טוטו טיל......

tch111

New member
טוטו טיל......

כמה זמן תחזיק מעמד הרגיעה עד לירי הראשון מכוון עזה?
אני מהמר על לא יותר מכמה שעות ספורות.
ישראל כרגיל יצאה מהמערכה עם הזנב בין הרגליים.

Woking

New member
כרגיל? אם כך אז זאת כבר לא טיפשות

לחזור על אותה פעולה ולצפות בכל פעם מחדש לתוצאה שונה מעיד על פסיכוזה. העיקר ש-85% מהעם תומכים בפעולה. ב-BBC דיווחו שח'אלד משעל הכריז על תבוסה ישראלית, אז אם אתה והוא מסכימים, אולי בכל זאת יש תקווה לעתיד טוב יותר.

tch111

New member
תתפלא לשמוע שאני מסכים איתך חלקית

זו באמת טיפשות, לחזור על אותה הטעות מספר פעמים, לכן נתניהו היה צריך לעמוד על שתי רגליים אחוריות ולהסביר לארה"ב, לגב' קלינטון, ולנשיא מצרים שהפסקת אש בצורה כזאת לא מקובלת על ישראל.
החמאס היה זקוק להפסקת אש, כמו תמיד על מנת להצטייד מחדש, עד לפעם הבאה בה יחליט לתקוף שוב.
טוב, בניחוש הטוטו שלי נכשלתי נתתי כמה שעות של רגיעה, ולא היו אפילו כמה דקות.
מעניין איך היית מגיב לו ישראל היתה מפרה את הסכם הפסקת האש כעבור כמה שניות?

Woking

New member
כרגיל אתה בפיגור

אני כבר עברתי לשלב הבא של תיאור ההתנהגות הישראלית כסוג של מחלת נפש. זה הרבה מעבר לטפשות. איך הייתי מגיב לו הייתי ישראל? בעזרת זרועו הארוכה של צה"ל כמובן, כי אני מטומטם כרוני, ואני מכיר רק דרך אחת לטפל בבעיות בלי קשר לאפקטיביות שלה. רק בפעם הבאה הייתי מוודא שהסבל של תושבי עזה יהיה מרוכז באמת.

עכשיו תרשה לי שאלה מצידי - מי רוצח יותר גדול, אחמד ג'עברי "רמטכל החמאס", או בנימין נתניהו שאחראי למוות של מעל מאה פלסטינאים וחמישה ישראלים, ללא שום הישג, ולצורך תמרון פוליטי ערב בחירות?

ללא ספק אחמד מה שמו

(אםילו לא ראוי לזכור את השם שלו כראוי).

כי הוא הביא את מדינת ישראל להגיב בלחימה לשטח אזרחי. שם הוא גם התחבא כמו עכבר פחדן.
אנחנו הגנו על עצמנו. כשתבין את זה יהיה אפשר להמשיך להתדיין.

לי אין רצון אפילו בעניין אינטלקטואלי.

אתה (וכמוך) פשוט בושה לעם היהודי ולמדינת ישראל.

Woking

New member
אני לא חושב שאת באמת מבינה מה כתבת

אין לך רצון בעניין אינטלקטואלי? טוב נעזוב את זה.

אני רק חושב שמושגים כמו "העם היהודי" או "מולדת" או "גידול טבעי" נשמעים כל-כך הרבה יותר טוב בגרמנית. למשל ל-Das jüdische Volk יש צילצול לגמרי אחר, שלא לדבר על Lebensraum או Vaterland.

tch111

New member
אני מקווה שתשובתה של רום קינמון, מספקת אותך

אם לא כתוב לי ואני אעתיק את הודעתה ואשלח אליך.

tch111

New member
לא רק שהוא לא רוצח,

אלא שאם זה היה תלוי בי הייתי מעביר את הודעתך ללשכתו על מנת שתתבע לדין.
חוצפתך עוברת כל גבול, אתה בוגד שפל שמקומו הוא בקצהו של חבל תליה לאחר משפט כמובן.

Woking

New member
אוי ממש נעלבתי

מבפנים אני שבור. זה שאני מתפקע מצחוק זה הכל הצגה.

