טוסיק קטן :)

bumpygirl

New member
טוסיק קטן :)

רציתי לשאול... אם יש איזשהו בגד שיוצר אשליה של טוסיק גדול יותר? הטוסיק שלי בלתי נראה כמעט, למרות שאמרו לי שהוא חמוד אני לא אוהבת היתי רוצה קצת יותר ממנו כי זה נורא סקסי בעיני . יש משהו שמומלץ לבנות כמוני?.

Zorikit

New member
חצאיות פעמון, חצאיות A, מכנסיים מתרחבים

בגדים עם נפח שלא נצמדים יתנו אשליה של ישבן גדול יותר :)

candy77091

New member
חצאיות A לא משמשת גם להפוך?

הקטנה של שוקיים או משהו כזה?

Zorikit

New member
לא בדיוק ואת אולי מתכוונת לירכיים?

(שוק זה החלק שתחת לברך, ירך מעל) מי שיש לה אגן רחב וישבן גדול - חצאיות A הן עוד בסדר אבל חצאיות פעמון ואפילו חצי פעמון בד"כ מגדילות אותה עוד יותר. זה "מטשטש" כביכול, זה פשוט לא צמוד אבל זה נותן עוד נפח ולכן יכול להגדיל. למי שיש אגן רחב הכי יחמיא חצאיות בגזרה ישרה שהופכות לישרות מהחלק הרחב ביותר של האגן/ירך.

candy77091

New member
כן ירכיים אני תמיד מתבלבלת ביניהם

פעמון כן ברור לי. אבל בד"כ מציינים את חצאית ה A בתור "גזרה מרזה" לכן התפלאתי שהצגת את זה בתור פתרון לישבן קטן :)

wasaby

New member
בגזרות מתרחבות לא רואים כל כך מה יש מתחת

אפשר להסתיר ישבן קטן... ישבן גדול... אבל לשואלת הראשונה הייתי ממליצה לנסות ג'ינס שיש לו כיסים בולטים על הישבן (ולא גבוה מידי) אולי זה יכול לתת קצת נפח

efrato1

New member

היי! חופרת לך...

גם לי את בעיית "תחת גב" בדרך כלל (עכשיו עליתי במשקל ואני מרגישה שהתחת שלי רודף אחריי ברחוב...נשבעת לך מציצה אחורה לבדוק שאין שם אף אחד) השאלה היא מה מבנה הגוף שלך, כי חצאיות פעמון וa זה נחמד מאוד אבל את תגדילי את הרוחב של הגוף ולאו דווקא יהיה לך נפח "אחורי" כמו שאת בטח רוצה. מה גם, שאם אין לך מותן צרה או קימורים בולטים יכול להיות שחצאיות מהסוג הזה לא יחמיאו לך. אני ממליצה, כמו שכתבו, על ג'ינס עם כיסים שיושבים במקום הנכון - גבוה. וג'ינס בגזרה גבוהה שמדגיש את אזור האגן. ברגע שהגינס צמוד והכיסים גבוהים זה נותן אשליה של אגן מלא יותר. גם שמלות וחצאיות צמודות יכולות ליצור אפקט דומה, תלוי בסוג הבד. למשל חצאית מיני בהדפס מפוספס יכולה ליצור אשליה נהדרת של רוחב. ואם זה ממש ממש מפריע לך ומדיר שינה מעינייך, את תמיד יכולה לרכוש את התחתונים בעלות הישבן המזוייף!

NetaG

New member
המלצות שלי

לא לגמרי יורדת לסוף דעתך. האם הבעיה היא בנפח, במבנה שלו או בפרופורציות יחסית לשאר חלקי הגוף? בכל מקרה יש לי מס' טיפים: מכנסיים וחצאיות עם כיסים גדולים מאחור על מנת לתת אשליה של נפח חצאיות עם נפח, קפלים וכיווצים, שיוסיפו נפח מאחור קישוטים, כיתובים שמוסיפים נפח לטוסיק ג'קטים שמגיעים עד ממש מעל לטוסיק בגדים שידגישו את פלג הגוף העליון: שרוולים גדולים, צבעים בולטים שמלות רחבות מבדים רכים שנצמדות למותניים באמצעות קשירה או חגורה, וכך מייצרות אשליית נפח הן בחלק העליון והן בחלק התחתון לא ללבוש טייץ או סקיני אלא אם את לובשת טוניקה מכסת טוסיקים

cindy in town

New member
עוד לא נתקלתי

במישהי עם תחת קטן מדי ביחס לגוף כל עוד הכל בפרופורציה אין טעם לנסות להבליט או להסתיר סתם חבל על האנרגיה

efrato1

New member
אז איך את מסבירה את השתלים לישבן?

אם המציאו ניתוח קוסמטי סימן שיש שוק!!

יטבת22

New member
בגלל שנשים הן מטורפות

אין איבר שלא נצליח למצוא בו פגם כמו שהוא מאיזה שהוא כיוון.

efrato1

New member
מה שנכון...

היום בו גיליתי שיש דבר כזה "שתלי שוקיים" לנשים היה יום עצוב

למעלה