טוסיק אדום

elga06

New member
רק משחה שנקראית אינוטיול

לא השתמשת בה אז לא ידעת קסמים מה הם...תבקשי בכל בית מרקחת או סופרפארם ויתנו לך.

בובוני24

New member
אינוטיול- מצילה!!!

אחרי שאורי נולד היה לו טוסיק אדום ואף משחה לא עזרה וכבר נהיו לו חתכים וכוויות שם, עד שרופאת עור המליצה על אינוטיול וראו איזה פלא... מומלץ בחום!!

yaliya

New member
אינוטיול- אני לא יכולה להשתמש בה

היא לא מתאימה לתינוקות עם בעיית G6PD
אני משתמשת בדרכים אחרות למנוע את האודם בטוסיק: הפסקתי עם המגבונים, הרבה שטיפות, משחת דזיטין ומשחה שהרופא נתן לי היא נקראת "טבעקוטן" ועל במשחה אני שמה טלק

בובוני24

New member
yaliya- עשית לי התקף לב!!!!

גם לי יש ילד עם G6PD והכנסת אותי לסרטים עכשיו!!!! התקשרתי לכל בית מרקחת אפשרי וזה בטוח לשימוש!!!

yaliya

New member
יוו אני מצטערת שהפחדתי אותך

פשוט רציתי לקנות את המשחה והרוקחת אמרה שזה לא מתאים לG6PD, אז פשוט ויתרתי... טוב לדעת שזה בטוח לשימוש ומה שבטוח שאני לא סומכת יותר על הרוקחת הזאת! סורי שהלחצתי אותך

yaliya

New member
חוסר באנזים G6PD

מתוך "אינפומד": חוסר באנזים Glucose-6-Phosphate-Dehydrogenase (או בקיצור G6PD) הוא הפרעה גנטית שכיחה ביותר, הפוגעת בלמעלה מ- 400 מיליון איש בעולם, ונפוצה בעיקר בקרב יהודים ממוצא כורדי. G6PD הוא אנזים החיוני להגנה על תאי הדם האדומים. האנזים פועל כנוגד חמצון, כלומר, מגן על התאים האדומים מפני נזקי חמצון במצבי דחק. כאשר אדם עם חוסר באנזים זה נחשף לזיהום, או כתוצאה משימוש בתרופות מסוימות, תאי הדם האדומים ייהרסו. מצב זה נקרא תמס-דם (המוליזה), והוא מוביל בסופו של דבר לאנמיה. אנשים עם חוסר באנזים אינם סובלים מאנמיה אלא רק כאשר ייחשפו לזיהום או לתרופות מסוימות. לילדים עם חוסר ב G6PD יש אלרגיה לפול וכמה תרופות.

jesenia

New member
אם כבר שאלת, זה אפשרי

"לגמול" בגיל כמה חודשים. פיזית, לתינוקות יש את היכולת להתאפק בגיל זה, אחרי גיל 5 חודשים בערך היא די מתנוונת בגלל החיתולים.

פיזית יש להם יכולת

נפשית ושכלית זה עדיין לא ברור. (ואני עדיין לא החלטתי עם אני נגד או בעד כתבתי רק עובדה.)

IcNיה

New member
היא לא כתבה בן כמה התינוק

והאמת - אם מדובר היה בפעוט, שסובל מתפרחות חיתולים קשות - אני בהחלט הייתי שוקלת לגמול.

שקדייה

New member
לייבש טוב טוב בהחלפות

בין אם את משתמשת במגבונים ובין עם בצמר גפן עם מים.. אחרי הניקוי ולפני המשחה תייבשי לו טוב טוב עם חיתול בד.

למעלה