טוב =]

BIoNdY

New member
טוב =]

אז הנה החלפתי את הכיוי שלי נמאס ל ישכולם מתבבלבלים וחושבים שאני בת... ולמבקשים.. זה הכינוי החדש =]\ (הקודם היה k r i s t i a n a ) ולמי שלא מכיר אותי זאת הזדמנות לרענן =] נועם בן 16 מחור קטן בשרון שנקרא צורן...

אפילו החור שלי יותר גדול!

[לא החור הזה, טאמבלים! :] אני מקדימה. שכנים-שכנים, הא? נעים מאוד.

BIoNdY

New member
עלק!

אתה מקדימה איזה קטע חחחחח ולא תתפלאי אותו מכירים רק בגלל האנטנות.. יותר עצוב =]

שירשרת לא נכון,

בכל אופן.. האנטנות זה אצלכם? לא ידעתי. תיזהר, שלא תקום מחר עם בונק'לה על האף, או משהו

BIoNdY

New member
חחחח

כבר הורידו אותם... חחח אז אין סיכוי... אבל לא סתם אומרים שאנחנו מוקרנים =] תאמיני יש לזה סיבות =]

Sinner16

New member
נמאס לך שכולם מתבלבלים

וחושבים שאתה בת בגלל הכינוי כריסטינה אז שינית לבלונדי?!?! המממ.. הגיוני! אין ספק..

BIoNdY

New member
אני שמח

שאתה מאשר =] חחח סתם בצחוק =] חוץ מזה הייתי חייב להכניס הודעה חדדשה כדי שלא יתעשקו בהודעה הקודמת... צריך להפסיק את המריבות האלו....

danboy15

New member
נוו באמת!!!!!!

ככה נושטים כינוי כ"כ יפה?! לא נורא בלונדי הרבה יותר יפה אוףףף...עכשיו אני לא אוכל לפנות אליך כנקבה לא פייר בכל אופןןןן תתחדשש ילד יפה שלי!!! מי אוהב אותך?! אני! נממ...אהה ואיך היה המבחן היום בתנ"כ?P:

BIoNdY

New member
חחחחחח

ועדיף שככה! כבר אמרתי לך.. היה נחמד.. זאת אומרת הלך חרא... אבל המבחן עצמו היה נחמד... היה מצחיק לראות איך המורה לא ממשמצליחה לשלוט בכיתה =]

gooligay

New member
מזל טוב על הכינוי...

וגם על היציאה מהארון, כי אם מישהו יקרא את ההודעה הזאת זה לא ישאיר אותך ממש בתוך האורן.

למעלה