טווווווב

Lenard

New member
טווווווב

ע"פ הסקר, יותר מידי אנשים בפורוטם היו רק בהופעה 1 או לא היו בכלל.... חבר'ה, אני אומר לכם - רוצו לראות אותו מופיע!!!. אחד הפרפורמרים היותר טובים בארץ...

crazy M

New member
../images/Emo26.gif

עם זה אני מסכימה לחלוטין.. איך אפשר ככה לאהוב את ברי מרחוק כל כך.. זה מצויין שכולנו אוהבים את ברי וקונים את הדיסקים ומקשיבים לשירים בלי הפסקה ואילו משקיעים בפורום.. אבל לא ללכת להופעה או ללכת רק לאחת? אין כמו הופעה של ברי וגם לא יהיה אף פעם. הוא מעולה. ההופעות שלו מעולות.. אז יאללה.. למה אתם מחכים.. הזמן עובר והכרטיסים אוזלים..

Princess Grace

New member
גם אני מצטרפת!

לראות אותו בהופעה זה מדהים, איך הוא קופץ!!! אני התמכרתי על הפעם הראשונה.... (הייתי בשלוש הופעות כבר...)

giba70

New member
בתשובה לשאלתך...

איך אפשר לאהוב את ברי מרחוק כל כך? זה בגלל ש... "לא יכול לאהוב אותך מקרוב"
אבל כמובן שהוא וכל מי שמופיע איתו הופכים את ההופעה לחוויה אדירה. זו הופעת רוק כמו שצריכה להיות בעצם.

inflatable

New member
מצד אחד את צודקת

אבל מצד שני, אי אפשר ללכת לכל הופעה שיש (מגבלות תקציביות), וחוץ מזה ברי גםלא מופיע כל כך הרבה ומספיק שאתה מפספס הופעה או שתיים באזור שלך בסיבוב הפסדת את כל הסיבוב כמעט

crazy M

New member
אף פעם לא אמרתי..

ללכת לכל ההופעות שלו.. אבל לא ללכת בכלל או ללכת רק פעם אחת? אפשר להשקיע קצת יותר בגדול מכולם.. לתת קצת יותר כבוד.. אבל כל אחד ואיך שהוא מרגיש אני לא מאשימה כאן אף אחד וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה...

היי ../images/Emo9.gif תראו...

ללכת להופעות זה אומנם חוויה אדירה! ואני זוכר את זה מההופעות שאני הלכתי אליהם! כל הופעה בינתיים שהייתי בה (ולא רק של ברי) הייתה הצלחה אדירה! אין זה ושנה מכל דבר אחר! זה האנדרנלין שזורם בדם וכל החבר'ה מסביב והאומן שמכניס אותך לאווירה והכל פשוט חוויה אחת ענקית שלא רוצים שתיגמר אבל... בל נשכח שלא לכולם זה מסתדר מאלף ואחת סיבות ותאמינו שלא צריך לזרוע מלח על הפצעים... לא ללכת להופעה זה קשה גם ככה... כמובן שמומלץ לעשות הכל על מנת להגיע להופעות אבל לא לשכוח שיש בעולם גם דברים שלא כל כך תלויים ברצונות שלנו
אני בטוח שכל מי שרוצה ללכת עוד יהיה בהופעה של ברי
יום מוצלח ומהנה לכולם

yuli c

New member
לצערי...

לא יצא לי ללכת להופעה של ברי. מגבלות תקציביות אתם יודעים... הפעם היחידה שיצא לי לראות אותו מופיע זה היה ברוק עצמאות 2001. אני מאוד רוצה ללכת להופעה שלו. אם מישהו יודע על מקומות ותאריכים בבקשה שירשום.

למעלה