אבל השמר לך מהתבטאויות כאלו. בא נשאיר את הדיון בצד הענייני ונמנע מירידה לפסים אישיים, שלא לומר איומים (אפילו אם הם איומי סרק). אחרי הכל אנחנו לא רוצים שימחקו לך הודעות. אני בסופו של דבר גאה לבגוד בממשלה פשיסטית. זה מה שכל אדם הגון צריך לעשות.

tch111

New member
אני בטוח שלא נעלבת

להיות אנטי ישראלי זה אין בעולם, מקומך לא עם ישראלים אלא בפורום ערבי.
יותר לא אגיב לתגובותיך, עבורי אינך קיים.

Woking

New member
אני מתנצל שלא הבנת את הודעתי

בכלל לא נעלבתי. נהפוך הוא. אבל אני מבטיח לא לנסות יותר לאתגר אותך עם סרקזם. להיות אנטי-פשיסט הוא אות כבוד עבורי וציווי מוסרי לכל אדם ובפרט ליהודים. אתה הוא הנבל שמפלטו הוא הפטריוטיזם. מבין שנינו דווקא אתה זה שראוי שיבקר בפורומים ערביים ואולי תלמד משהו על תמונת המציאות מהצד השני.

MayFebruar

New member
די כבר! שניכם!

לא נמאס לכם?
כ"כ קשה לכבד דעות שונות? כ"כ קשה להבין שלא תצליחו לשנות את דעתו של השני? מה יוצא לכם מכל הוויכוחי סרק האלו?
באמת נראה לכם ש-פתאום- תצליחו לשנות את דעתו של השני והוא יגיד לכם 'וואללה!! איך לא חשבתי על זה! תודה תודה תודה שהארת את עיני!' נראה לכם?!

וכן כן, אל תגידו לי שכבר הפסקתם להתייחס להודעות של השני...

נשבר לי.
(וכן, אני יודעת שזאת לא הודעה מכובדת למנהלת. אבל מספיק ודי.)

מה שחשוב זה להמשיך לחיות

השאלה שנשאלת היא כמובן באיזה מחיר.
מה שמשעשע הוא: שמוחנו (המצפון האישי של כל אחד מאיתנו) הוא מאד נזיל;
היה ראיון עם אחד הגרמנים שלא מביאים לדין נאצים שעדיין חיים בגרמניה: אז הוא הסביר שזה מאד מסובך
מבחינה מדינית
לעומת זאת היחידה הטכנית שהפילה את הפצצה על הירושימה חוגגת כל שנה יומולדת לאירוע
היה אחד מהם שאולי התאבד בגלל שלא נשא במעמס - אבל כל השאר מכחישים זאת.

אז מה ? - ההגיון היחיד שיש הוא למנוע מוות אחד נוסף, עימות נוסף כל שהוא. ולדאוג לארוחת ערב סבירה
אבל זה כבר עיניני נשים

diday

Member
התמונה לא אמינה

החייל שאמור לייצג את החייל הישראלי
שמאלי - WTF?
הקסדה שלו ללא כיסוי
מחזיק M16 ארוך, ז"א התמונה ישנה מאד ולא אקטואלית או שמדובר בג'ובניק - אם כן, לא ברור מה הוא עושה כאן.
הביגוד לא מתאים
הסמל על החולצה גם לא

החייל שאמור לייצג את הפלסטיני
דמות נלעגת
מחזיק נשק שלא ברור מה הוא. לפי צורת המחסנית נראה שה"אמן" התכוון לAK47
הדמות הנלעגת אינה מבינה מה עושים עם הAK47 שהיא מחזיקה או שאינה החליטה עדיין אם היא ימנית או שמאלית.

העגלות זהות בשני הצדדים, הדמויות שמציצות דרכן גם - כנראה שמדובר בתאומים או באחים - לא ממש ברור מי חטף את מי ומי אחראי למה.

אולי תוכל בבקשה להבהיר?
תודה

הבהרה

ההתחכמות הנלעגת שלך לא תשנה את המציאות וגם לא את ההבדל בין צה"ל לטרור של החמאס ואת המסר שהציור הזה מעביר

למעלה