טווובבבבבב

טווובבבבבב

מכיוון שרק עכשיו ראיתי את השרשור (כן, כן אני יודעת מזה שרשור) של הקוקה קולה/לשוניות/עברי לידר/לירז?!?!/ושאר שטויות (מה אני אעשה?1 לא ידעתי איך לקרוא לשרשור...אז קיצרתי אותו לכותרות
).... אז למרות שבהתחלה באמת הבנתי מה הפואנטה בכל הודעה והודעה...אבל לאט לאט התערבבתי עם עצמי... 1) ניצן חמודונת....השיר השני בחתימה גם הוא (כמה מקורי) של עברי לידר....פשוט חולעעעע על ההומו היפיוף הזה. 2)מואשמת באחזקת סמים (סורי לא התעדכנתי בשם)- כמה דברים
א- לאסוף בקבוקים זו לא בושה...עצה: כל פעם שאת לוקחת פקק/לשונית תקחי גם את הבקבוק....זה המון כסף! (40 בקבוקים לדוגמא, זה 10 שקלים...עכשיו אל תגידי שאין לך מוטיבציה לאסוף...תממני גם את הבזבוזים בניצנים....מה לא טוב?! ) ב- האמת שאני אנסה את העצה שלך.....אמממ מחשוף...פקקים...נשמע טוב...דרך קלה ונוחה....צודקת. ג-קוראים לי אוריה 3)DidjiT מותייק...זה לא לירז!!!!! (מאיפה הבאת את זה??! ) טוף כמו ששמתם לב נדבקתי לסוגריים....תתייחסו בהבנה......

יוווווווו זונעעעעע

זה מה שיש לי להגיד
<פרפרית ברגע של קנאה> בעעעעעעעעעעעעעע כיףףףףף לך!!!! הלוואי עליי......

אה ואם את באמת מכירה את הלידר

אז אף פעם לא יוצא לא לחייך בתמונות...כאילו אני ראיתי רק איזה שתי תמונות שהוא מחייך (ותאמיני לי ראיתי המון תמונות שלו בחיי).... אז אם הוא חייך אצלי בתמונה זה סימן טוב :)

ועוד איזה חייייוך אחותי....!

איפה היד שלך מאחורה שם האאאא?! חחח סתם למה הוא חייך..? בטח כי הפתעת אותו עם הנשיקה פתאום נכון...?

פאאאאאאאאאאאאק!!!!!!!!!

איזה חמווווווווד איזה יפהההה איזה מדהים איזה מותק!!! גרררר ותמונה מעולה.... מי זאת איתו...? חברה שלך...? זונה! גם את נפגשת איתו...? מתי? למה? איך? האמת שאני שונאת להיפגש עם האמנים שאני שומעת אבל גררררר הייתי עושה אותו כ"כ.... הייתי משנה את המין שלי בשבילו!!!!
גרררר *ניצן חרמנית!!*

להההההההה../images/Emo12.gif

במת?!?! אז יש לך שיער ארוךךך שם... כאילו יותר ארוך, והוא לא צבוע.... וגם לא רואים ת'פנים שלך!! לא אשמתי! חולצה יפה!

חח תודה.... ופעם היה לי שיער ארוך..

זה מניצנים שנה שעברה היה לי וי אי פי והגשמתי חלום ילדות.... ד"א גם השנה יש לי וי אי פי עם אביב ועברי...אולי נשחזר את התמונה..חח:)

אמממ... זונה כאילו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה יש לך? ולמה את לא לוקחת אותי איתך? חח לא האמת שאני באמת לא רוצה לפגוש אוצתם.... אבל למה יש לך?

זה לא בטוח שהשנה יהיה לי... כאילו

ידיד שלי חבר של אביב... ושנה שעברה היה לי כי אבא של ידיד שלי סאונדמן של מוש בן ארי ושל כנסיית השכל ושל עוד המון...אז היה לו צמיד כזה של העובדים..והוא הביא אותו לי... אבל השנה אין שום אומן שהוא סאונדמן שלו ...אז באסה...

יאאאאא

זה כבר יותר מדי.....
אני גם רוצה פרוטקשיין <אמממ *שיעול* רמז *שיעול*>.... תמסרי לעברי את אהבתי....במקרה ויוצא לך השנה וגם את אביבוש...אבל כשהייתי קטנהההה בעעעע כבר אמרתי זונעעעעע?

טוב יצא קצת לא ברור

לא אני לא מסטולה...פשוט נעלמה לי שורה...(ואני עילגת)
תיקון: *מסרי לעברי את אהבתי, במקרה ויוצא לך להפגש איתו שוב השנה, תמסרי לו שאני מעריצה אותו, וגם לאביבוש...אבל כשהייתי קטנה (יצא ברור?!)

DidjiT

New member
ממממ.. :/

דבר ראשון אני מוי שמחה לראות שלמדת לשלוט בשפת התפוז..חח ודבר שני.. אני לא בדיוק זוכרת, אבל אני חושבת שאמרתי על "אליס בארץ הדמעות" שקוראים לה לירז.. יש מצב! שיהיה לך יום טובבבב

למעלה