טונה סטרקיס... . סתםםםםםםם... איך פותרים את תשס"ד שאלה 3 ? מישהו פליזזזזזזזז !
S susu888 New member 27/4/08 #1 טונה סטרקיס... . סתםםםםםםם... איך פותרים את תשס"ד שאלה 3 ? מישהו פליזזזזזזזז !
S susu888 New member 27/4/08 #4 זה מה שציירתי אבל LM זזה ימינה זה לא אמור להשפיע על ה-AD. שיזוז גם ימינה?
S susu888 New member 27/4/08 #7 וואלה נכון ראיתי שנתת הסבר לאלירן על שאלות 5 והלאה עדיין לא הגעתי אליהן האמת אך גם לא הצלחתי תוכל את תרגיל 4 באותו מבחן דרך אגב טונה מוזר לי לקרוא לך בשם הזה אבל איך היה? המבחן היה הוגן בעיניך ?..
וואלה נכון ראיתי שנתת הסבר לאלירן על שאלות 5 והלאה עדיין לא הגעתי אליהן האמת אך גם לא הצלחתי תוכל את תרגיל 4 באותו מבחן דרך אגב טונה מוזר לי לקרוא לך בשם הזה אבל איך היה? המבחן היה הוגן בעיניך ?..
T tuna234 New member 27/4/08 #8 אני לא בטוח שכל המבחן היה באקו' חלק מהשאלות היו שייכות למיקרו/מתמטיקה א'
S susu888 New member 27/4/08 #9 הוא היה מבלבל לדעתי... יהיה מה שיהיה.... תודה על העזרה תותח.. מקווה שאולי אתה תדע איך פותרים את השאלה ה-4 הזאת אין לי כח לזה...
הוא היה מבלבל לדעתי... יהיה מה שיהיה.... תודה על העזרה תותח.. מקווה שאולי אתה תדע איך פותרים את השאלה ה-4 הזאת אין לי כח לזה...
S susu888 New member 27/4/08 #10 מי שיוכל לעזור לי ולפתור את שאלה 4 באותו מועד ב' בתשס"ד במאקרו יבורך :-->