסלי זעתר וכמובן הרבה מצב רוח... הפקה גדולה .....בלונים שלטים כריות וכו.....

אם את מוכנה לשלם 1,500 ש" אז...

יש כל מיני מקומות שעושים שם ימי הולדת/מסיבות. זה כולל ליצן/די ג´יי + שתיה חופשי + אוכל + ממתקים + עוגה + הפתעות לילדים (נדמה לי) והכל בסכום הזה... והכי חשוב אין בלאגן בבית והאורחים עפים אחרי שעתיים...
מזל טוב

giulietta

New member
1500 שקל? ../images/Emo12.gif

ומה יישאר לבר מצווה? חחחחחחחחחחחחחחחחח מוכנה לשלם, אבל לא להיסחף.............. מכירים איזה מפעיל נחמד פה במרכז? (שם, טלפון)? (פשששששששששש איזה סטנדרטים דיאט..........)

טאקילה~*

New member
ג´ול יש אפשרות..יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

לליצן עם תוספת בלונים, דוכן נקניקיות ושערות סבתא, תבררי בפירסום במקומון שלכם בטוח יאהבו את זה. יום הולדת שמח.

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחח

ואני מכירה מישהו שיהיה מוכן לתלוש לך אותן בפינצטה אחת אחת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב פנטה

giulietta

New member
וואלה, רעיון מבריק

צריך רק לקנות 40 זוגות מספריים חחחחחחחחח (טוב, יש גבול לקמצנות)...

את גרוזינית?

מה יש לך עם ה"שבילים"? ולא מגיב לירידות מתחת לחגורה. וחוץ מזה, לא הכל צריך להיות בצורה גאומטרית ישרה. תשאלי את סלבדור דאלי.

בת ה י ם

New member
../images/Emo91.gif

8 בקבוקים ענקים של צבע (טמבור , יפאורה וכו´ חחחח) 200 גיליונות של טרום עיתון (ג ד ו ל י ם ) ניצנוצים פונפונים 3 בריכות מלאות מים וסבון אביזרים (לא חודרניים/שפיצים/דוקרים
) שיוכלו לעשות בועות קצת מזון.... המון סובלנות ו....רעל עכברים בכמות הילדים כל הנ"ל ינוסה בשבת....אם תרצי חוויות בטרם אישפוז בגהה אשמח.
מזל טוב

giulietta

New member
../images/Emo12.gif

נשמע כמו משהו שאני אתחרט עליו כל החיים... מחכה לשמוע חוויות.

למעלה