טועמה

sara0205

New member
טועמה

סלים טועמה במילים עדינות לא בסדר. אני לא אקלל אותך אבל יש לי הרבה מה להגיד עליך. מאשים את ההנהלה כאילו לא רצו לשחחר אותו. שכח איך הפועל תל אביב נלחמו עליו מול מכבי חיפה שרצו אותו שנה שעברה. שכח את השנים היפות שעשה אצלנו. בלגיה? יש שם כדורגל הוא ישחק שם בכלל? אם זה איטליה ספרד אנגליה הייתי אומר לו אלף לבריאות. אבל בלגיה? אין שם כדורגל, אפילו הם צחקו עלינו ששווה להם לשלם סכום כסף קטן (מליון יורו) בשביל שחקן שם זה לא הרבה. סלים עוד חודשיים אתה א.תתגעגע לארץ. ב.לא יהיה לך שם חשק לשחק הואיל, ואין לך עם מי לדבר כמו כן לא תשחק שם כדורגל כי אף אחד לא יאהב אותך. ג.אני חולה עליך אבל מניותך ירדו רבות בעיני.

SepteMber Lady

New member
צודקת ב 100%!!

סלים לא היה ממש בסדר עם הפועל מקווה שבקרוב יבין זאת ויחזור!!

just adiki

New member
למה קשה לכם בפורום לפרגן?

"שכח איך הפועל תל אביב נלחמו עליו מול מכבי חיפה שרצו אותו שנה שעברה." להזכירכם, הפועל אולי רצתה מאוד את סלים טועמה אבל במחינה כספית הציעה הרבה פחות. שלא תבינו, אני אוהבת את הפועל יותר מכל דבר אחר, את ההנהלה פחות. מעצבן אותי שאנשים בפורום באים כנגד השחקנים ולא כנגד ההנהלה. סלים גם לא עזב בגלל שהוא לא רצה להיות במועדון, הרי הוא אוהב את המועדון הזה כ"כ ואם הוא לא היה אוהב אותו הוא לא היה עושה שמניות באוויר בשביל לשחק בו. הוא שחקן שיש להעריך וניתן לראות את זה גם עכשיו שלמרות שהוא עוזב יש לו סיכום עם ההנהלה שכשהוא יחזור לארץ העדיפות הראשונה שלו תהיה הפועל. חבל מאוד שאתם לא מאמינים בו, הוא כבר אדם מבוגר, הוא בשל, למה אתם מספידים את ההצלחה שלו באירופה? למה שלא יאהבו אותו שם? מה הוא שונה מאליניב ברדה או גיל ורמוט שעברו לשחק בבלגיה? לא יהיה לו עם מי לדבר? הוא השחקן הראשון שעוזב לחו"ל? מלבד העובדה ששיני חברים מהפועל יהיו איתו שם, הוא לא יכול להכנס לחברה? למה אתם חושבים כאלה דברים על שחקן שאתם כ"כ אוהבים? מלבד כשרון ברגליים הוא כלום בשבילכם? הוא בנאדם ככולם, תנו לו צ'אנס להצליח.

SepteMber Lady

New member
כנסי רגע.....

גם את צודקת בקשר לסלים שהפועל רוצה אותו מאוד אבל לא יכלה לשלם לו יותר ושהוא עזב רק מבחינת כסף.....אבל אנחנו בסך הכל אוהדים של הפועל והפועל עוברת במצב קשה והוא החליט לעזוב כשהקבוצה כמעט התפרקה!! אנחנו אוהבים אותו ומאחלים לו כל טוב ואני אישית חושבת שהוא יצליח בגדול שם ויאהבו אותו בדיוק כפי שאנחנו אוהבים אותו כאן !! אני כל כך מאמינה בו שיצליח ! כי הוא שחקן מעולה ובנאדם מקסייייים!! ומי לא יאהב אותו הא??? רק שהוא עזב ככה פתאום ...בגלל זה אנחנו פשוט מאוכזבים לא רק ממנו אלא גם מברדה וורמוט .....וזכותינו!!

just adiki

New member
ברור שזכותכם

אבל אנשים פה יוצאים מפרופורציות. גם אני התבאסתי בימים הראשונים אבל וואלה שיהיה לו בהצלחה, מגיע לו. הכל מובן לי לגמרי, פשוט אני לא אוהבת את זה שאנשים באים נגד סלים, מקללים אותו ולא מאמינים בו. כולנו יודעים שהלב שלו תמיד יהיה עם הפועל

just adiki

New member
ועוד משהו

זה לא שסלים טועמה חיפש הזדמנויות לעזוב. איזה שתי קבוצות מרומניה ממש רצו אותו ועוד כמה קבוצות באירופה כבר בחורף ואלה קבוצות ברמה הרבה יותר טובה מהבלגית והוא נשאר ולמה הוא נשאר? כי הוא לא רצה לעזוב באמצע העונה ולהשאיר ככה את הפועל. אף פעם זה לא זמן טוב לעזוב בכל שנה עוזבים שחקנים, במיוחד שזה שחקן מפתח כמו טועמה אז העזיבה קשה
.

just adiki

New member
שמעתם../images/Emo35.gif

טועמה בישל פעמיים במשחק הראשון של ליאז' העונה שהסתיים בנצחון 7:0 וקבוצתו של ורמוט גם נצחה 2:0 ורמוט כבש שער אחד.

למעלה