b u t t e r f l y17
New member
טווובבבבבב
מכיוון שרק עכשיו ראיתי את השרשור (כן, כן אני יודעת מזה שרשור) של הקוקה קולה/לשוניות/עברי לידר/לירז?!?!/ושאר שטויות (מה אני אעשה?1 לא ידעתי איך לקרוא לשרשור...אז קיצרתי אותו לכותרות
).... אז למרות שבהתחלה באמת הבנתי מה הפואנטה בכל הודעה והודעה...אבל לאט לאט התערבבתי עם עצמי... 1) ניצן חמודונת....השיר השני בחתימה גם הוא (כמה מקורי) של עברי לידר....פשוט חולעעעע על ההומו היפיוף הזה. 2)מואשמת באחזקת סמים (סורי לא התעדכנתי בשם)- כמה דברים
א- לאסוף בקבוקים זו לא בושה...עצה: כל פעם שאת לוקחת פקק/לשונית תקחי גם את הבקבוק....זה המון כסף! (40 בקבוקים לדוגמא, זה 10 שקלים...עכשיו אל תגידי שאין לך מוטיבציה לאסוף...תממני גם את הבזבוזים בניצנים....מה לא טוב?! ) ב- האמת שאני אנסה את העצה שלך.....אמממ מחשוף...פקקים...נשמע טוב...דרך קלה ונוחה....צודקת. ג-קוראים לי אוריה 3)DidjiT מותייק...זה לא לירז!!!!! (מאיפה הבאת את זה??! ) טוף כמו ששמתם לב נדבקתי לסוגריים....תתייחסו בהבנה......
מכיוון שרק עכשיו ראיתי את השרשור (כן, כן אני יודעת מזה שרשור) של הקוקה קולה/לשוניות/עברי לידר/לירז?!?!/ושאר שטויות (מה אני אעשה?1 לא ידעתי איך לקרוא לשרשור...אז קיצרתי אותו לכותרות