טוסיק אדום

goldfishi

New member
לקחת כמה שקיות תה של קמומיל

להשרות במים, להביא לטמפ' החדר/אמבטיה ואו לעשות אמבטיה עם זה או סתם לשטוף את הטוסיק. לא ניסיתי, אבל אמא שלי טוענת שזה ממש טוב. כמובן שאפשר לקחת קלנדולה במקום קמומיל אבל אני לא יודעת באילו חנויות טבע יש.

talyeled

New member
להשאיר את הטוסיק מאוורר - בלי חיתול

(למרות שמניסיוננו בסוף רק המשחות עזרו)

שאלה על צמר גפן ומים

תכלס איך אתן עושות את זה טכנית? אני צריכה את השלבים כי לאמחורנה אנחנו הרבה עם טוסיק אדום ונמאס לי מהמגבונים אפילו הכי עדינים בהם מכאיבים לו, כששטפנו באמבטיה במים זה עזר אבל לקחת אותו לשטוף כשאני לבד נראה לי לא מעשי (לשטיפה מקומית) אלא אם גם כאן אני מפספסת משהו. אשמח להסברים.

ooochy

New member
אנחנו מחזיקים כלי קטן או קערה קטנה

עם מים חמימים (בחורף שומרים אותה על הרדיאטור) וחבילת צמר גפן על המשטח החתלה או לידו, כשמחליפים לו פשוט לוקחים חתיכה של צמר גפן טובלים במים סוחטים ומנגבים ככה עם כמה חתיכות צמר גפן שנדרשות את הצמר גפן המשומש טוחבים לטיטול הישן ולפח. חשוב לדאוג לייבש טובטוב עם חיתול בד או מגבת את הטוסיק שלא יישאר רטוב מהמים. ואם זה תינוק שכבר מתהפך ומשתולל בהחלפה צריך לשים את כלי המים במקום שהוא לא יגיע אליו בטעות וידחוף אותו כך שיישפך.

כרמיון

New member
אולי לשטוף מתחת לברז של הכיור?

בקיץ עשיתי את זה כל הזמן, הכיור אצלנו לא רחוק מהשידה. עכשיו, בחורף, אני כבר לא עושה את זה, כי קר לו. אבל אם זה חשוב לך לשטוף אותו שטיפה מקומית בכל החתלה, לי נראה נוח ומעשי יותר לעשות את זה מתחת לברז שבכיור מאשר באמבטיה.

אמארונה

New member
מאוד מאוד פשוט

על שידת ההחתלה תמיד מונחת קערית עם מים, לידה צמר גפן חתוך לרצועות קטנות וקופסה של נייר טישו לייבוש. הניקוי עצמו הוא עם צמר גפן שהוא לא נוטף מים אלא לח, ואחר כך פשוט מייבשים עם הנייר. הרבה יותר פשוט מלשטוף באמבטיה. גם כשאנחנו מחוץ לבית אנחנו משתמשים בצמר גפן ומים. רק כשממש ממש אין ברירה, וזה לעיתים נדירות בלבד, אנחנו עם מגבונים.

בקבוק קולה וסבון ידיים

את שקית צמר הגפן דוחפים בשלמותה לתוך בקבוק קולה: 1) חותכים באמצע כדי להכניס את השקית ומחברים חזרה בדחיפה 2) את הפייה חותכים בצורה משוננת כדי להקל על תלישת צמר הגפן. דרך אגב, צמר גפן LIFE בסופרפארם תלחש להפליא את המים מחזיקים בבקבוק+משאבה שפעם היה בו סבון ידיים (אחרי שטיפה יסודית)

ritush2002

New member
אולי זה ישמע מוזר אבל...

אני שטפתי עם תה בבונג. הייתי מכינה בטרמוס קטן. ותמיד היתה לי קערה קטנה ליד משטח החטלה. כל קקי כשהטוסיק היה אדום - שטפתי לו עם צמר גפן ותה בבונג שהיה כבר מוכן בטרמוס. וגם הייתי משתדלת לאוורר ולהשאיר בלי טיטול לפחות כמה דקות, למרות שעכשיו חורף וקר...

yoyo10

New member
צינקוד מעולה

יומים מורחים צינקוד וכל האדום נעלם

ליאת05

New member
הדרך המהירה להקלה והסוף לאדמומיות

היא למלא אמבטיה במים ולשים קורנפלור...מעביר אדמומיות ומקל על הכאב במהירות...

../images/Emo41.gif שאלה איך מכינים דייסה סמיכה../images/Emo35.gif

איך אתם מכינים דייסה סמיכה שהילדים ישנים טוב כל הלילה????????? אני משתמשת בלילה טוב 5 כפות מדידה ל-250 האם זה בסדר??? או תחליף חלב מטרנה 180 ועל זה 2 כפיות דייסת אורז איך אתם מכינים???????? אין לי מושג למה לין אוכלת דייסה ומתעוררת בלילה פעמיים לבקבוק של תחליף חלב 180..... ממש קשה ומתסכל!

michal@gal

Active member
מנהל
אין קשר ישיר בין שתיית דייסה

לפני השינה לבין שינה רצופה בלילה. יש ילדים שזה עוזר ויש יותר ילדים שזה לא עוזר.

תתי 1

New member
אצל הילדים שלי זה אף פעם לא עזר....

כמה שהדייסה היתה סמיכה זה לא עזר תמיייייייייד התעוררו.

gali baron

New member
בעזרת אבקה שנקראת -

ליקו פאודר. היא נראית כמו טלק אך היא למעשה מופקת מצמח שאחת מתכונותיו הן חיטוי. (טלק ממש לא מומלץ כי הוא אינו בריא כלל). ניתן לרכוש בחנויות טבע . טוב גם לשפשפות, לאבעבועות רוח, לנעליים ועוד.

../images/Emo41.gif ליקויד פאודר ../images/Emo41.gif

אבקה מצויינת. שווה שתהיה בכל בית. כל פצע. כל שיפשוף, כל עקיצה, וגם טוסיק אדום. האבקה עושה פלאים. (ואומנם זה נראה כמו טאלק אבל זה לחלוטין לא)

scallym

New member
משחת פלאים

ממליצה בחום על משחה לטוסיק בבית מרקחת שביט בגבעתיים. זו משחה ש"עוברת מדור לדור", הם מייצרים, חברותי בנות 40 גדלו עליה... והם לא מגלים את הסוד... מ ד ה י ם!

אורית ג.

New member
../images/Emo18.gifמה זה "הם לא מגלים"?

אני חושבת שזה מאד לא בטוח לשים לתינוק משחה שמישהן רוקח באופן פרטי, לא מגלה מה הוא שם בפנים ומוכר את זה כ"סוד כמוס" ועוד לתינוקות! זה בהחלט עלול להכיל למשל סטרואידים שאמנם עושים לפאים אבל אינם בריאים כלל וכלל, או זה עלול להכיל איזה מרכיב שהתינוק רגיש אליו! לדעתי זה ממש לא חוקי מה שהם עושים. אני ממש מופתעת.

למעלה