טוטו טיל......

Woking

New member
גם אני לא הבנתי

הישראלים יורים על עגלות ילדים והפלסטנאים יורים על חיילים?

זה לא שאתה לא הבנת

אתה פשוט לא רוצה להבין את המסר הפשוט שהציור הזה מעביר
אבל כפי שציינתי קודם, ההתחכמויות וההתחמקויות שלכם לא יעזרו לכם ולא ישנו את המציאות בשטח

אני לא מתווכח אני רק מבהיר

אני יודע שאין טעם להתווכח עם אנשים אטומי מוח שמעדיפים להתעלם מהמציאות

ובאותה נשימה - ניוטון ממש פאסה

Woking

New member
זה עוד כלום!

פעם ציטטתי את גבלס ופרצה מהומה. אפשר בכלל לכתוב גבלס בפורום? י-ו-ז-ף ג-ב-ל-ס. גההההההההההההההההההה-בלס! אם אומרים את זה אחורה יוצא סלבג שזה ממש לא נשמע הגיוני, אלא אם במקרה ההודעה מתהפכת ואז זאת המילה היחידה שאפשר להבין (גבלס) וכל השאר חסר פשר. גבלס. גימל כמו גבלס. בית כמו בו'נה זה גבלס. למד כמו לדעתי זה גבלס. סמך כמו 'סאומו הגבלס הזה. אפשר בכלל לכתוב 'סאומו בפורום? 'סאומו גבלס זה יותר טוב או יותר גרוע מגבלס לבד? י-ו-ז-ף ג-ב-ל-ס! צריך לספור כמה פעמים כתבתי גבלס בהודעה הזאת .. אחת ... שתיים .. שלוש .. רגע את הפעם שכתבתי גבלס הפוך נחשבת או לא. אולי זה מינוס גבלס? גבלס וסלבג מבטלים אחד את השני? מה שרודינגר היה חושב על זה? ומה ניוטון? אם גבלס היה מנהל את הפורום את חושבת שהוא היה מוחק את ההודעה הזאת בגלל שנכתבה בידי יהודי, או נועץ אותה בגלל שנכתבה בידי אנטישמי? חבל שאי אפשר לשאול אותו, את י-ו-ז-ף ג-ב-ל-ס מה הוא חושב. אולי סיאנס? הר גבלס, האם אתה איתנו? יוזף גבלס, ווווו הווווו. וו ביסטו הר גבלס? טוב, לא נראה לי שהוא שם. אז נמשיך בספירה ... גבלס אחד ... גבלס שני ... גבלס שלישי ... גבלס רביעי ... אה רגע ... אני עכשיו מכפיל כל גבלס תוך כדי ספירה. טוב נראה לי שאני ארד מזה. גבלס אחרון לסיום ודי. גבלס.

Woking

New member
אני?

לחסום אותי? לדעתי צריך לחסום את נעמה. לכתוב בפורום הזה של אוהבי חתולים על ניסויים שבהם מרעילים חתולים בצורה אכזרית זה שיא של חוסר רגישות.

בכל מקרה אחרי שכבר קיבלתי איומים ברצח (אחרי משפט כמובן), חסימה זה כסף קטן. טלפון אחד לאריק והוא עושה את המנעלת ש.ד. מה? מה זה? אריק בקומה? ממתי? קיבינימט, למה לא אומרים לי שום דבר?! טוב תראה, לא התכוונתי, כלומר זה היה בצחוק. דרך אגב אמרו לך פעם שיש לך אצבעות מקסימות? תראה אני ממש מצטער ובכלל מישהו פרץ לי לחשבון בתפוז, וזה לא אני שכותב כאן. אני מהבוקר חולה עם חום במיטה. בכל מקרה לכשאקום מחוליי אני מבטיח להתנהג יפה, ולא לכתוב יותר גבלס בפורום.

אתה דיברת אלי ?

התכוונת לומר : געבעלס ?
במילעייל ?

שנית

וראיתי גם מילואים סטייל
אמרתי לכם כבר שהילדים שלי מתים על היטלר סטייל?

נו, באמת, עוד לפני שקראתי ???? זה ממש

מרושע

נו, טוב
קראתי, ומכל ההודעות שהיו כאן דווקא זו ? ?
קצת טפשי, לא?

מוקדש לכל המקדדים

MayFebruar

New member
מה לעשות, משהו היה צריך להימחק.

אם יש לך טענות לגבי אופן הניהול שלי, את מוזמנת לפנות לפורום משוב או למשתמש 'הנהלת הפורומים'.

שמחה שיצא לך לקרא.

diday

Member
אני חושש שלא כולנו

נראה שהימנונים (על משקל סמולנים) לוקחים את זה יותר מדי ללב.

שין

New member
פעם קראנו להם לאומננים

דווקא זכות היוצרים לחבר שלי חבר מרכז הליכוד

למעלה